Γειά χαρά είμαι από Θεσσαλονίκη 27 ετών και ενα χαρακτηριστικό που ίσως έχω είναι ότι είμαι κάπως ντροπαλός με τις γυναίκες.Γενικά δεν μιλάω σχεδόν καθόλου με γυναίκες που δεν γνωρίζω και αυτό είναι ένας τομέας που θα ήθελα να διορθώσω καθώς το παιχνίδι με τα μάτια αρκετές φορές γίνετε πολύ δυνατό αλλά χωρίς να επιχειρώ κάποιο άνοιγμα.μέχρι σήμερα είχα 3 ολοκληρωμένες σχέσεις ενώ κατά διαστήματα έβρισκα λίγη παρηγοριά σε στούντιο με κοπέλες.η εμπειρία μου στο παιχνίδι είναι ας πούμε κοντά στο μηδέν με μόλις μια αλλά επιτυχημένη προσπάθεια ανοίγματος.Γενικά είμαι τύπος που για κάποιο λόγο τραβάω τα βλέμματα πάνω μου νιώθω το ηθικό και την αυτοπεποίθησή μου αρκετά ανεβασμένη χωρίς όμως να τα μετουσιώνω σε πράξη.Αυτό είναι το μαράζι μου θέλω να μετατρέψω αυτή την μη γλωσσική επικοινωνία που έχω με τις γυναίκες σε λεκτική να τις γνωρίσω να διασκεδάσω και να μοιραστώ σκέψεις μέσο της αλληλεπίδρασης.έτσι ανακάλυψα το site με αναζητήσεις περί ανοιγμάτων.στην συνέχεια όμως μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και το storytelling τόσο που όσο το σκέφτομαι αναρωτιέμαι αν τελικά είναι και Αυτός ένας απο τους λόγους που δεν ανοίγω,ότι δηλαδή δεν θα μπορέσω να κρατήσω ψηλά το ενδιαφέρον της μέσω των ιστοριών μου κλπ.