Το ονομα μου ειναι αγγελος ειμαι 25 χρονων και ειμαι απο το πειραια! με τισ γυναικες τα πηγαινω αρκετα καλα εχω πολυ υπομονη σαν ανθρωπος και εγκρατια και αυτο με εχει ανταμοιψει στο παρελθον με μακροχρονιες ελευθερες σχεσεις με “φιλες” μου “FB”… εως τωρα λοιπον ειχα ενα μεγαλο μειονεκτημα καθως ημουν υπερ των σχεσεων με καποια σχετικα μακρα διαρκεια 2 - 2+ χρονια και πετουσα πολλες ευκαιριες στα σκουπιδια (λογω τησ σχεσης) ενω το παιχνιδι δε το σταματουσα σχεδον ποτε…. μετα απο καιρο εκανα απολογισμο και αρχισα να παρατηρω καποια σημαδια (αλλαγες ) στισ γυναικες αναλογα με την εκαστοτε φαση μου(πχ σε σχεση -χωρισμενος προσφατα-χωρισμενος καιρο) που ηταν σταθερα μετα απο καθε σχεση που περνουσα… οποτε αρχισα να ψαχνομαι πως να χαλιναγογισω αυτα μου τα συναισθηματα και τη διαθεση ωστε να μπαινω στο αναλογο mode καθε φορα για να εχω επιτυχια! χωρις να το καταλαβω επειτα απο δοκιμες εχω καταληξει σε καποιες τακτικες που θα μπορουσαν να με χαρακτηρισουν PUA… το τελευταιο καιρο βρισκομαι σε ενα μεγαλο flow και ηθελα να βρω τροπο να το διαχειριστω ωστε να το εκμεταλλευτω στο επακρο και να εχει μεγαλη διαρκεια καθως δε διατιθεμαι να μπω σε σχεση και να το πεταξω ξανα στα σκουπιδια ! Ετσι βρηκα το site με πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες για να φρεσκαρω κια να επεκτεινω τισ δυνατοτητες μου !! B) :power: :peace: 😉