Καλησπέρα σε όλους,
μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου σπουδάζω και αυτή τη στιγμή είμαι 20 χρονών. Είμαι κοινωνικό άτομο, έχω χιούμορ κλπ ωστόσο το κακό είναι ότι δυσκολεύομαι να εκφράσω τον πραγματικό μου εαυτό αρκετά γρήγορα σε άτομα που μόλις γνώρισα. Ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι σε ένα εντελώς ξένο περιβάλλον (δηλαδή δεν έχω μαζί μου κάποιο γνωστό μου άτομο) φαίνομαι αρκετά ντροπαλός έως ότου γίνει πιο οικεία η σχέση μου μαζί τους. Είμαι αρκετά ανασφαλής και κυκλοθυμικός σε σημείο που μπορεί να έχω απίστευτη αυτοπεποίθηση τη μια μέρα και απίστευτη ανασφάλεια την επόμενη, κάτι που συνήθως επηρεάζεται από τα εξωτερικά ερεθίσματα (αν θα πάρω επιβεβαίωση από τους γύρω μου) το οποίο είναι και ένα από τα βασικά σημεία τα οποία στοχεύω να αλλάξω μέσα από μια πορεία στο game.
Η σχέση μου με το άλλο φύλο για την ηλικία μου είναι ικανοποιητική αλλά έχει πολύ δρόμο για να γίνει ιδανική. Είχα μια σχέση 1 χρόνου στο πανεπιστήμιο και έχω πάει με άλλες 2 γυναίκες (σύνολο 3 συνεπώς). Ωστόσο έχω κάνει κάτι με γύρω στις 15-20 κοπέλες ωστόσο, όπως θα εξηγήσω και πιο κάτω χειρίζομαι τελείως λάθος τις καταστάσεις και χάνω πολλά σίγουρα lays, σε εγκληματικό βαθμό. Έχω αρκετά κορίτσια φίλες και γενικότερα δεν είμαι ντροπαλός όταν μιλάω σε κοπέλες, ακόμα και όταν είναι πολύ ωραίες. Βέβαια είμαι αρκετά ηλίθιος ώστε να πέφτω συχνά στο αμάρτημα του oneitis το οποίο με παραλύει και καταστρέφει γρήγορα το game μου ρίχνοντας το ποσοστό επιτυχίας στα τάρταρα.
Η εμφάνιση μου με βοήθησε γενικά ως τώρα περισσότερο από ότι το game μου και πιστεύω ότι οφείλω σε αυτήν κυρίως τα αποτελέσματά μου. Συνήθως όταν προσεγγίζω μια κοπέλα υπάρχει αρκετά καλή ανταπόκριση και στη συνέχεια είτε γίνεται κάτι το οποίο δεν συνεχίζεται, είτε δεν γίνεται καθόλου γιατί κάνω κάποια βλακεία. Έχουν υπάρξει περιστατικά όπου κοπέλα που μου άρεσε μου όρμηξε σε πάρτυ και εγώ αιφνιάστηκα και το έκαψα. Έχω βγει σε πάρα πολλά πρώτα ραντεβού τα οποία δεν οδήγησαν πουθενά. Για την ακρίβεια νομίζω ότι το ποσοστό επιτυχίας μου σε πρώτα ραντεβού είναι κάτω από ⅓. Το βασικό θέμα είναι ότι είμαι πολύ κακός στο escalation και στο chit-chat. Μπορώ να μιλήσω για ώρες για σοβαρά θέματα, έχω ασχοληθεί πολύ με ρητορική και θέατρο οπότε φοβάμαι μην γίνω πολύ σοβαρός με αποτέλεσμα να γίνομαι πολύ ίδιος με όλους και να καταλήγω να συζητάω χαζά θέματα σε ραντεβού, εκτός απο τις περιπτώσεις που υπάρχει μεγαλύτερη χημεία με την κοπέλα. Φέτος δοκίμασα για πρώτη φορά cold σε bar-club (2 φορές) με αρκετή επιτυχία (1 SNL, 1 kissclose, 4 number closes, 1 χυλοπιτα) ωστόσο 2 φορές που βγήκα για street game με φίλους, δεν βρήκα το θάρρος να ανοίξω μόνος μου σετ αλλά περιορίστηκα να wingαρω φίλους. Γενικά το AA είναι υψηλό αλλά θέλω να πιστεύω ότι το κίνητρο για βελτίωση είναι μεγαλύτερο. Σε θεωρητικό επίπεδο διάβασα το game του neil strauss και κατά τα άλλα αρκετά βιντεάκια στο youtube, άρθρα στο νετ κλπ.
Και φτάνουμε έτσι στο κίνητρο, τον λόγο που θέλω να φτάσω το game μου όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν και δεν θα με χαλούσε να μπορώ να κάνω εύκολο σεξ με ωραίες γυναίκες όποτε θέλω, το βασικό που θα ήθελα να πετύχω είναι τη δυνατότητα να μπορώ να στοχεύσω και να κυνηγήσω με επιτυχία τις κοπέλες που έχουν μεγάλο value στον κύκλο μου, ή και γενικότερα έξω από αυτόν. Προτειμώ την ποιότητα, ξέρω ωστόσο ότι αυτή έρχεται με την εμπειρία και η εμπειρία με την ποσότητα οπότε είμαι διατεθιμένος να περάσω από όλα τα στάδια εκπαίδευσης. Επίσης μέσα από την επιτυχία στα κορίτσια η αυτοπεποίθηση μου θα ανέβει γενικότερα και έτσι θα μπορέσω να είμαι πιο εξωστρεφής και ακόμα πιο κοινωνικός. Στο τέλος-τέλος όλα είναι αυτοβελτίωση 🙂
Το site το βρήκα τυχαία ψάχνοντας για ελληνική κοινότητα pick up artists στο νετ..