Καλησπέρα παίδες, είμαι από θεσσαλονίκη, 21 ετών και γενικά εξωστρεφής και χαλαρός. Η σχέση με το αντίθετο φύλο είναι καλή μπορώ να πω, καθώς το έχω με το μπλα μπλα, είχα την πρώτη μου σχέση πριν 9 μήνες και τελείωσε πριν 2 βδομάδες με ουσιαστικά δική της απόφαση, πριν από αυτή είχα απλά μια κοπέλα που κάναμε sex. Ανασυγκροτήθηκα αρκετά γρήγορα από τον χωρισμό και το πήρα πολύ πιο ελαφριά απ`οτι περίμενα και άρχισα να ψάχνομαι ξανά με rsd και γενικά Pickup εστιάζοντας πιο πολύ στο inner game και τον εαυτό μου , είχα ξεκινήσει να ασχολούμαι πριν 2 χρόνια αλλά έκανα τη βλακεία να το παρατήσω, πράγμα που δεν έχω σκοπό να ξανακάνω. Όντας κοινωνικός και εξωστρεφής δεν έχω κανένα κόλλημα στο να ανοίξω είτε στον δρόμο είτε σε μαγαζιά απλά είμαι λίγο rusty με το τεχνικό κομμάτι και πάω πιο πολύ με το ένστικτο. πρωτίστως ξανάρχισα το game για να φτιάξω τον εαυτό μου και να βάλω μια τάξη στη ζωή και το μυαλό μου, + το sex με καινούργιες κοπέλες θα βοηθήσει. το site το βρήκα από έναν φίλο που δεν ξέρω αν ασχολείται πια.