Καλησπερα θελω να μοιραστω μια εμπειρια μου και οποια συμβουλη και γνωμη δεκτη..Ειμαι σε ενα μαγαζι κοντα ξημερωματα και παιζει λιγο Eye contact με ενα HB8αρι σε εμφανιση , λιγο εναλλακτικη σε στυλ 25 ετων ,αρκετα ξυπνια σπουδαζει πολυτεχνειο..Δεν προλαβα να χωθω, με ρωταει εκεινη αν ειμαι απο τη ταδε πολη…Προκυπτει οτι εχουμε μεγαλωσει στη ιδια πολη, γνωριζομασταν φυσιογνωμικα αλλα οχι προσωπικα ξεκιναω αμεσως rapport -qualification (ταιριαζαμε σε αρκετά)..Λιγο αρνητικη στο κινο αρχικα ,πιο δεκτικη στη συνεχεια και αν και εδειχνε να γουσταρει απεφευγε το eye contact..την εκοψα για λιγο lse να πω την αληθεα..Απο μεριας μου ειχα καλο BL , βρηκα λογο να επικοινωνησομε fb αλλα το χανα λιγο στο attraction και δεν κλιμακωσα για kissclose..Μιλουσαμε για κανα μισαωρο και κατι, ξαφνικα επρεπε να φυγει και μου λεει απο μονη της θα σου στειλω fb ,οποτε καληνυχτω με τη σειρα μου και γυρναω στην παρεα μου..Την επομενη το μεσημερι μου εχει στειλει μυνημα sto fb,(στο οποιο ειμασταν φιλοι απο παλια πριν γνωριστουμε , λογω κοινης καταγωγης φαντάζομαι δεν μπορω να θυμηθω)
και ακολουθει ο εξης διαλογος
E:εγω
Α:αυτη
(Της ειχα πει να μου στειλει ενα λινκ για μια συναυλια)
Α -Στο gagarin τελικα!
Ε -Πολυ πιο βολικο θα ελεγα..ψηνεσαι κι εσυ να πας?
Α -σιγουρα ναι, αν και μετα το ( μαγαζι1) θα λεγα οτι το χειροτερο ειναι αυτο :ΡΡ
α οχι υπαρχει και το ( μαγαζι2)
ναι ψηνομαι γενικα
Ε -Τουλαχιστον ανασαινεις λιγο καλυτερα στο γκαγκαριν!
(Μαγαζι2) δεν ετυχε ποτε να παω
Α -Απο αυτην την αποψη δεν ειναι καλο το (μαγαζι2) :Ρ Δεν εχει εξαερισμο
Ε -Δεν σε φοβαμαι αφου αντεχεις το (αφτεραδικο που ειμασταν χθες)!
Α -Ελα ντε!
Μιλαμε ημουν ενα σιχαμα οταν γυρισα σπιτι
Ε -Χαχα ειναι απλα μια λυση αναγκης ως αφτεραδικο θα ελεγα!
Ειχες γενεθλια χθες?
Α -ναι ναι ισχύει, είναι πάντως αρκετά σουρεάλ η φάση στο άφτεραδικο
ναι μεγάλωσα! :Ρ
Ε -Ειδικα αμα πετυχαινεις ατομα απο την πολη σου αιφνιδιαστικα τα ξημερωματα! Χρονια πολλα!
Α -Χαχα ναι!
Ευχαριστω 🙂
Ε -Για πες μου τωρα θες να βγουμε μια μερα γτ νομιζω οτι σε συμπαθησα λιγο..
Α -Α πρεπει να με συμπαθησεις πολυ για να βγουμε
Ε -Χαχα μαλλον πρεπει να βγουμε για να διαπιστωθει αυτο!
…το διαβαζει καπακια και απλα δεν μου απανταει ποτε ενω συνεχιζει να ειναι online για κανα 2 ωρες μετα σιγουρα…Τι εγινε?????Flakare τωρα και δεν το χω καταλαβει?λεω να το ξαναπιασω καπως σε κανα 2 μερες γιατι μου αρεσε…η να το αφησω μηπως απλα τεσταρει και στειλει μετα μονη της?