Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που είμαι πια μέλος της κοινότητας.
Ας πω κάποια πολύ βασικά πράγματα για μένα:
Είμαι από Αθήνα, είμαι στο μέσο της δεκαετίας των 30 και είμαι σχετικά καινούριος στο game. Σα χαρακτήρας είμαι ένας κοινωνικοποιημένος εσωστρεφής άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι διαρκώς.
Πώς γνώρισα το game:
Το game το γνώρισα πριν από μερικούς μήνες όταν έπεσε στα χέρια μου το ομώνυμο βιβλίο του Strauss. Συνέχισα με το “Rules of the Game” και “Mystery Method” και φυσικά είδα εκατοντάδες σχετικά videos online (RSD και άλλα).
Αν και είχα τις εμπειρίες μου από γυναίκες, το game με “ταρακούνησε” γιατί με έκανε να συνειδητοποιήσω πολλά λάθη που έκανα για χρόνια και με βοήθησε να εξηγήσω κάποιες συμπεριφορές που παλιότερα μου φαίνονταν ακατανόητες.
Γιατί ασχολούμαι με game και τί θέλω να καταφέρω:
Στη φάση που είμαι τώρα προσπαθώ να το εφαρμόζω βγαίνοντας έξω με φίλους και νιώθω ότι βιώνω μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που βίωνα παλιότερα. Κάποτε φοβόμουν υπερβολικά στην ιδέα του να πλησιάσω μια κοπέλα που δεν ξέρω σε ένα μπαρ. Για την ακρίβεια, θεωρούσα ΑΔΥΝΑΤΟ να γνωρίσω κοπέλα με cold approach και για αυτό οι επιτυχίες μου πάντα ήταν από γνωστούς, φίλους, παρέες κλπ. Το τελευταίο δίμηνο όμως έχω ανοίξει 26 σετ και σε αρκετές φορές τα αποτελέσματα ήταν τόσο θετικά που εξέπληξα τον εαυτό μου.
Είμαι ακόμα αρχάριος αλλά ήδη έχει αυξήσει πολύ την αυtοπεποίθησή μου και διασκεδάζω πολύ με όλη αυτήν την περιπέτεια της γνωριμίας στα μπαρ της Αθήνας. Μέχρι στιγμής έχω εμπειρία μόνο από night game. Πολλές φορές μου αρέσει απλά να wing-άρω, δηλαδή γουστάρω όλη τη φάση της γνωριμίας και του παιχνιδιού χωρίς απαραίτητα να είναι αυτοσκοπός το lay ή το kiss close.
Αυτά για αρχή, καλώς σας βρήκα!