Newstart Μένω Αθήνα, είμαι 33 ετών χαρακτηρίζομαι σαν άνθρωπος που χρησιμοποιεί πολύ την σκέψη και την λογική(που σε μεγάλο βαθμό δεν κάνει καλό) και είμαι εσωστρεφής και το οποίο θέλω να αλλάξω Μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 20 σχέσεις όπου η κάθεμία κρατούσε από βδομάδες ή και 3 χρόνια η μεγαλύτερη.Ενώ παλιότερα έβγαινα και μιλούσα σε γυναίκες, έχω βγει κάποια χρόνια απ το παιχνίδι και έχω χάσει την φόρμα μου. Ότι έχω κάνει δηλαδή τα τελευταία χρόνια είναι από τον κοινωνικό μου κύκλο Έχω διαβάσει αρκετά για το game καθώς το ανακάλυψα πριν 10 χρόνια. Έβγαινα τότε κάποιες φορές και είχα κάποιες επιτυχίες. Είχα καταφέρει για μια περίοδο και έβγαινα και μόνος μου και έκανα approaches κάτι που με είχε δυναμώσει πολύ και μάλιστα είχα βρει 5 σχέσεις με αυτό το τρόπο. Στην πορεία βρέθηκα επαρχία οπότε και και σταμάτησα το game γιατί μπήκα σε άλλους ρυθμούς. Φέτος ξαναήρθα Αθήνα και θέλω πάλι να συνεχίσω. Όμως νοιώθω ότι μου είναι πολύ δύσκολο μετά από τόσα χρόνια αδράνειας, γι’ αυτό και θέλω να γνωρίσω άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα για να κινητοποιηθώ Βασικός μου στόχος είναι όταν βλέπω μία γυναίκα σε οποιαδήποτε περίσταση( είτε μέρα είτε νύχτα) , να μπορώ να διαχειρίζομαι το άγχος μου και να καταφέρνω να την προσεγγίζω και να το προχωράω. Κάτι τέτοιο νοιώθω πως θα με δυναμώσει πολύ και θα με κάνει πιο δυνατό σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Επίσης θέλω να βγαίνω έξω απ το comfort zone μου και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων Το site το βρήκα τυχαία απ το ίντερνετ
Shooter Καλωσόρισες και πάλι back to game! Με τον καιρό θα σου έρθει η όρεξη, η διάθεση και θα προχωρήσεις και πάλι δυναμικά! Μη βιάζεσαι και προσάρμοσε τον χρόνο σου στα νέα δεδομένα! Για ό,τι χρειαστείς, το greekpua είναι εδώ!