- δύο έως τρία πράγματα για μένα
Ονομάζομαι peterboy μένω μόνιμα Πάτρα.
Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ . Είμαι ευχάριστο άτομο με έντονο ενδιαφέρον να κάνω την παρέα μου να περνάει καλά. Είμαι κοινωνικός γενικά αλλά με τις γυναίκες το χω αποκτήσει περισσότερο το τελευταίο χρονο
- Σχέσεις με το αντίθετο φύλλο
Από πιτσιρικάς θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνω προσεγγίσεις στις γυναίκες όταν ειμουν έξω αλλά όχι σε συστηματικό βαθμό.. πάντα μου άρεσε η όλη διαδικασία με το να πηγαίνω να τις κάνω να αφιερώνουν χρόνο για μένα..
Γενικά δεν έχω πάρα πολλά lays διότι το χάνω κατα πολύ πιστεύω στη σύνδεση και την εμπιστοσύνη… Τα lays δεν είναι αρκετά…Αλλά έχω στόχο να τα κάνω…Οι γυναίκες παλιά με θεωρούσαν φίλο …Τώρα επιδιώκω να με βλέπουν μόνο ερωτικά… Από σχέσεις είχα δύο μακροχρόνιες στη ζωή μου… Από τις οποίες δε πείρα και κάτι αξιόλογο διότι αυτές μου την είχαν πέσει…Αυτά… Και κάτι αλλά περιστασιακά που είχα κατά καιρούς…
Γκειμ
Το Γκειμ το ειχα ακούσει χρόνια τώρα… Αλλά ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασια.. όλα αυτά μέχρι που συνάντησα το φίλο μου το ryan cooper και εκεί που μιλάγαμε του πέταξα μία κουβέντα περί παιχνιδιου, από εκείνη την ημέρα άρχισα να ασχολούμαι….Με προσσεγισεις αραιά και πού δρόμο, μπαρ μαγαζια…Οπουδήποτε…
Εντυπώσεις παρατηρήσεις
Στις πρώτες προσσεγισεις που ξεκίνησα ειμουν άθλιος με κυρίευε το συναίσθημα του άγχους και της πίεσης… Με αποτελεσμα να μην έχω τα αντίστοιχα αποτελεσματα, ήταν κάτι καινούργιο για μενα. Εν συνεχεία έχω συνηθίσει αυτή τη διαδικασία πλέον και παίζω το Τελευταιο καιρό πιο συστηματικά..Αλλά όχι και αρκετά., Έχω πολλές φορές θετικές αντιδράσεις από τις γυναίκες, δημιουργω εύκολα το χιουμοριστικό κλίμα στην αλληλεπίδραση αλλά μέχρι εκεί μετά το χάνω και προέρχεται το buyer remorse όπως το ονομάζει mystery. Σαν απολογισμό δεν έχω και πολύ καλούς αριθμούς… Έχω κάνει γυρω 100 πεσιματα και έχω κάνει 3 lay … Θέλω εξάσκηση και άλλο. Βασικά πολλές φορες βγαίνει ο παλιός μου εαυτός και παίζω αυθόρμητα… Αυτά τα 3 lay που χω κάνει εφάρμοσα πολύ καλό game σχετικά…
5.Από που βρήκα το site
Ο λόγος είναι ο ryan cooper που είναι αδελφός και μία μέρα ανεβήκαμε Αθήνα γνώρισα τον απαιχτο και πολύ διαβασμενο shooter όπου μου ανέφερε για την σελίδα.
Στόχος μου είναι να πάω με όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται, ώστε να απόκτησω εμπειρίες με αποτέλεσμα, οποιαδήποτε γυναίκα μου έλξει το ενδιαφέρον να χω τη δυνατότητα… Να της δείξω τον δρόμο για να πάει μαζί μου..
Παίδες καλώς σας βρήκα !!!!