periergos1900 Μένω Αθήνα και είμαι 34 ετών..ασχέτως του nickname που επέλεξα δεν θα έλεγα ότι είμαι περίεργος σαν άνθρωπος…είμαι όμως περίεργος να δω ,να διαβάσω και να έχω στο μυαλό μου όλα αυτά που γράφετε στο φόρουμ τα οποία φαίνονται πολύ χρήσιμα.θα έλεγα ότι κάνω εύκολα γνωριμίες κυρίως λόγω της φύσης της εργασίας μου. από σχέσεις με γυναίκες έχω κάνει 3-4 αλλά το καμάκι ήταν πάντοτε στην ζωή μου.θα έλεγα ότι είμαι natural..σίγουρα όμως έχω φερθεί και ως beta πολλές φορές.πιο παλιά υπήρχε ένα ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας αλλά όσο μεγαλώνει κάποιος σκουριάζει συν του ότι πέφτει και η αυτοπεποίθηση του…έχω καιρό να ασχοληθώ με το Pu, με την συχνότητα τουλάχιστον που έχουν αναφέρει μερικοί εδώ. άντε να κάνω κάποια ανοίγματα στον χώρο εργασίας μου από κοπέλες που έρχονται αλλά και αυτό διακριτικά γιατί οι πελάτες πάνω κάτω είναι ίδιοι.δεν θέλω να θεωρηθώ πέφτουλας..με παρέες που βγαίνω τα σκ η κάποια καθημερινή κάτι γίνεται απλά αυτοί δεν ακούνε για κοινότητα.δεν πιστεύουν στο Pu και στο θέμα βελτίωση.σαν στόχο έχω βάλει να βελτιώσω κυρίως τον τομέα τις ομιλίας..θεωρώ ότι τις πιο πολλές φορές μιλάω γρήγορα το οποίο δείχνει άγχος και εκεί χάνεται το παιχνίδι.σίγουρα θέλω να ανεβάσω και την αυτοπεποίθηση μου.to site το βρήκα ψάχνοντας στο internet .ο λόγος ήταν ότι πρόσφατα “κόλλησα” αρκετά με κάποια κοπέλα και έπεσα λίγο στα πατώματα..“oneitis syndrome”.εντάξει και σε ποιον δεν έχει συμβεί μέχρι να μάθει (κάποιοι δεν μαθαίνουν και ποτέ). Αυτό όμως με έκανε πολύ πιο δυνατό τώρα που “σηκώθηκα” και με έχει κάνει να πεισμώσω και να βελτιώσω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Επίσης έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα άρθρα από το the players blog…ελπίζω να βρω και μερικά άτομα εδώ μέσα να "κολλήσουμε"σαν παρέα μιας και όλοι εδώ μέσα έχουν κοινό σκοπό..Το Pu..
Shooter Καλωσόρισες στο site μας perierge, Φαντάζομαι ότι ήδη έχεις ψάξει και διαβάσει αρκετά άρθρα.. Καλή αρχή και για ό,τι σε απασχολεί postare ελεύθερα.