Γεια σας, ας συστηθώ και εγώ με την σειρά μου. Είμαι από Αθήνα αλλά τα τελευταία 4 χρόνια μένω στη Σάμο λόγο σπουδών. Είμαι 22 χρονών και έμαθα για το Game πριν από 3 χρόνια, μετά από το τέλος μιας σχέσης 2.5 χρόνων και ενός μεγάλου mental/nervous breakdown από πλευρά μου.
Θέλοντας να αλλάξω/βελτιώσω την ζωή μου στο θέμα των σχέσεων και των γυναικών μέσα από χαζές (όπως θα τις χαρακτήριζε κάποιος) αναζητήσεις στο Google κατέληξα σε διάφορα άρθρα που μιλούσαν για το NLP. Καταλήγοντας να διαβάζω βιβλία όπως “Νευρο-γλωσσικός προγραμματισμός για πρωτάρηδες” ένοιωσα ότι πρέπει να ξεκινήσω με ποιο βασικά πράγματα που δεν ήξερα στην τελική.
Η επιλογή “Neil Strauss - The Game” ένα βιβλίο που πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια. Από όσο θυμάμαι ξεκίνησα κατά τη διάρκεια που διάβαζα να ψάχνω να βρω ιστοσελίδες (κάπως έτσι γράφτηκα εδώ),άτομα, ομάδες και να δω κατά πόσο ίσχυαν/ήταν εφικτά όσα έλεγε δοκιμάζοντας, με πολύ επιπόλαιο τώρα που το σκέφτομαι τρόπο, σε μια κοπέλα που ήξερα και πραγματικά δεν είχα να χάσω κάτι, με αρκετή επιτυχία μπορώ να πω(“σχέση” μιας βδομάδας). Έπειτα από αυτήν την “επιτυχία” σταμάτησα λόγο σχολής (ναι ναι κλασική δικαιολογία…) να ασχολούμαι με οποιαδήποτε καταλήγοντας σε ξενέρωτες, τις περισσότερες φορές, βόλτες και εξόδους με φίλους και τίποτα παραπάνω.
Μέχρι που μια μέρα κάποιος από τα άτομα που είχα βρει (αργότερα κατάλαβα ότι ήταν ο Radar) με πρόσθεσε σε ένα Facebook group το οποίο ήταν διαχειριστής από όσο είδα Έτσι πήρα πάλι μπροστά, κάθισα, έψαξα, βρήκα βίντεο, πακέτα, βιβλία και ξεκίνησα. Το Group είχε αρχίσει να δέχεται πολλά καινούρια άτομα, το οποίο στην αρχή θεώρησα καλό, βέβαια με την πάροδο του χρόνου δεν ξέρω, απλά δεν αισθανόμουν ότι ήταν αυτό που ήθελα. Κάπως έτσι βρήκα ξανά το site αυτό και είπα να ξεκινήσω διαφορετικά και από την αρχή.