Καλησπέρα Μάγκες,
Καλώς σας βρήκα!
Γενικά
Είμαι ο Πάνος είμαι 29 μένω κυρίως Γαλλία τώρα αλλά γενικά μεγάλωσα και σπούδασα αρχικά Ελλάδα.
Για το γκέιμ αρχικά
Θα έλεγα το γκέιμ με έχει χαρακτηρίσει και αλλάξει από μικρή ηλικία. Στα 16 μου έμαθα για τον David De Angelo από σπόντα σε διαφήμιση σε σάιτ και affiliate marketing, έπειτα είχα στο μυαλο μου να μην βάζω στο βάθρο την κοπέλα με υπερβολές..αλλά δεν με έβγαλε δυναμικά στο δρόμο αυτό. Μετά βγήκε το παιχνίδι (the game) μου τα θύμισε ενώ τα είχα αφήσει και δεν είχα κάποιο μέντορα και για να μην τα πολυλογώ πήγα έτσι με διάφορες ανακαλύψεις μέχρι πέρυσι που αποφάσισα να πάρω την μοίρα στα χέρια μου και να αφήσω τα τυχαία και σποραδικά dates ζητώντας αυτό που θέλω τελικά και αξίζω όπως και κάθε άντρας.
Η ουσία
Σε αυτό το χρόνο έχω παίξει Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία (Σέφιλντ, Μάντσεστερ), Καναδά (Μόντρεαλ και Τορόντο), Άμστερνταμ και όπου βρίσκομαι αν μπορώ μιλάω και εκφράζομαι (αυτό είναι το game). Έχω να μάθω πολλά ακόμα και τώρα δουλεύω στο κύριο sticking point μου που είναι να βρω καλύτερο πληθυσμό γυναικών και να κάνω pull και μετά αν θέλω να πηγαίνει σε boyfriend κτλ φάση.
Οπότε ένα χρόνο τώρα αντιλαμβάνομαι και δουλεύω πάνω σε αυτά που με βελτιώνουν όλο και περισσότερο..Μαθαίνω συνέχεια και είμαι της άποψης less is more in order not to be needy.