Χαιρετω τους fellow puades
Ειμαι 19 χρονων και μενω θεσσαλονικη. Το game το ανακαλυψα προς το τελος του καλοκαιριου. Πριν ειχα μηδαμινη σχεση με το αντιθετο φυλο(σε σεξουαλικο και φιλικο επιπεδο) καθως ημουν 2.5 χρονια σε σχεση και πιο πριν απλα δεν ενιωθα για κατι τετοιο. Το μεγαλο breakthough ηρθε στο game μου οταν πηγα στο x-mas seminar στην αθηνα- απο οπου εμαθα και για το greekpua- καθως πριν εβλεπα κατα βαση rsd infield να γκαυλωσω πριν βγω εξω :razz: .
Πλεον το game το θεωρω κομματι της ζωης μου τοσο γιατι γνωριζεις και περνας καλα με το αντιθετο φυλο αλλα και γιατι μεσα απο αυτο ζω και εγω οπως μου αρεσει. Ειναι ενα καθημερινο challenge που βελτιωνει πολλες πτυχες της ζωης μου και το λατρευω.
Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση στο x-mas seminar ηταν το ποσο ανοιχτα και φιλικα ηταν τα ατομα και προθυμοι να βοηθησουν ο ενας τον αλλον.Ακομα και οι παλιοι ηταν προθυμοι και με ολη την καλη διαθεση να απαντησουν σε χαζες ερωτησεις ενος νεου.
Επομενως χαιρομια που ειμαι πλεον μερος της κοινοτητας του greekpua καθως απο οτι καταλαβαινω ολοι απο εδω ξεκινησαν.