Καλησπέρα σε όλους :cheer:
Ονομάζομαι Αχιλλέας, είμαι 18 χρονών και σπουδάζω στην όμορφη Αθήνα ! Θα χαρακτήριζα τον ευατό μου ως εργατικό και ικανό να πετύχει τους στόχους που θέτει, αλλά και επίσης ως λίγο απαισιόδοξο όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα έχω σχεδιάσει. Όσον αφορά τις σχέσεις μου με τις γυναίκες, αυτές δεν είναι τίποτα παρα μέτριες. ΠΙο συγκεκριμένα είμαι ικανός να προσεγκύσω κορίτσια με τα οποία έχουμε κάτι κοινό (πχ τη σχολη ) αλλά καταλλήγω πάντα σ ε φιλικές σχέσεις και τίποτα παραπάνω. Επιπλέον συνολικά έχω κάνει τρείς σχέσεις εως τώρα ή οποίες διέρκησαν απο έναν εως 8οκτώ μήνες αλλα καμία τους δεν είχε αίσιο τέλος. Κατόπιν σε γυναίκες που δεν ξέρω και με τις οποίες δεν έχουμε τίποτα κοινό, αδυνατώ να μιλήσω με άνεσει.
Η αλήθεια είναι οτι γνωρίζω τi σημαίνει να είναι κανείς pua εδω και ένα χρόνο και έχω παρακολουθήσει αρκετά βιντεάκια στο YouTube. Παρόλα αυτα δεν έχω εφαρμώσει ότι έχω μάθει ,κάτι το οποίο εχω πάρει πλέον αποφαση να κάνω. Θα ελέγα συνεπώς πως το game μου είναι πολύ weακ αυτή τη στιγμή. Βέβαια χτες το απογευμα ήταν η πρώτη φόρα που βγήκα στο δρόμο με σκοπό να προσεγγύσω κορίτσια. Ήταν απίστευτο πως μέσα σε ένα απόγευμα γνώρισα τουλάχιστον 5 δυνατούς puas’ , οι οποιοι με βοήθησαν άμεσα με τελικό αποτέλεσμα να κάνω 2 ανοίγματα εγώ και να συμμετάσχω σε 3 ανοιγματα άλλων. Η εμπειρία ηταν τρομέρη αλλά και ταυτοχρόνως εξουθενωτική καθώς δεν έχω ξαναπιέσει τόσο τον εαυτό μου να ξεπεράσει το approach anxiety. Από το game λοιπόν ελπίζω να κάνω τον ευατό μου αρκετά ελκιστικό και αγαπητό στο γυναικείο πληθυσμό έτσι ώστε να περνάω όμορφα με τα κορίτσια, τα οποία και θεωρώ τη μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή.
Εντέλει γνώρισα αυτό το site απλα γκουγκλάροντας “pua training in greek”.
Ελπίζω να γίνω αποδεκτός στο forum και να προχωρήσω στον ένδοξο και δύσκολο δρόμο του να γίνω και εγώ ένας pua !!