Καλησπερα
Μιας και ειναι πρωτοχρονια ειπα να ξεκινησω και εγω να θετω στοχους, να τους πραγματοποιω και να προοδευσω στην ζωη μου οπως και κανουν οι pick up artist με τις γυναικες. Στο pua μ αρεσει ο τροπος που λειτουργει ο παιχτης οπως στοχος, εμποδια, τεχνικες, κινησεις, αποτυχια, επιμονη, νικη κτλπ
Ηλικιακα κοντευω στα 30 και νιωθω σαν γερος επειδη ειμαι homeboy και δεν πολυβγαινω εξω επειδη δεν με περνει οικονομικα αλλα και οι παρεες μου ειναι περα απο το “οτι να ναι”. Εφηβικη, νεανικη και νεοαντρικη ζωη δεν εχω κανει, δηλαδη ολο το μελουδι και την φρεσκαδα της ζωης την εχω χαραμισει αλλα η ζωη συνεχιζεται. Το πιο βασικο μου προβλημα ειναι το οικονομικο θεμα το οποιο ειναι ο βασικος παραγωντας ελατωσης της αυτοπεποιθησης μου για αυτο και ο βασικος μου στοχος προτεραιοτητας ειναι η οικονομικη ανεξαρτησια και επειτα ακολουθει το pickup ή και τα δυο ταυτοχρονα αν γινεται.
Εχω αδυνατο σωμα το οποιο διορθωνεται με την καταλληλη γυμναστικη και διατροφη και θεωρω οτι εχω τουλαχιστον average looking.
Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μετακομισω Θεσσαλονικη αμα βρω εργασια εκει. Βρισκομαι στην ζωνη ανεσης μου απο το οποιο παλευω να ξεφυγω απο την αρχη Φεβρουαριου και να ξεκολλησω απο τον τεμπελικο comfort εαυτο μου και δεν εχω καταφερει και τιποτα εδω και μια εβδομαδα. Πολυ δυσκολη η αποκοπη απο τον συνηθισμενο μου εαυτο.
Οσο για τις σχεσεις μου με το αντιθετο φιλο θα λεγα οτι δεν ειναι και οι καλυτερες μιας και ειμαι εσωστρεφης και υπαρχει ελλειψη οικονομικης καταστασης, δηλαδη κρατουσα αποσταση μεχρι τωρα. Εχω πηδηξει καμποσες, πιο πολυ ξενες, αλλα μονο για καποια βραδια ή και για μικρο χρονικο διαστημα οταν παιρνω τα πανω μου οικονομικα οσο για σοβαρη σχεση δεν εχω κανει ποτε μου, μηδεν εις το πηλικον. Και επειδη υπαρχει καποιο ενδιαφερον απο παλιες ειπα να αρχισω να κανω game και σ αυτες.
Ειχα λαθος πεποιθησεις για τον εαυτο μου, εξου και τον ψευδωνυμο lim1tl3ss απο το “limiting beliefs”. Παλια, δεν θα σκεφτομουν ποτε τον εαυτο μου ως player αλλα τωρα ειμαι υπερ της αποψης “Dont hate the Player, hate the Game”. Το παιχνιδι ειναι που μας κανει παιχτες και αν δεν παιξουμε θα υποστουμε τις συνεπειες.
Το site τυχαια το βρηκα γραφωντας greek pick up artist.