Γεια σας greek pua είμαι ο Γιώργος 21 χρονών από Λάρισα. Είμαι ένα άτομο που μπορεί να χαρακτηριστεί ισχυρογνώμων, αποφασιστικό και πολλές φορές με λίγη υπομονή αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαι απαισιόδοξος όταν κάτι στραβώσει, να το σκέφτομαι και να με μπλοκάρει. Με τις γυναίκες (εκτός πληρωμής ,που δεν το μετράω) δεν έχω προχωρήσει πέρα από φασώματα και κάποιο βασικό strip (ούτε προκαταρκτικά). Αυτό έχω προσπαθήσει να το βελτιώσω τον τελευταίο χρόνο κάνοντας αρκετά ανοίγματα δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Έχω ξεπεράσει το ΑΑ και μπορώ να κάνω ανοίγματα αρκετά εύκολα απλά κάτι κάνω λάθος στην πορεία. Το game μου εκ του αποτελέσματος θα έλεγα πως είναι weak καθώς κατά την προσωπική μου άποψη μου λείπει εμπειρία και πολλά χαρακτηριστικά που έχει ένας pua! Στο site έπεσα καταλάθος και στην συνέχεια το άκουσα και από τον κοινωνικό περίγυρο και αυτό που θα ήθελα από αυτό το site είναι να μπορέσω να αλλάξω την νοοτροπία μου κυρίως και να μπορέσω να μάθω από mpua πως σιγά σιγά θα γίνω και εγώ ένας , αρχικά, pua και ίσως mpua κάποια στιγμή!