Hey kimk!
Όπως κατάλαβες ήδη, και επειδή έχω να σχολιάσω και καιρό, η απάντησή μου δεν θα είναι μικρή αλλά ας μπω στο ψητό μιας και μας ρώτησες κάτι.
έχω άπειρα flakes για αυτόν το λόγο
Είσαι σίγουρος ότι ο λόγος είναι μόνο αυτός?
Θα δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ και θα το βάλω σε spoiler για όποιον βαριέται να διαβάσει. Την απάντηση όσον αφορά τα flakes την έδωσα παρακάτω:
Όταν είχαμε γνωριστεί (σε εκείνη την συνάντηση του Forum τον Μάρτη του 2015 αν θυμάμαι καλά και δεν τα έχω χάσει τελείως) μόλις είχα ξενοικιάσει από φοιτητής και γύρισα μόνιμα Θεσσαλονίκη. Σχεδόν όλα μου τα dates flackαραν… δεν πάει να κανόνιζα και 1 μέρα μετά. Δεν απαντούσαν, ούτε τηλέφωνο, ούτε μήνυμα.
Αποφάσισα λοιπόν να εντοπίσω το πρόβλημα και ο καλύτερος τρόπος ήταν να μαζέψω data (δεδομένα), για να κάνω την analysis μου, δηλαδή breakdown τα interactions με μολύβι και χαρτί. Αλλά καθώς έκανα ανάλυση των FRs παρατήρησα 2 επιπλέον προβλήματα:
1) αρκετά χρονοβόρο
2) ορισμένες φορές με πρόδιδε η μνήμη μου και δεν ήμουν αρκετά σίγουρος για αυτά που έλεγα, δεν θυμόμουν.
Οπότε ένας τρόπος έμενε για να σιγουρευτώ και για να λύσω το πρόβλημα τελείως: ηχογραφούσα τα interactions
Ακόμα θυμάμαι τα πρώτα επικά FAIL καθώς για 3 ώρες συνεχόμενα ακουγόταν ή τίποτα ή ένα ασταμάτητο “χρατσ-χρουτσ”.
Αποτέλεσμα. Γιατί λοιπόν flackαραν τα dates μου:
1) Αυτό που περίμενα: λάθος χειρισμός από το number close και μετά
2) Αυτό που φοβόμουν: το game μου δεν ήταν solid
Παρακάτω θα αναλύσω το 1) μιας και αυτή ήταν η ερώτησή σου. Όσον αφορά το 2) είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις όποιον τρόπο νομίζεις σου ταιριάζει περισσότερο. Πολύ καλό μου έκανε επίσης να βγαίνω με wings. Μου έδειχναν λαθάκια και blind spots που απο μόνος μου δεν θα μπορούσα να παρατηρήσω.
τι κάνετε μέχρι να έρθει αυτή η μέρα ; καθε ποτε στελνετε ;
Την κρατάς “ζεστή” με διάφορους τρόπους: (+ επειδή βλέπω ότι είναι στα sticky points το θέμα θα δώσω επίσης και κάποια γενικότερα tips για νέα μέλη)
1) Τηλέφωνο (ομιλία)
Πάρα πάρα πολύ δυνατό! Γι’ αυτό και το βάζω πρώτο, γιατί μπορεί και σε ακούει.
Σε διαφοροποιεί από όλους τους υπόλοιπους που θα στείλουν ένα ξερό μήνυμα.
Επίσης σε γυναίκες από 30+ για εμένα είναι must γιατί της δείχνει ότι δεν παίζεις, ούτε αστειεύεσαι.
1-2 φορές το πολύ άμα είναι 5+ μέρες.
2) Μήνυμα σε συνδυασμό με ένα τηλέφωνο.
Φρόντισε πως αν θέλεις να στείλεις μήνυμα:
α) μέσω Viber/Whatsapp/Facebook:
i) να φαίνεται καθαρά η φωτογραφία στο προφίλ σου (βγάλε ένα καλό πορτρέτο και κράτα το)
ii) το FB συγύρισέ το λίγο (φωτογραφίες και posts). Γιατί έτσι και τύχει να ανταλλάξετε να εισαι σιγουρος πως θα το κοιτάξει και ίσως και να μην το κοιτάξει και μόνη της.
β) αν είναι sms φρόντισε να της στείλεις και το όνομά σου μαζί με το μήνυμα ή από πριν όταν ανταλλάξατε τηλέφωνα να σε αποθήκευσε “με όνομα”. Αρκετοί δεν σηκώνουν άγνωστα νούμερα και αν δεν τα προλάβουν δεν θα κάτσουν να σε πάρουν πίσω μετά.
γ) μέσω Instagram: είναι κάτι που το δουλεύω πρόσφατα και βλέπω πολύ καλά αποτελέσματα σε κοπέλες που γνώρισα και ειναι στο εξωτερικό. Όταν θα αξιολογήσω τα αποτελέσματα (γιατί ακόμα μαζεύω δεδομένα και το χρησιμοποιώ και πέρα απ’ το pickup, για λόγους δουλειάς) ίσως γράψω έναν οδηγό εδώ στο Forum για το “Πως να κρατάς κοπέλες που δεν βλέπεστε για αρκετούς μήνες attracted” έτσι ώστε όταν βρίσκεστε κοντά μεταξύ σας να θέλουν από μόνες τους να σε ξαναδούν (προϋποθέτει φυσικά να έχετε κάνει ήδη σεξ).
Γενικά στο 1) Τηλέφωνο και 2) Μήνυμα κάνε normal και casual ομιλία. Light and fun. Δεν χρειάζεται να μπεις σε πολιτικές κουβέντες και μακρές ατελείωτες συζητήσεις… Στείλε της μια φωτογραφία π.χ. σήμερα πήγα Κοζάνη και τράβηξα αυτήν την φωτογραφία ή έκανα αυτη την δραστηριότητα και ήταν πολύ ωραία κλπ…
Κάνε κανένα inside joke από όταν την γνώρισες (π.χ. σε μία που την γνώρισα έξω απο εκκλησία ήταν ένας παπάς που κοιτούσε περίεργα κάτι παιδάκια και της έλεγα οτι θα τα πάρει για “εξομολόγηση” πίσω απ’ το ιερό.. Και το πρώτο πράγμα που της έλεγα όταν την πήρα τηλέφωνο είναι “Που είναι ο παπάς, που είναι ο παπάς?” :lol: )
Κυρίως απέφευγε να κάνεις πολλές συζητήσεις για το date που έρχεται, και πού πρόκειτε να πάτε. Πες της είναι έκπληξη ή ότι θα πάτε κάπου που σου αρέσει. Με λίγα λόγια κίνησέ της την περιέργεια, αλλά με μέτρο.
Κλείνοντας θέλω να προλάβω και να πω πως δεν είναι μόνο αυτοί οι λόγοι που μπορεί να flakάρει.
Μπορεί να αποφάσισε πολύ απλά ότι δεν έπραξε σωστά που αντάλλαξε τηλέφωνο με έναν άγνωστο.
Μπορεί να την επηρέασαν και λίγο οι φίλες της.
Μπορεί να τα ξαναβρήκε με τον πρώην/καψούρα της, να γαμιούνται και να μην θέλει να ξεκινήσει τίποτα μαζί σου.
Μπορεί να μην σε εμπιστεύεται αρκετά και να φοβάται.
Μπορεί να γνώρισε και κάποιον άλλον και να έκανε και σεξ μαζί του.
Μπορεί να πέθανε η γιαγία της.
Μπορεί να συνέβησαν άλλα 1000+2 πράγματα που δεν ξέρεις και δεν θα μάθεις ποτέ.
Εσύ πρέπει να επικεντρωθείς στο να γίνεις καλύτερος και να βελτιωθείς στη διαχείριση των interaction/dates σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά υποθέσεις και εικασίες που σου τρώνε τον ελεύθερο χρόνο. Αξιοποίησέ τον, βγες έξω και γνώρισε 3 καινούργιες.
Καλά dates από μένα και καλές αποκριές! :lay: