Λοιπόν..έχουμε μικρή εξέλιξη στο εν λόγω ζήτημα και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω συμβουλές έμπειρων παιχτών..
Κάνουμε fast forward μία εβδομάδα από το τελευταίο report, κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβα αρκετά iois (ξανά)..φτάνουμε αισίως στην Παρασκευή..
Πριν αποχωρήσει το person of interest από τη δουλειά, και αφού έχουμε ανοίξει συζήτηση περί στολών, καρναβαλιού και το γεγονός ότι οι φίλες της δε θα πάνε πουθενά για να γιορτάσουν, ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Ε: Άκου τι θα κάνουμε..δεν πρόκειται να σε αφήσω να μη ντυθείς φέτος τις απόκριες..τη Δευτέρα που θα γυρίσω θα σε πάρω να πάμε σε ένα μαγαζί στο κέντρο που θα έχει αποκριάτικο πάρτυ..
Α: Δε γίνεται τη Δευτέρα..
Ε: Για ποιο λόγο;
Α: Έχω τα γενέθλιά μου την Τρίτη και θα βγω με τις φίλες μου..
Ε: Τέλεια! Θα το κάνουμε Τρίτη τότε!
Α: Ούτε Τρίτη γίνεται.. (καταλαβαίνω το μοτίβο που υπάρχει, αλλά συνεχίζω..)
Ε: Τετάρτη λοιπόν..
Α: Δε γίνεται ούτε Τετάρτη, ούτε Πέμπτη κτλ (χαμογελώντας)
Ε: Γιατί;
Α: Ξέρεις γιατί..δεν μπορώ να το πω τώρα (παρουσία μαθητών)
[Σημειώνω ότι καθ όλη τη διάρκεια της κρατούσα το χέρι χαμηλά, σφίγγοντας το ελαφρά και αυτή είχε κοκκινίσει από το πρόσωπο μέχρι κάτω]
Α: Έλα Έκτορα, άφησέ μου το χέρι..
Ε: Όποτε θες το αφήνεις εσύ..δε σε κρατάει τίποτα (δεν το αφήνει..μετά από λίγο την αφήνω εγώ λόγω μαθητή)
Ε: Έχεις γίνει κατακόκκινη..με όλους έτσι κοκκινίζεις;
Α: Όχι..αλλά εσύ έχεις μια έφεση..
Ε: Τι θα κάνουμε γι αυτό; (πλησιάζοντας)
Α: Τίποτα..
Πάει να φύγει, καθώς είχε περάσει η ώρα (+10 ' από την ώρα που φεύγει κανονικά)..την φωνάζω..
Ε:Έλα να μου δείξεις το βίντεο που μου έλεγες (μου είχε αναφέρει στην αρχή ότι ήθελε να μου δείξει κάτι, αφού είχα δείξει κάτι στους μαθητές)
Α: Δεν είναι για τα παιδιά όμως..
Ε: Από τόσο νωρίς γυμνά βίντεο, Κωνσταντίνα;
Α: (Γελάει και με κοιτάει με έντονο βλέμμα)..όχι Έκτορα..είναι από τη γιορτή που είχαμε το Σάββατο..
[Μου δείχνει ένα βίντεο από την ομάδα χορού latin της, όπου φοράνε στολές σε μια εκδήλωση, χαμηλής ανάλυσης]
Ε: (not impressed) Οκ, μια χαρά η ομάδα (ή κάτι παραπλήσιο)
Α: Ε δεν είναι πολύ καλή η ανάλυση..
Ε: Εμένα μου άρεσε..(την πλησιάζω, πιάνοντας μέση και της ψιθυρίζω στο αυτί “κούκλα είσαι”)
Α: (Κοκκινίζει ξανά) Πρέπει να φύγω (το κλασικό πλέον “τραβάτε με κι ας κλαίω”)
Μετά από αυτό το interaction, επιστρέφουμε στην Τρίτη (χθες)..
]Σημειώνω ότι μπήκα στην τάξη με σημάδι στο λαιμό [από άλλο hb] και ένα μώλωπα στο μάτι [ατύχημα στη δουλειά]..(jealousy trigger φαντάζομαι+bad boy image)
Κράτησα λίγο το μυστήριο και δεν της απάντησα ξεκάθαρα για το μάτι..
Της είχα πάρει μια σοκολάτα από το δρόμο για τα γενέθλιά της που της άρεσε πάρα πολύ..
“Ε κρίμα ήταν στα γενέθλιά σου να μη σου φέρουν τίποτα”
Μετά το interaction της Παρασκευής, χαλάρωσα αρκετά και δεν της έδινα καθόλου σημασία (ελάχιστη βλεμματική επαφή, κανένα πείραγμα, limited kino)..
Ακριβώς ίδιο μοτίβο και σήμερα, ενώ με την άκρη του ματιού μου την έπιανα να κοιτάει όλη την ώρα και παρατεταμένα, επιζητώντας προσοχή (στην οποία είχε συνηθίσει)
Καθώς, λοιπόν, ετοιμάζεται να φύγει σήμερα, και ενώ περίμενε να επιστρέψω από την τουαλέτα (20′ μετά την ώρα που φεύγει κανονικά) μου πετάει:
Α: Ελπίζω αύριο να είσαι πιο γλυκομίλητος!
Ε: Πάντα είμαι γλυκομίλητος!
Α: Σήμερα δεν ήσουν..
Ε: Πάντα είμαι (χαλαρός χαιρετισμός “bye” ή κάτι αντίστοιχο)
Εποικοδομητικά σχόλια για τη συνέχεια του χειρισμού ευπρόσδεκτα, όπως πάντα..