Έλα Kimk, θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με το nickT
Αρχικά, θα ήθελα να επισημάνω κάτι γενικό. Όταν γράφετε κάποιο Lr ή Fr ή ξέρω γω κάποιο προβληματισμό
μη πετάτε απλά ένα τόσο μικρό απόσπασμα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και εποικοδομητικό, να γίνετε αναφορά
ορισμένων σημαντικών στοιχείων της επιλογής σας στο Cold Approach. Πώς ένιωθες, τί σου απάντησε εκεί
σου κανε shit tst?? σε παιξε με manipulate κάπου?? ποια ήταν τα reactions στο κίνο ??
Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά σημεία κλειδιά που ίσως να μη τα αντιλαμβανόμαστε, λόγω πείρας
και γι αυτό είμαστε εδώ καθένας να προσφέρει τη γνώση του και την εμπειρία του
Οπότε σίγουρα είμαστε καλυμμένοι
Τώρα όπως προείπα, συμφωνώ σε πολλά με nickT. Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, κι θα συνεχίζουμε
να το επισημαίνουμε, ένα από τα θεμέλια του Παιχνιδιού είναι το Rapport.
Στο συγκεκριμένο αυτό διάλογο, το χτίσιμο του Rapport ώστε η γυναίκα να νιώσει και το απαιτούμενο
emotional investment και να γαμηθεί, δεν υπήρχε πουθενά, ενώ μάλιστα είχες ευκαιρίες
Το δύσκολο πράγμα στο Game δεν είναι το Attraction, αλλά το Rapport
Πρέπει να “σκάβουμε” στο μυαλό και στη ψυχή μιας γυναίκας, να της δημιουργούμε αυτό το κλικ,
αυτό το αίσθημα. Να τη διεγείρουμε όχι μονάχα σωματικά αλλά και εγκεφαλικά
Βασικοί κανόνες του Παιχνιδιού.
Αλλιώς το Παιχνίδι είναι άναρχο και βασίζεται στη τύχη κι όχι στο Pua
Πιο συγκεκριμένα,
Εδώ θα μπορούσες να χες κάνει παπάδες, αλλά έπεσες σα το χάνο μέσα στο παγίδα
Ο Puas τα στήνει τα bait-hoop-reel-release !!
Εδώ τεστάρει την ιδεολογία σου πάνω στο θέμα sex. Σου πέταξε δόλωμα για να δει πόσο θα τσιμπήσεις
Θυμάμαι παλιά μια γκόμενα που το κινο ήταν full, αλλά δε με άφηνε να τη φασώσω μου πε, πιάσε τα βυζιά εαν θες
ΚΙ ΕΙΧΕ ΒΥΖΑΡΕΣ, με φώτισε όμως ο Θεός, γιατί είχα διαβάσει περί του θέματος εκείνες τις μέρες και της είπα όχι
Έδειξα οτι δεν είμαι τόσο διαθέσιμος τόσο εύκολος τόσο λιγούρης
Τα attract elict value χτύπησαν κόκκινο και μετά με φίλαγε μόνη της
Εδώ λοιπόν, σου πετάει το μπαλάκι, της ανταποδίδεις το χτύπημα με μεγαλύτερη ισχύ.
Πατάς Reframe σε φάση
"τα πορνό είναι κάτι συνηθισμένο βρε. Ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός όμως, το Παιχνίδι, η ιστορία
με καβλώνει πολύ πιο πολύ από ένα απλό πορνό "
Την έχεις πεθάνει εδώ. Την έχεις στείλει για τσάι κι όλα τα sexual-attract values στην επιφάνεια
Εδώ ήθελε χαλαρή απάντηση και στοχευμένη
“Μμμ μου αρέσει όπως σκέφτεσαι κι όχι μόνο”
Τώρα όσον αφορά το Rapport που λέγαμε έχοντας χτίσει το Attraction με αυτές τις απαντήσεις
Περνάς στη φάση Rapport. Ποιες ταινίες απολαμβάνεις γενικότερα, αγαπημένη σου, αγαπημένη σου ηθοποιοί
το ένα το άλλο. Κι έπειτα, αναλόγως ποιότητας του Game σου τη calibrareis, τη coldreadareis και
πάρτο και λίγο το Deep Rapport
Παπάδες με μια μόνο ερώτηση και μάλιστα Shit Test
Μετά σου λέει για το Καρναβάλι και ξαναπέφτεις στη παγίδα της. Ασκείς μόνος σου social pressure
και η δουλειά μας είναι να το ελαχιστοποιούμε κι εσύ βγάζεις τα μάτια σου μόνος σου
Χαλαρά ρε, σε φάση
“χαχα πλάκα θα χει ”
Ύστερα πας να το σώσεις αλλά είναι αργά.
Και πάλι εναλλαγή Atrraction -Rapport. Ποιό ήταν το αγαπημένο σου καρναβάλι, η αγαπημένη σου στολή
η πρώτη σου στολή το ένα το άλλο μπαμ μπαμ
Τέλος, πήγες για να κλείσεις Day2 τελείως acalibrarista
Ενώ σε χει γλεντήσει στο Παιχνίδι, τη πιέζεις για ραντεβού
Κι εδώ θέλω να επισημάνω κάτι
Άλλο Persistence κι άλλο Try Hard
Υπάρχει το Persistence το Alpha και το Beta
To δικό σου Persistence δεν ήταν το Alpha…
Δε πειράζει Kimk, συνέχιζε να παίζεις να διαβάζεις να γράφεις και μεις πάντα δίπλα σου
Οι επισημάνσεις κι όλα αυτά δεν αποτελούν κάτι ειδικό, αλλά βασική θεωρία
Attraction-Rapport, Rapport-Attraction, και πάλι εναλλαγές,
η χρήση τους προκαλεί τρομερό ερρεθισμό στις γυναίκες