Γεια σας ειμαι πολυ χαρουμενος που βρηκα τη συγκεκριμενη ομαδα και ευελπιστω να κανω πολλους φιλους και να μαθω πολλα απο αυτους!
Ειμαι 30 χρονων και κατοικω στο κεντρο της αθηνας.θεωρω τον εαυτο μ ανυπομονο γενικως και θα με χαρακτηριζα ως “ανθρωπο ψυχολογιας” εναν ορο τον οποιο τον κλεβω απο παλια που επαιζα μπαλα και με αντιπροσωπευει πληρως πιστευω.Δλδ θελω να πω παλιοτερα που θυμαμαι τον εαυτο μ εαν ημουν καλα ψυχολογικα θα μιλουσα ευκολα σε γυναικες με αρκετα καλα αποτελεσματα μπορω να πω.υπηρχαν ομως φασεις που δεν ημουν καλα (συχνα) και ενω υπηρχαν ολες οι προυποθεσεις να μιλησω δεν το εκανα κ ετσι κατοπιν ενιωθα μλκας..εχω παει με πανω απο 60 γυναικες αλλα αυτο που με ξενερωνε συνηθως ηταν οτι ενιωθα οτι δεν πηγαινα με αυτες που ηταν οι πρωτες επιλογες στο “ρανταρ μ”…επισης αν κοιταξω τον εαυτο μ στο παρελθον θα συνιδητοποιησω οτι κατα βαση δεν επελεγα εγω τις γυναικες αλλα αυτες εμενα κατι που δεν το καταλαβαινα τοτε..σαν σχεσεις εχω υπαρξει με 5 γυναικες.Οσον αφορα το επιπεδο μ στο παιχνιδι δεν μπορω να πω οτι ειμαι καλος διοτι το τελευταιο διαστημα ειδικα δεν πολυβγαινω.αυτο που με συναρπαζει σαν ιδεα στο ολο θεμα ειναι κατα βαση να μπορω γινω εγω ο κυριος του εαυτου μου με γνωμονα την καλυτερη επικοινωνια με τους ανθρωπους γενικοτερα,να μπορω να μιλησω σε μια γυναικα χωρις τον φοβο της απορριψης,να μπορω να επιλεξω εγω τη γυναικα που κανει για μενα,να γινω ενας “βουτουπου” οπως διαβασα στο βιβλιο the game του Neil Strauss και το σημαντικοτερο να μπορω να επικοινωνω καλυτερα με τους ανθρωπους απο οσο μεχρι σημερα.το site το βρηκα μετα την αναγνωση του βιβλιου '‘the game’' καθως εψαξα στο ιντερνετ για κατι αντιστοιχο στην Ελλαδα.