Καλως σας βρηκα μαγκες.
Ειμαι 30 χρονων απο Κυπρο.
Δυο χαρακτηριστικα που θα μπορουσα να πω για μενα ειναι τα εξης:
1/ Βαζω εναν στοχο και πριν τον τελειωσω τον αφηνω και παω στον επομενο. Δεν μιλαω για γυναικες αλλα γενικα.
2/ Σκεφτομαι παρα πολυ και πραττω λιγοτερο. Και παλι μιλαω γενικα.
Οταν ειμαι σε σχεση εκπεμπω κατι διαφορετικο. Νοιωθω δυνατος, περπατω και με κοιταζουν και μου στελνουν φιλακια. Οταν ειμαι single νοιωθω σαν να χανω τη δυναμη μου και αυτο βγαινει και προς τα εξω. Γινομαι πιο κλειστος.
Μου αρεσει το online γιατι γραφω καλυτερα παρα απ’ οτι μιλαω. Δεν εχω προβλημα να μιλαω και να πειραζω κοπελες που γνωριζω απο τον κοινωνικο μου κυκλο, αλλα δεν μου ειναι ευκολο να πλησιασω καποια εντελως αγνωστη.
Για προσωπικους λογους δεν θελω να φτασω σε υψηλα επιπεδα. Δεν θελω να μπορω να εχω οποια γυναικα θελω, θελω ομως να γινω καλυτερος απ’ οτι ειμαι τωρα.
Στοχος μου ειναι να γινω natural καλυτερος ουτως ωστε να παντρευτω μια που να θελω πολυ, και μεχρι να ερθει αυτη η στιγμη να μπορω να κανω παιχνιδι.
Αυτο που θελω να αλλαξω ειναι να μπορω να συμπεριφερομαι στις ομορφες με τον ιδιο τροπο που συμπεριφερομαι και στις οχι και τοσο ομορφες.
Το site το βρηκα τυχαια στο ιντερνετ.
Ειμαι σιγουρος οτι θα λαβω αρκετες γνωσεις απο εσας. Εχω ηδη διαβασει αρκετα θεματα του φορουμ και πραγματικα υπαρχουν ατομα που δινουν παρα πολυ καλες συμβουλες.
Ευχαριστω.