Γεια και χαρα παιδια! Ειμαι 27 χρονων, κατοικος Αθηνων (Πεντελη) και αιωνιος φοιτητης! Αν ελεγα οτι εχω επιτυχια στις γυναικες θα ελεγα ψεματα. Δεν ειχα ποτε σχεση που να κρατησε πανω απο βδομαδα, περασα το μεγαλυτερο διαστημα των μαθητικων και φοιτητικων μου χρονων νιωθοντας ανυμπορος να φλερταρω και να διεκδικησω μια κοπελα που μου αρεσε και γενικα χρησιμοποιουσα παντοτε την προσεγγιση του καλου παιδιου. Οποιες εμπειριες εχω αυτη τη στιγμη, οφειλονται αποκλειστικα σε κοπελες που μου ριχτηκαν η σε φορες που ημουν μεθυσμενος και δεν ειχα αναστολες στην προσεγγιση μου. Η σχεδον ανυπαρκτη ερωτικη μου ζωη ειχε αμεσες συνεπειες και στην κοινωνικη και εκπαιδευτικη μου πορεια, οπου τα τελευταια 5 τουλαχιστον χρονια κλειστηκα στο σπιτι μου και αναζητησα συντροφια σε παιχνιδια και σειρες και παραμελησα την σχολη μου.
Το μονιμο προβλημα που αντιμετωπιζω σε γενικο επιπεδο χωρις πολλες λεπτομερειες, ειναι οτι βρισκω μια κοπελα που μου αρεσει και την ειδωλοποιω, με αποτελεσμα να νιωθω κατωτερος της, να ειμαι νευρικος και χωρις αυτοπεποιθηση οταν την προσεγγιζω και να προκαταβαλω παντοτε την απορριψη ως αποτελεσμα. Αυτο φυσικα ειναι και το τελικο αποτελεσμα! Τον τελευταιο μηνα και με αφορμη καποια γεγονοτα, αποφασισα να προσπαθησω να παρω την κατασταση στα χερια μου και να βελτιωσω την συνολικη εικονα μου και προσεγγιση μου ως προς τις γυναικες! Διαβασα το γκειμ του στραους, διαβασα και αλλα βιβλια και συνεχιζω να ψαχνομαι και να ενημερωνομαι. Την σελιδα αυτη την βρηκα ψαχνοντας για πικ απ αρτιστς στην ελλαδα, γιατι αν και πολλα απο αυτα που εχω μαθει ειναι πολυ ενδιαφεροντα και προσπαθω να τα δοκιμασω, ενιωθα οτι ανταποκρινονται περοσσοτερο στις απαιτησεις χωρων οπως οι Ηνωμενες Πολιτειες, η Βρετανια και η Αυστραλια. Ηθελα μια προσεγγιση περισσοτερο Ελληνικη!
Στοχος μου ειναι να βελτιωσω το παιχνιδι μου, να ανεβασω την αυτοπεποιθηση μου και να μπορω πλεον να διεκδικω τις κοπελες που μου αρεσουν χωρις φοβο και δευτερες σκεψεις. Η αληθεια ειναι οτι,επειδη προσπαθω να τελειωσω την σχολη μου,δεν διαθετω πολυ χρονο η χρημα για πολλες και συχνες εξοδους, οποτε προσπαθω κυριως να προσεγγισω γνωστους φιλων και ατομα που γνωριζω μεσα απο τον περιγυρο μου και δεν σκεφτομαι ακομα τοσο πολυ την ‘κρυα προσεγγιση’. Προς το παρον αποκτω νεες γνωσεις και τις εφαρμοζω οπου μπορω. Ευελπιστω το υλικο και η εμπειρια συσσωρευμενα στην σελιδα αυτη να με βοηθησουν να βελτιωσω τον εαυτο μου!