Αν και αρκετά πρόσφατος στο forum αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου post γιατί είμαι σε μια κατάσταση και δεν ξέρω πως ακριβώς να χειριστώ.
Σας παραθέτω λοιπόν πως έχουν τα πράγματα:
Έχουμε μελανούρι ΗΒ 8,5 μελαχρινό με τρελό κωλί το οποίο και δουλεύει στη reception του γυμναστηρίου που πηγαίνω.Από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί και την πρώτη μας συνάντηση το κάρφωμα πήγαινε σύννεφο και από τους 2..Προσπάθησα να της ανοίξω κουβέντα 2 φορές αλλά τη μια έσκασαν και κάποιοι άλλοι εκεί οπότε έκανα τσιου νιαου μπε και η συζήτηση μας διακόπηκε αλλά τη δεύτερη παρόλο που με κοιτούσε λες και ήθελε να μου τον πάρει επί τόπου, επικαλέστηκε την πολιτική του γυμναστηρίου και συνέχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό..πάντα χαμογελώντας και με το βλέμμα καρφί ευθεία στα μάτια.
Μετά από λίγες μέρες έτυχε να περάσει δίπλα μου με τα πόδια έξω στο δρόμο κι έκανα ότι δεν την είδα.Την επόμενη μέρα που πήγα πάλι gym Ε=εγω ΗΒ: εκεινη
HB: Καλησπέρα σας
E::Γεια σου (καρφωμα στα ματια)EC δυνατό
ΗΒ: εεεε σας είδα χτες στο …(τάδε σημείο)
Ε: για πότε μιλάς?
ΗΒ:το πρωί…εκεί ήσασταν (τάδε σημείο)
Ε: α ναι εκεί ήμουν..δε σε πρόσεξα!!(εννοείται και την είχα δει αλλά να το παίξουμε και λίγο)η γκόμενα σαστίζει και αλλαγή κουβέντας στα καπάκια..Ο Νίκος έχει έρθει?
ΗΒ:ναι είναι πάνω
Ε: την καρφώνω άλλη μια χαμογελαω και πουλάρω.
και τελευταίο περιστατικό σκάω gym αργα κατα τις 11 το βραδυ και ανεβαίνοντας τις σκάλες ότι που είχε σχολάσει και τη βλέπω να μου έρχεται face to face οπότε αντανακλαστικώς της πετάω:
Ε= μα καλά τώρα που ήρθα εγώ φεύγεις?(με ύφος player αλλά και χαμόγελο)
ΗΒ: (κολλάει) εεε.. σχολάω τώρα (με πολύ νάζι..σαν μικρό κοριτσάκι έκανε.)φανηκε να το χαρηκε πολυ
Αυτά λοιπόν ως τώρα.Το θέμα είναι ότι θέλω να την σκίσω και το έχει πιάσει το υποννοούνεμο όπως και ότι είναι έτοιμο και καραγουστάρει κάνει μπαμ.
Βεβαια να πω εδω οτι με προβληματιζει λιγο η ιδιοτητα της στο χωρο και αναρωτιεμαι μηπως αυτα τα κανει σε ολους καθαρα επαγγελματικα.αν και δε νομιζω γιατι δεν εχει συμφερον να κοζαρει τον καθε μαλακα.
Όπως εχω γράψει και στο intro μου είμαι του direct style και θέλω να της τη χωθώ ωραία αντρικά.Σκέφτομαι π.χ. να της πω :
:Ε: εσυ δεν κανεις καθολου προπονηση?
ΗΒ: μπλα μπλα….
Ε: σιγουρα κατι κανεις.στο λεω γιατι σε εχω δει…και το κορμί είναι το σωστό.. πάλι με δυνατο ΕC. (μόνο κωλάρα που δε της λεω οτι εχει)
ΗΒ: ….ο,τι πει δε ξερω
Θέλω με λίγα λόγια να της τη χωθω καλα και δυνατα να τη γαμησω οσο πιο γρηγορα γινεται
Καμμια ιδεα - συμβουλη - παρατηρηση ?