Καλησπέρα,
Είμαι 27 και μένω Αθήνα. Βασικά, με τις γυναίκες νομίζω τον έχω τον τρόπο μου, το “ λέγειν ” που λέμε αλλά αυτό που συνήθως μου χαλάει την όλη φάση είναι πως είμαι εκ φύσεως κυνικός… Δε λέω τις σχεσούλες μου τις έχω κάνει αλλά προφανώς πάντα κάτι φταίει και δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Από εμφάνιση είμαι κανονικός, ούτε τούμπανο ούτε λαπάς , μέτριο ανάστημα και ένα μπόνους- όπλο πράσινα μάτια! Ποσοστό επιτυχίας θα έλεγα 60% μιας και με βοηθάει το χιούμορ αν και έχω μπαζώσει αρκετά οπότε το αληθινό ποσοστό είναι γύρω στα 45% . Θεωρώ πως δεν έχω κάποια τακτική με τις γυναίκες εκτός και αν θεωρείται τακτική το ότι είμαι ευθύς ίσως ορισμένες φορές σχεδόν θρασύς, σε καμία περίπτωση μισογύνης, όμως φυσικό και επόμενο τις περισσότερες φορές παρεξηγούμαι και πάντα καταλήγω να απολογούμαι και να δικαιολογώ κάθε φράση που ξεστομίζω σε ερωτήσεις τύπου: τι εννοείς; πας καλά χριστιανέ μου; το σκέφτηκες πολύ για να το πεις αυτό; Οπότε θα έλεγα το πρόβλημα μου και αυτό που αναζητώ στο GreekPUA είναι να βρω τρόπους να προσπαθώ παραπάνω όταν προσεγγίζω κάποια χωρίς να αλλοιώνω τον χαρακτήρα μου και να τις απωθώ λεκτικά, έτσι κάπως βρήκα την κοινότητα ελπίζοντας να λύσω τις απορίες μου και να φτάσω στο επίπεδο ανετίλας που γουστάρω!!