Χαιρετω και ευχαριστω για την αποδοχη στο forum.
Μεγαλωσα στην Αθηνα μεχρι τα 19 μου, ειμαι 38 ετων και εχω επιστρεψει απο το εξωτερικο (ΗΠΑ) στην Αθηνα εδω και 3 χρονια. Τα 3 καλυτερα χρονια της ζωης μου (#βιολι). Μετα απο μια μακροχρονια μονογαμικη σχεση (10 ετοι) με αποκλειστικο focus την επαγγελματικη εξελιξη, εχω επιστρεψει σε αυτο που θεωρω οτι δεν εστιασα ολα αυτα τα χρονια, στην κοινωνικη ψυχολογια και στις παρτουζες.
Παροτι εχω μελετησει και εχω λαβει προσωπικη εκπαιδευση στην Νεα Υορκη απο pick-up artist με θεαματικα αποτελεσματα, εφτασα στην Ελλαδα χωρις πληρη αντιληψη της δομης του παιχνιδιου. Ενας τοπικος παιχτουρας του forum και καινουργιες γνωριμιες με βοηθησαν να ξεπερασω καποια σοβαρα sticking points μου. Ακομα φυσικα εξερευνω και ειμαι πολυ μακρια απο το να εχω ικανοποιητικο ελεγχο των κοινωνικων μου συναναστροφων.
Εδω στην Ελλαδα εχω ταιριαξει με παρεες 22-32 οχι απο καποιο κομπλεξ αλλα καθαρα επειδη αυτες οι ηλικιες τηνουν να εχουν τις ιδιες αναζητησεις, ενεργεια, και παθος στο αντικειμενο οπως τυχαινει να εχω κι εγω σε αυτη τη φαση της ζωης μου. Και επισης επειδη μονο ενας 22χρονος wing θα σε παρει απο το Ρεθυμνο τηλεφωνο στις 2 τα ξημερωματα Σαββατου να σε πησει να πας solo στο Ακρωτηρι (#Chilly Smile).
Ο στοχος μου πλεον δεν ειναι το lay, εχω πραγματικο παθος με την αντιληψη της δομης μιας κοινωνικης συναναστροφης, πως μπορεις να επηρεασεις, να ελξης, και αν ασκησεις επιρροη σε εναν αλλον ανθρωπο. Και για να μην παρεξηγηθω….φυσικα ο στοχος μου ειναι τα 100 lay B)
Πλησιαζω ανετα γυναικες χωρις δισταγμο, με ευχαριστει να παιζω σολο, στην Αθηνα εχω ασελγησει επανω σε ηλικιες 19 (δις), 23 (δις), 26, 32 (ω Θεε μου!). Ειμαι, ισως λογω ηλικιας, υπερβολικα επιλεκτικος και δεν βαζω το κ@υλι μου εκει που δεν θα εβαζα την γλωσσα μου. Δεν ειναι θεμα ψωνισματος, απλα δεν μπορω να σπρωξω κατω απο 7. ΟΜΩΣ ως θεμα αρχης κανω open all και χαριζω πλασματικη ευτυχια παντου.
Ασχολουμαι 8 χρονια με το game. Σφαιρικα θα βαθμολογουσα το παιχνιδι μου ως 6 ισως 7 στα 10, που για μενα σημαινει οτι στις 20 day προσεγγισεις θα κανω 3 lay. Εχω ενα δυνατο SNL στο βιογραφικο μου apo night με 8.5 που ανυπομονω να διηγηθω.
Το δυνατο μου σημειo ειναι οτι ειμαι φυσιολογικος. Δεν εχω εγωισμους, δεν κρινω, και την εχω θεαματικα μεγαλη. Παροτι ονειρευομε μια παρτουζα φοβαμαι οτι θα κανω ετσι να πιασω βυζι και θα πιασω αρχιδοσακο (#limitingbelief).
Τι θελω να αλλαξω: Τα day 2 μου ειναι non-congruent. Eχω χασει απειρα lays με σιγουρα σετ γιατι κατι εκανα λαθος στο day 2 που δεν μπορω να προσδιoρισω.
Το site το βρηκα απο τον Scandalous.
ευχαριστω και παλι!