Είμαι 28 χρονών, ζω στην αθήνα. Είμαι πνευματώδης και κουλτουριάρης με πολλά βίτσια και διάθεση για πειραματισμό, χωρις να γίνομαι απερίσκεπτα ριψοκίνδυνος παράλληλα. Εχω αρκετές εμπειρίες με γυναίκες σε σχεσεις και περιστασιακό σεξ, από μικρή ηλικία ομως η αποδοση μου και η όλη μου αυτπεποιθηση και διάθεση είναι εξαιρετικά ασταθής. άλλες φορές φλερτάρω τελείως ακομπλεξάριστα μέσα στον ευρύ γενικά κοινωνικό μου κύκλο ή και αγνωστες (λιγότερο συχνά) και άλλες φορές μου βγαίνει φοβερό άγχος προσέγγισης. άλλες φορές εχω επιτυχίες και άλλες φορές δεχομαι συνεχεις απορρίψεις και ότι χάνω τελείως τον έλεγχο. Διαβάζω τους τελευταίους μήνες για το pick up χωρίς ιδιαίτερη συστηματικότητα και εφαρμογή των μεθοδολογιών του και σε διάφορες φάσεις βλέπω ήδη καποια βελτίωση. θελω να ασχοληθώ στο επομενο διάστημα που θα έχω περισσότερο χρόνο περισσότερπ με τη μελέτη και την εξάσκηση του αντεκειμένου κυρίως γιατί με ενδιαφέρει να κατακτήσω mindsets που θα μου εξασφαλίζουν πιο σταθερές επιτυχίες, περισσότερες επιλογές, καλύτερο έλεγχο και γιατί μου αρέσει το παιχνίδι ως τρόπος μελέτης και ανάλυσης του φλερτ γενικότερα, με όλες τις διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν σε αυτό και η συζητηση σε σχέση με αυτό. Το φορουμ το βρήκα μέσα απ’ το fb group