Πολλοί instructors που τους θεωρώ κορυφή λένε ότι δεν έχει σημασία με τι επιπέδου συμπαίκτη βγαίνεις, ότι είτε είναι πιο έμπειρος είτε εντελώς άπειρος έχεις πολλά να μάθεις και να μοιραστείς μαζί του….
Διαφωνώ κάθετα :p
Μου έχει τύχει να βγω με παιδιά που δεν είχαν στοιχειώδη εμπειρία η αποτελεσματικότητα με αποτέλεσμα όλοι μου οι κόποι να πάνε χαμένοι και να μην σταυρώσουμε σετ παρέα :p
Αυτό το άτομο θα μπορούσα να είμαι κ εγώ για παίχτες πολύ πιο έμπειρους από μένα.
Η συμβουλή που θα σου έδινα είναι να χαλαρώσεις εντελώς και να κοιτάξεις να περνάς καλά. Το game δεν θέλει tryhardάρισμα! Να είσαι χαρούμενος & προσγειωμένος με τις επιτυχίες σου (εμένα συχνά ο ενθουσιασμός με οδήγησε στο να τα κάνω θάλασσα) και εξίσου χαρούμενος με τα μαθήματα που θα παίρνεις από αποτυχημένα approaches, επαφές ακόμα και σχέσεις (εφήμερες η πιο ουσιαστικές) .
Γιατί όλα θα σε σφυρηλατήσουν στο να γίνεις καλύτερος άντρας και player.
Και να είσαι ανοιχτόμυαλος. Είναι κλειδί για να εξελιχθείς. Οι πορωμένοι,δογματικοί η “παντογνώστες” παίχτες είναι οι τυφλοί, κ συνήθως ανίδεοι σε ότι έχει να κάνει με το Game.
Αν έχεις κάποια απορία και μπορώ να βοηθήσω, θα χαρώ να το κάνω. Είμαι σε νησί τώρα αλλά θα μάθω ποιος παίζει δυνατά Θεσσαλονίκη και θα προσπαθήσω να σε φέρω σε επαφή 🙂
Σου απαντάω εδώ μήπως συμμετάσχει κάποιος άλλος και θελήσει να συνεισφέρει στη συζήτηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk