Καλησπέρα από Κώ, είμαι 27 και πάντα είχα ένα κόλλημα στις συνδιαλλαγές με το άλλο φύλο, αν και έχω βρεθεί με περίπου 10 γυναίκες στο κρεβάτι(σχέσεις και one night stands) πάντα πίστευα ότι ήταν από τύχη ακόμα και σήμερα έχω αυτή την εντύπωση, έχω χάλια μνήμη, δεν συγκρατώ ονόματα και καταστάσεις όπως επίσης και πρόβλημα συγκέντρωσης και πιστεύω ότι αυτό είναι που μου χαλάει το παιχνίδι. Με το παιχνίδι είπα να ασχοληθώ πριν από δύο βδομάδες, αφού κάπου διάβασα για το βιβλίο του strauss και έπειτα διάβασα και το ίδιο το βιβλίο. Είμαι ακόμα σε φάση εκκόλαψης και προσπαθώ να μάθω μερικά skills μιας και η αυτοπεποίθηση μου είναι χαμηλή και δεν έχω πολλά θέματα συζήτησης, πχ ωραία κάνω το sarge, έχω ένα καλό opener, μετά τί? Θέλω να ασχοληθώ με το παιχνίδι κυρίως για να ρίξω μερικές γυναίκες στο κρεβάτι και για να ανεβάσω το επίπεδο της αυτοπεποίθησης μου μίας και πιστεύω ότι αυτό θα με βοηθήσει και σε άλλους τομείς της ζωής μου (επαγγελματικά, ανθρώπινες σχέσεις, κονέ). Το site το βρήκα κάνοντας αναζήτηση στο google αναζητώντας τις λέξεις greek pua, δεν ξέρω αν στάθηκα τυχερός με τις εγγραφές αλλά χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να με βοηθήσετε να βελτιωθώ ώστε να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω με την σειρά μου όσο μπορώ την κοινότητα.