Καλησπέρα είμαι 37 χρονών από Κώ είμαι ανυπόμονος και νευριάζω εύκολα (νόμιζα με τίς γυναίκες αλλά τελικά περισσότερο με τον εαυτό μου) επίσης η μνήμη μου είναι λίγο χάλια και πιστεύω ότι έχει συμβάλει στο ότι δεν μπορώ να σταυρώσω γυναίκα εδώ και αρκετό καιρό. Έχω βρεθεί στο κρεβάτι με 10 γυναίκες (σχέσεις και one night stands) είχα πάντα ένα θέμα με την προσέγγιση του αντιθέτου φύλου (κολλάω να ανοίξω συζήτηση, οι συζητήσεις μου καταλήγουν σε περίεργες παύσεις και γενικά δεν το έχω με το μπλα μπλα) με το παιχνίδι είπα να ασχοληθώ πρόσφατα και αφού διάβασα το the game του neil strauss μίας και μου φάνηκαν εντυπωσιακά τα αποτελέσματα που είχε μέσα σε ένα χρόνο. Δεν έχω κάνει καθόλου sarge και γενικά θέλω να το ψάξω λίγο πρωτού αρχίσω το sarging, από το παιχνίδι θέλω αυτό που θέλει και πολύς άλλος κόσμος δηλαδή να ρίξω στο κρεβάτι καμία γυναίκα και ανάλογα τα γούστα και τις περιστάσεις βλέπουμε που πάει το πράγμα, επίσης θέλω να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση μου για να ανοίξουν και άλλες πόρτες στη ζωή μου (επαγγελματικές, κοινωνικές, κονέ, κτλ.). το site το βρήκα μέσω της google απλά πληκτρολογώντας greek pua!