Tino wroteΘεωρειτε οτι ειναι λάθος μου το οτι νοιώθω πως είναι αγένεια να ζητησω τηλέφωνο μονο απο τη μια κοπέλα, όταν οι κοπέλες είναι δύο?
Μου έχει τύχει αμέτρητες φορές παρόμοιο σκηνικό σαν αυτό που περιγράφεις! Προσωπικά, προσπαθώ να παίρνω και από τις 2 τηλέφωνα -σιγά το πράγμα- ένα τηλέφωνο παραπάνω από μια φίλη/obstacle που δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν έγινε και τίποτα.. Ίσα ίσα που κάποια στιγμή ίσως να σου φανεί και σημαντικό! Δεν χάνεις κάτι. It’s ok με αυτό και εγώ νιώθω περίεργα να πάω μόνο για τη μια μπροστά στην άλλη.
Tino wroteΠώς πιστεύετε οτι μπορεί κανείς να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση σε δυάρια σετ και σε μέρη με χαμηλή ή καθόλου μουσική (γιατι στο κλάμπ τα πραγματα μαλλον ειναι αρκετά διαφορετικά)?
Συνήθως, όταν είναι να πας για close μπορείς να πεις μια ατάκα τύπου: “Φαίνεστε πολύ ενδιαφέρον άτομα (αν έχεις negarei το target σου διαφέρει) και μου αρέσουν οι απόψεις σας! Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξαναπούμε;” Δεν ζητάς άμεσα τηλέφωνο, αλλά έναν τρόπο για να τα ξαναπείτε. Από εκεί και πέρα, ανάλογα και με το compliance και το comfort level σου, θα σου προτείνουν την ανταλλαγή τηλεφώνων/facebook κλπ.