Ακούγεται ηλίθια ερώτηση, έτσι; Δεν μου είχε ξανατύχει στο παρελθόν, αλλά συνέβη δύο ημέρες σερί. Αυτό με παρακίνησε να ασχοληθώ.
Παρασκευή-Σάββατο βγαίνω πάντα μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Τις τελευταίες ημέρες είμαι προσωπικά καλά, ψυχολογικά, λόγω της δουλειάς μου. (Background: είμαι Ευρώπη)
Βγαίνω λοιπόν Παρασκευή. Καθώς περνώ δίπλα από ένα 3πλό σετάκι με HB (τουλάχιστον HB 7 όλες, μικρούλες κατά τα 20, ντυμένες σαν τη μέση κοπέλα στο Γκάζι), αυτή που βρίσκεται πιο μακριά από μένα σπρώχνει το HB που είναι δίπλα μου κατά πάνω μου. Το μυαλό μου φυσικά είναι σε φάση «Να Λόλα ένα μήλο» 😐 κι απλώς προχωρώ σαν να μην έγινε τίποτα. Όταν βιώνω πρωτόγνωρες φάσεις (όπως το να με ανοίγουν) εκεί σκαλώνω και σηκώνω άμυνες του comfort zone.
Κανονικά δεν θα έδινα σημασία σ’ αυτό. Αλλά μου ξανάτυχε και το Σάββατο. Ίδιο σκηνικό, ταμάμ. Με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα, προχωρώ και δεν αρπάζω το άνοιγμα που μου δίνεται στο πιάτο. Όταν τυχαίνει μία φορά, είναι σύμπτωση. Είπα «έτυχε, είχαν πιει, κι απλώς βρέθηκα εγώ, θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε άλλος». Αλλά αν είναι δύο φορές, παύει να είναι σύμπτωση. Το συζήτησα το σκηνικό με μια φίλη μου και, λίγο πολύ, πιστεύει οτι ήταν Approach Invitation κατά ένα τρόπο κι οφείλεται στο ότι νιώθω καλά τον τελευταίο καιρό κι εκπέμπω μια θετική ενέργεια.
Στο θέμα μας: ιδέες για το πώς μπορώ να αξιοποιήσω τέτοια ανοίγματα; Δεν θα έπρεπε να κολλούσα εδώ, έλα όμως που συμβαίνει.