Ήρθε πάλι η ώρα να ζητήσω τα φώτα της κοινότητας για κάτι που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα.
Καθώς έχω 3+ χρόνια στο παιχνίδι, γνώρισα και κοιμήθηκα με ωραίες γυναίκες, είχα τα πάνω και τα κάτω μου, αποκομίζοντας εξαιρετικές εμπειρίες….
Θυμάμαι το τρίωρο στην παραλία της γλυκιάς Αμερικανίδας που ήθελα να μπω μέσα της όλο το βράδυ, την έπαιζα για ώρες ωςπου στο τέλος μου παραδόθηκε άνευ όρων σε μια φανταστική παραλία κάτω από τ αστέρια με γραφική θέα, καναμε μπάνιο, γελούσαμε και την πδγα αχαλινωτα σε διαφορετικές στάσεις…
Η την πρώτη φορά που μπήκα μέσα στην πιο ωραία γυναίκα που έχω κοιμηθεί ποτε, αφού κυριολεκτικά μου έβγαλε την πίστη και κάθε μυστικό που γνώριζα η έπρεπε να εφηυρω στο pick up - να εφαρμόσω για να τη ρίξω, μου πήρε 2 μέρες. Ρεκόρ απ τη στιγμή που άρχισα να γίνομαι κάπως καλύτερος. Αλλά αυτό επειδή παίζω επιθετικά όταν το πράγμα φτάνει κοντά στο σεξ.
Η άλλες δυο μέρες αργότερα που την έκανα δικη μου και την ξσκιζα όπως ήθελα…. να πάρει αυτά τα πράγματα μένουν χαραγμένα στη μνήμη σου.
Στην ουσία όμως.
Σε όλο αυτό το διάστημα έχω φτιάξει την εμφάνιση μου, την ψυχολογία μου, γκρουμαρω τον εαυτό μου με αποτέλεσμα να αποσπώ αρκετά βλέμματα, στον δρόμο, ειδικά στα λεοφωρεια, η στη σχολή… Και εδώ είναι το στικινγκ ποιντ μου.
Δεν το έχω συνηθίσει και είναι έξω απ το κομφορτ ζονε μου.
Σε ένα μαγαζί στις διακοπές θα πήγαινα αυτόματα να τους μιλήσω. Εδώ όμως δρν ξέρω πως ν αντιδράσω αφού φαντάζομαι ότι πρέπει να προηγηθεί λίγο παιχνίδι με τα μάτια, κάποιο χαμόγελο για να κανεις την κίνηση… Αλλιώς είναι κάπως creepy μέσα σε τόσο κόσμο, όπου και για τη γυναίκα θα είναι μεγάλη η πίεση.
Ένας φιλος με συμβούλεψε μόλις πιάσω γυναικείο βλέμμα, να την κοιτάξω, στα καπάκια να κοιτάξω για λίγο κάπου άλλου χαμογελώντας η να κάνω πως την τσεκάρω από πάνω μέχρι κάτω - και στα καπάκια να την ξανά κοιτάξω στα μάτια χαμογελώντας (με ανάλαφρη διάθεση)… Είπε ότι αν κρατήσω laser eye contact είναι creepy και τις τρομάζει.
Με αυτήν την μέθοδο έχει γμησει σχεδόν οποια γυναίκα του έχει γυαλίσει σε κλαμπ στη Ρωσσία.
Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία να με συμβουλεύσει?
ΥΓ: Σαν στόχο έχω τη γνωριμία, μια ωραία συζήτηση και φυσικά το lay
ΥΓ2: Κολλάω λίγο αλλά ανταλλάζω ματιές και είμαι ατάραχος όταν συμβαίνει. Αλλά αφού η άλλη σε καρφώσει 2-3-4 φορές μετά σταματάει εντελώς, κάτι που μεταφράζω μέσα μου σε: Εντάξει ρε μαλακα, ποσο πια θες να σου δείξω ότι μ αρέσεις? Να σου ανοίξω τα πόδια εδώ μέσα στο λεοφωρειο για να κανεις κίνηση? 😛 xD
Sent from my iPhone using Tapatalk