Αμα σου πει οτι εχει γκομενο πες της '‘Ενταξει και εγω εχω τηλεοραση αλλα παω και σινεμα’'.
Πέρα απο το παραπάνω, το να σου πει η αλλη οτι εχει γκομενο εξαρταται ποτε στο λέει. Με το που πας, στη μέση του interaction, οταν ζητας το τηλέφωνό της, όταν την εχεις φασώσει?
Εαν στο λέει κατά τη διάρκεια που μιλάτε μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα και ειδικά αν το game που εχεις κάνει ειναι ελάχιστο.
όπως και να έχει όντως δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. προσωπικά ούτε εμένα μου αρέσει να χώνομαι ανάμεσα σε ζευγάρια ούτε και πιστευω ότι για να γίνω pua ή όπως αλλιως θες πέστο, πρέπει να μπορώ να πηδήξω γυναίκα που εχει σχέση ή είναι παντρεμένη. Τώρα βέβαια αν βγω με γυναικα που έχει σχέση και αρχίσει να γίνεται προκλητική ή να φαίνεται ότι θέλει να γαμηθεί, τότε θα την γαμήσω.
Στο δια ταύτα λοιπόν, και αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη, αν μια γυναικα μου πει ότι εχει σχέση, δεν θα μπω καν στην διαδικασία να καταλάβω αν λέει αλήθεια ή όχι. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Είτε λέει αλήθεια είτε όχι, απλα χαιρετάω και φεύγω, ακόμα και εαν αυτο σημαινει ότι θα χασω ενα lay. Οταν φτάσεις στο σημείο να αξιολογείς τον εαυτό σου περισσότερο απο ενα lay,εαν η άλλη έχει σχέση και εαν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, και όταν αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι την αξία που έχεις ως αντρας, είτε αυτή την έχεις είτε την έχτισες, τότε δεν θα σε απασχολούν καν τέτοια θέματα. Δεν θα σε ενδιαφέρει να μάθεις καν αν έχει σχέση γιατί πολύ απλά θα εισαι παραπάνω απο αυτό. Όταν θα μάθεις να απορριπτεις γυναίκες επειδή ειχανε συμπεριφορες που δεν σου αρεσανε, ή κάνανε και είπανε κάτι που δεν άρεσε, τότε πολύ απλά δεν θα χρειάζεται να κάνεις τέτοιες ερωτησεις.