Καλημέρα παίδες…
Ειναι κανας χρονος που ανακάλυψα αυτό το σκηνικό.
Στο forum ολοκαινουριος.
Η αλήθεια ειναι οτι είμαι άχρηστος με τις γυναικες. Mr nice guy με τα όλα του. Ευγενικός, ευπρεπής που φοβάται/ντρεπεται να εκφράσει τη σεξουαλικότητα του. Σίγουρα beta male με weak frame και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Κατευθείαν friend zone material.
Οποτε η όλη ενασχόληση με αυτό ξεκίνησε θεωρητικά πριν κάνα χρονο με πολλά βίντεο rsd, Valentino, Alex και natural lifestyles.
Παντα μαρεσε να κάνω approaches πριν ανακαλυψω το pu, παντα αποτυχημένα. Κάποια πήγαιναν καλά και χαλαγαν στην πορεία και τα περισσότερα σκατά απο την αρχή. 0 lays. Απο random πεσιματα εννοώ.
Τους τελευταίους μηνες έχω ξεκινήσει συστηματικό solo day game έχω ανοίξει καμία 20σετ, κάποια έχουν παει σε phone close, όλα flaked αλλά ειναι πολύ ωραία η αίσθηση της αδρεναλίνης μόλις εχεις ανοίξει τα πρωτα σετ της ημερας.
Το όλο πράγμα για μενα δεν έχει να κάνει τόσο με τις γυναίκες όσο με την αυτοβελτιωση, την αποδοχή του φόβου και του εαυτου, της συνεχους δουλειάς και της συνεχούς εξόδου απο το comfort zone. Της αυτοπειθαρχίας και της στοχοθεσιας.
Ειναι η ελπίδα μου γιατί θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και μέσω των προκλήσεων μπορεί να φανεί αυτό.
Έχω βαρεθεί να μην κάνω τα πραγματα που θέλω επειδή φοβάμαι την κρίση των αλλων και να αποζητω την αποδοχή τους. Έχω βαρεθεί να επικρατεί στο κεφάλι το reptilian brain. Θέλω να πάω μπροστά.
Και πιστεύω οτι η αναπτυξη ενος ανθρώπου σημαίνει κατανόηση των blind spots του, μια ελαφρά μετατόπιση και στροφη και αποδοχή του υπόλοιπου εαυτού του.
Είθε να βρει ο καθένας αυτό που επιθυμεί και χρειαζεται, στην ζωή του, στις γυναίκες και στον εαυτό του τον ίδιο. Να καταφέρει να βρει την ειρηνη μέσα του, να συνυπάρξει με τον εαυτό του και να βρει τα κακαλα να κανει αυτή τη μικρή μετατόπιση που χρειαζεται. Ας ειναι αφορμή οι όμορφες γυναίκες. Αλλά δεν ειναι αυτές το μέσο προς την αναπτυξη μας.
Καλό παιχνίδι!!!