1) Λαθη με ητα, και οχι “λαθοι”.
2)
Αυτό τον καιρό μένω στο Διδυμότειχο Έβρου
Φυγε αμεσως απο εκει, αν μπορεις.
Πηγαινε τουλαχιστον στην Αλεξανδρουπολη, ακομα καλυτερα στην Κομοτηνη, πολυ καλυτερα στην Θεσσαλονικη.
3)
Βασικά όπως είπε και ένας φίλος μου όλες οι γυναίκες πέφτουν και θα ήθελα να το διαπιστώσω
Ναι, ολες πεφτουν, ειναι αληθεια.
Εγω προσωπικα προτιμω το double leg takedown, αλλα και με ενα καλο δεξι overhand μπορεις να εχεις καλο αποτελεσμα.
Περα απο την πλακα, ΟΧΙ, ΔΕΝ μπορεις να ριξεις ολες τις γυναικες στο κρεβατι σου.
Δεν μπορεις να ριξεις ουτε καν τις περισσοτερες.
Με το φτωχο μου μυαλο και με την εμπειρια μου, θα εκτιμουσα οτι ενα ποσοστο 10% των γυναικων που εχω συναντησει, θα μπορουσα να ριξω στο κρεβατι μου.
Και αυτο με πολυ κοπο και αφοσιωση.
Αυτες που τελικα καταφερα να ριξω ισως ειναι και κατω του 5%.
(Εκτος αν εισαι μοντελο, επιτυχημενος ηθοποιος, ποδοσφαιριστης του Ολυμπιακου, εφοπλιστης κλπ.)
4)
Κατα την ταπεινη μου αποψη, απαραδεκτο. Δειχνει οτι εισαι αναποφασιστος, καθολου σιγουρος, και το ριχνεις μηπως και δειξει αυτη ενδιαφερον,
και σου πιασει την κουβεντα.
Να μερικες επιλογες:
Θα πας πολυ σκληρα απο την πρωτη στιγμη, π.χ.(χαμογελαστος, ΟΧΙ αυστηρος):
- Ρε συ κοπελια, τι θα γινει με τα μαλλια σου;; Αν ξαναπεσουν επανω μου, θα σου τα πιασω και θα σε φιλησω…
Και ο,τι και να απαντησει, της πιανεις τα μαλλια, και αν δεν αντιδρασει ασχημα, την φιλας.
(θα λεγαμε, επιθετικο physical game, ταιριαζει ιδιαιτερα σε club με δυνατη μουσικη και υψηλη ενεργεια)
Η θα πας πολυ πιο ηπια, με πολυ χιουμορ, για να κρατησεις κουβεντα για πολυ ωρα:
-Κοπελια, τα μαλλια σου θελουν λιγο κουρεμα νομιζω. Θα σου κλεισω ραντεβου με την κομμωτρια μου, μου κανει κουρεμα, χτενισμα, ανταυγειες, πιστολακι, μανικιουρ σπεσιαλ.
-Χαχα, αληθεια; Κανεις και ανταυγειες;
-Μονο στις γιορτες. Λοιπον, απο που εισαι; Τι σπουδαζεις; Πως σε λενε; Πως ηταν η παιδικη σου ηλικια, Πες τα μου ολα!
(θα λεγαμε, ηπιο indirect game, δεν ταιριαζει ιδιαιτερα σε club με δυνατη μουσικη)
Ακομα μια ενδιαμεση επιλογη:
-Ρε συ κοπελια, τι ομορφη που εισαι! Αλλα τα μαλλια σου πεφτουν συνεχεια επανω μου. Μηπως το κανεις επιτηδες για να με φλερταρεις;
-Οχι, συγνωμη, σε ενοχλουν ε;;
-Μπα, δεν με ενοχλουν καθολου, απλα ηθελα μια αφορμη για να σε γνωρισω. Ειμαι ο Τσολιας, εσυ;;
(Θα λεγαμε, direct game μετρια επιθετικο, ταιριαζει σε καθε περισταση)
Ο τροπος που παιζω εγω συστηματικα ειναι ο τριτος.