Καλησπέρα,
Είμαι 24 ετών και μένω κέντρο Αθήνα μόνος μου. Τελευταιο έτος Ψυχολογιας.
ΤΟ GAME ΜΟΥ:
Γενικά διαβαζω βιβλια σχετικά με PU (και λογω των σπουδων μου) αρκετά χρόνια τωρα αλλα απο πρακτική σχεδόν τιποτα (εχω πολλα RSD programs επισης). Πριν κανα χρόνο ειχα παει all-out σε street game και ανοιγα consistently για καμια βδμαδα τα παντα (20-30 σετ καθε βραδυ), αλλα “επεσα” ψυχολογικα και δεν το συνεχισα. Προσωπικά πιστευω οτι αυτο το “πεσιμο” προηλθε και προέρχεται απο το οτι εχω διαβασει αρκετα εως παρα πολλα πανω στο PU, και πανω στην τρελα μου να εφαρμοσω Body Language Techniques, NLP, negs, και οτι αλλο canned material και structured content υπαρχει, τα εκανα γενικα σαλατα και δεν απολαμβανα την διαδικασια (επερνα αρκετα τηλεφωνα εκεινη την περιοδο οπου επαιξα, αλλα δεν κυνηγησα για date κανενα σχεδον). Επίσης επερνα τα rejections οχι ως learning experiences αλλα σαν κακη αποδοση δική μου που ειναι απαραδεκτη λαμβανοντας υποψιν τα πραγματα που ξερω (ετσι το εβλεπα).
Απο actual action επισης, οταν ζουσα Λονδινο ειχα δημιουργήσει ενα RSD WhatsApp group και παίζαμε σε club στο κέντρο του Λονδινου με κατι Αγγλους, αλλα γενικά δεν ανοιγα τιποτα (τα λιγα σετ που ανοιγα 1-2 kiss close και γεια χαρα).
Οσον αφορά το επιπεδο μου λοιπόν, θα ελεγα οτι ξερω πολλα πραγματα σχετικα με PU (ακομα και NLP, να’ναι καλα η Neil Strauss-era), αλλα εμεινα εκει. Δεν τα εφαρμοσα ποτε στην πραξη λογω ΑΑ και ελλειψης motivation. Couch PUA.
Έχω λίγα lay under my belt. Γενικά ειμαι αρκετα επιλεκτικός, που σημαινει οτι αν δεν μου αρεσει το target, απλα δεν θα το ανοιξω. Τα τελευταια χρόνια εκοψα τα βιβλια πανω σε structured game (Mystery Method, DD ktl.) και το γυρισα σε πιο inner game/natural/αυτο βελτιωση που ειναι πιο γνησιο και self-concept friendly approach (πχ. Mark Manson και το βιβλιο του Models), οποτε εκει στοχευω τωρα. Genuine liking, Demonstrate desire, Engage physically.
LIFESTYLE:
To πιο δυνατό μου κομματι! Είμαι τυχερος στο οτι, ζω σε μικρο ρετιρέ στο κεντρο μόνος (απιστευτος γαμιστρώνας), και κυκλοφορω με μηχανη - δηλαδη το κομματι των logistics το εχω. Γενικά δεν βγαινω πολυ, παω γυμναστηριο 5 φορες την εβδομαδα, διατροφη όσο μπορω, σχολή άριστος, και εμφανισιακα προσεχω πολυ πως ειμαι. Επίσης παιζω video games και γραφω. Γενικά παρατηρω πολυ θετικο feedback απο γυναικες (στο δρομο, σχολή, γυμναστηριο, κτλ) αλλα -ξανα λεω- lackarw στο να γυρισω το (αηδιαστικά) εντονο eye contact που θα παρω στο γυμναστηριο σε γνωριμια - αρκετο ΑΑ.
All in all, ενα απλο intro και ευελπιστώ να αρχισω massive action.
Moody