Λοιπόν από την τελευταία φόρα που έγραψα δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο αυτό το διάστημα. Ακολούθησα τις συμβουλές του boxer διαβάζοντας το franco και του Shooter μιλώντας κυρίως με άντρες ώστε να γίνω πιο κοινωνικός και να αρχίσω να συνηθίζω στην ιδέα.Επίσης μια καλή επανάληψη σε Μ3.
Παρακάτω θα περιγράψω ένα περιστατικό όσο πιο αναλυτικά μπορώ που μου γέννησε κάποιες απορίες.
Σάββατο βράδυ βγαίνω με έναν φίλο μου σε ένα μπαρ όπου ο barman είναι φίλος μου και γενικότερα συχνάζω στο εν λόγω μαγαζί. Στο μαγαζί υπάρχει και μια πρώην σχέση μου, σχετικά πρόσφατη η οποία δουλεύει εκεί. Βέβαια το συγκεκριμένο βράδυ δεν ήταν εκεί. Σε ότι αφορά τώρα την υποδοχή του μαγαζιού απλά είχαμε τα τυπικά υποδοχή-πελάτης, απλά 1-2 βράδια που έτυχε να πάω εκεί είχα προσέξει κάποια βλέμματα χωρίς να μαι και σίγουρος anyway, και μια μέρα την είχα πετύχει στο γυμναστήριο που πάω και μου ζήτησε να κάνουμε μια άσκηση εναλλάξ.
Καθόμαστε λοιπόν στο μπαρ εγώ πλάτη σχεδόν στην πόρτα και έρχεται η κοπέλα (HG) και ρωτάει στον φίλο μου αν είμαστε εντάξει, χωρίς εγώ να δώσω κάποια σημασία. Στη συνέχεια ο barman έκανε κάτι περίεργα και γελούσε με μια σερβιτόρα και έρχεται η HG αγκαλιάζοντάς με από τους ώμους:
HG: Είναι πολύ χάλια ο φίλος σου ε? (γελώντας)
Ε: Εε ναι έχει πιει αρκετά νομίζω.
ΗG:Κάτι μου λέει και το συνεχίζει προχτές στο γυμναστήριο εσύ ήσουν ε? γιατί δεν με χαιρέτησες και λέω δεν με κατάλαβε.
Ε: Ααα ήσουν όντως εσύ γιατί δεν ήμουν σίγουρος.
HG: Ναι, εγώ ήμουν αλλά αυτό δεν είναι καλό το βράδυ να με βλέπεις και το πρωί να μην με αναγνωρίζεις.
E: Γελάω λίγο και της λέω σιγά δεν πειράζει.
Στη συνέχεια φεύγει γιατί μπήκε κόσμος και ξαναέρχεται. Με χτυπάει στον ώμο κ γυρίζω κατά το ήμισυ προς αυτήν γιατί ήρθε από πίσω.
HG: Πας καιρό γυμναστήριο γιατί δεν σε πετυχαίνω?
E: Ναι αρκετό καιρό αλλά σε διαστήματα, ας πούμε τώρα στις γιορτές το διέκοψα.Βέβαια πάω μεσημεράκι που δεν έχει πολύ κόσμο. Εσύ?
Κάπου εδώ μου λέει ότι πάει κυρίως πρωινά γιατί δουλεύει, κάτι για μια βραδιά που βγήκε, ήπιε αρκετά και έπαθε κάταγμα στο χέρι οπότε το διέκοψε, μετά με ρώτησε αν θα συνεχίσω το βράδυ μου στο κλαμπ, της είπα ότι πρέπει να δώσω και εκεί την παρουσία μου και μου είπε ότι και εκείνη μετά θα πάει κλασικά να πιει 2-3 ποτάκια και εγώ της είπα να προσέχει με το ποτό γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία της με αφορμή αυτά που είπε για το κάταγμα. Εδώ μου τελειώνουν τα λόγια μου και γυρίζω στο φίλο μου και καταλαβαίνω μετά από λίγα δευτερόλεπτα ότι έχει φύγει. Τελικώς φεύγω αλλά για κάποιο λόγο αυτή δεν ήταν στην πόρτα οπότε δεν είπαμε κάτι άλλο.
Σήμερα την πέτυχα στο γυμναστήριο αφού ήρθε μετά από εμένα.
HG: Γεια σου, τι κάνεις?
Ε: Γεια σου, μια χαρά.
(Μια παύση) Είδες σήμερα σε αναγνώρισα, για να μην έχεις και παράπονο.
Μου λέει είδες γελώντας και κοιτάζοντας κάτω και έφυγε. Κάποιες ματιές όσο έκανα την γυμναστική μου και στη συνέχεια έφυγε.
Λοιπόν απορίες μου τώρα και να πω ότι πρώτη φορά νομίζω ότι μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Σε ποια φάση ακριβώς βρεθήκαμε. Την επόμενη φορά που θα την δω θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή την Μ3 ή να συνεχίσω από το στάδιο που βρεθήκαμε. Γενικότερα να ασχοληθώ ή να το παρατήσω το όλο θέμα. Τι συμπεράσματα βγάζετε εσείς ως πιο έμπειροι. Λάθη, παραλείψεις και βελτιώσεις.
Ελπίζω να μην κουράζω.