Με λένε Σπύρο είμαι 19 και μένω στην Κέρκυρα. Καλώς ή κακώς είμαι εγωκεντρικός και ναρκισσιστής δηλαδή αισθάνομαι ανώτερος σε σχέση με άλλους, αυτό με βοηθάει στο να είμαι πολύ ανταγωνιστικός και να θέλω να γίνομαι συνέχεια καλύτερος σε σημείο αηδίας. Όσον αναφορά τις γυναίκες, είχα μία σχέση μόνο που κράτησε 2.5 μήνες αλλά είμαι παρθένος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πλησιάζω γυναίκες παρά το άγχος που νιώθω καθώς μου αρέσει να ξεπερνάω τα όρια μου, όποτε δω μία που μου αρέσει θα πάω και θα της μιλήσω. Το κύριο πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω game, δηλαδή κάνω πολλά λάθη πχ. να γίνομαι δεδομένος και να φαίρομαι σαν χαζοχαρούμενος λόγω του άγχους , αυτό σε συνδυασμό του ότι δεν είμαι και πολύ εμφανίσημος έχει σαν αποτέλεσμα να μου έχουν ρίξει πολλά άκυρα, ψεύτικους αριθμούς και ολή την γκάμα απορίψεων. Πρόσφατα είχα μία πολύ δυνατή ερωτική απογοήτευση και είμαι αποφασισμένος να βελτιωθώ, έχω ήδη βελτιώσει το ντύσιμο μου , το κούρεμα και το grooming μου ώστε να μου ταιριάζει και έχω ξεκινήσει να γυμνάζομαι εντατικά . Το φόρουμ το βρήκα μέσα απο αναζήτηση στο google και έχω στόχο να βελτιώσω το game μου, να μπορώ να μιλαώ και να διαβάζω σημάδια - αντιδράσεις ώστε να μπορώ να πλησιάσω με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
(PS: μεγάλο πρόβλημα στην Κέρκυρα όπου και ζω είναι το ότι υπάρχει λίγος κόσμος, οπότε δεν είναι δυνατό να πλησιάζω 10-20 γυναίκες την μέρα όπως βλέπω καποιοι άλλοι που κάνετε σε άλλες πολεις, εδώ με 10 γυναικές την μέρα σε 1 μήνα θα σου βγει το όνομα “πεφτουλας” και σε 1.5 μηνα θα τελειώσουν οι γυναίκες, απο την άλλη έχουμε ΠΟΛΥ τουρισμό, πάρα πολύ, αλλά με ενδιαφέρει το game μου στα ελληνικά περισσότερο απο τα αγγλικά)