Tsolias77 wroteΕπανέρχομαι με μια καινούργια εμπειρία και μια καινούργια απορία.
Έχω βγει με παρέα και συναντάω κάποια κορίτσια σχετικά γνωστά, καθόμαστε δίπλα τους γιατί μόνο εκεί είχε θέση και μας το πρότειναν και αυτές. Γενικότερα πολύ ομιλητικός και κοινωνικός. Καταλαβαίνω κάτι στο βλέμμα μιας από την παρέα έρχεται σχετικά κοντά μου οπότε και ξεκινάω να τις μιλάω γενικά. Στη συνομιλία μας δεν υπάρχει κάτι από άποψη game και για αυτό δεν νομίζω να χρειάζεται να το αναφέρω. Καταλαβαίνω ότι κατά κάποιο τρόπο την '‘τραβάω’', έκανα αρκετό kino όμως δυσκολεύτηκα πολύ ώστε να ανεβάσω το sexual tension (νομίζω έτσι λέγεται) και δεν προέκυψε κάτι, αυτή είναι και η απορία μου. Πως ανεβάζω το sexual tension??
Sexual tension χτιζεις με seductive eye contact, σωστο kino, χαλαροτητα και unreactive στο resistance της, και persistence.
Θα μεινω στο κομματι του Κινο γιατι το αναφερεις πολυ (και γιατι για να εξηγηθουν ολα θα πρεπει να γραψω ολοκληρο βιβλιο).
έκανα αρκετό kino όμως δυσκολεύτηκα πολύ ώστε να ανεβάσω το sexual tension (νομίζω έτσι λέγεται) και δεν προέκυψε κάτι
Πρωτα να σου πω οτι το Κινο που λες πως εκανες ηταν ολο στο μυαλο σου. Mental Masturbation kino λεγεται. Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις λεγοντας κινο αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι του τυπου:
“πω πω ακουμπησα το μπουτι της 5 φορες/ αφησα το χερι μου στην πλατη της για 10 δευτερολεπτα/ ακουμπησαν οι ωμοι μας μεταξυ τους 3 φορες/ της αγγιξα το χερι 4 φορες!!”
Αυτο το λεω γιατι εφοσον δεν δημιουργηθηκε sexual tension οπως λες, ηταν λαθος το κινο ξεκαθαρα (η απλα ηταν engaged αλλα δεν σε γουσταρε/δεν ηταν δυνατο το υπολοιπο game σου, ας μην το ξεχναμε αυτο). Λεγεται mental masturbation kino, γιατι νομιζεις πως εκανε κατι στην γκομενα το “κινο” σου (οπως ακριβως λες), αλλα στην πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα, (ουτε εκανε elicit any emotions, ουτε τιποτα), και αυτη την στιγμη που μιλαμε το εχει ηδη ξεχασει!
Το Κινο το οποιο δημιουργει sexual tension εχει ενα σκοπό: να χρησιμοποιησεις “τυχαιο” και overt-αμεσο κινο με σκοπο να δημιουργηθει μια στιγμη κοινου caressing. Με απλα λογια, να στο επιστρεψει πισω.
Για παραδειγμα, και αυτο που μπορεις να κανεις αλλη φορα:
1. Την αγγιζεις στιγμιαια οταν λες κατι.
2. Το αγγιγμα το γυρνας σε κρατημα αφηνωντας το χερι σου πανω της (στο χερι, ποδι, πλατη κτλ) για λιγα δευτερολεπτα οταν λες κατι, και μετα το τραβας.
3. Την επομενη φορα, αντι να το τραβηξεις το αφηνεις να ξεκουραστει πανω της (στο χερι, ποδι της κτλ).
4. Οπως ειναι το χερι σου πανω της, την κανεις caress (χαιδευεις) πολυ brief και σταματας.
5. Το ξανα κανεις, αλλα αυτη την φορα δεν σταματας, κανοντας τις προθεσεις σου εμφανη.
Τελεια μεχρι αυτο το σημειο. Το θεμα ομως ειναι να στο επιστρεψει αυτο το Κινο πισω. Για να συμβει αυτο, εχει να κανει με το υπολοιπο game σου (cocky/funny, story telling και οπως αλλιως παιζεις) καθως και με τους αλλους 3 παραγοντες που προανεφερα (eye contact, unreactive to resistance, persistence). Σε αυτο το σημειο η κοπελα ειναι invested και θα θυμαται το Κινο μεταξυ σας 100% περισσοτερο. Με λιγα λογια, ο στοχος του Κινο που κανεις ειναι να δημιουργησεις κοινό caressing. Αν δεν γινει αυτο (και αν η γκομενα σε θελει και εχεις παιξει καλο game θα συμβει), τοτε απλα εχασες το χρονο σου με ολο αυτο το κινο.
ΕΑΝ το ΚΙΝΟ που εκανες δεν γυρισει σε κοινό caressing, δεν εχει σημασια τι εκανες καθως δεν εγινε “επισημο” στο μυαλο της - σαν να μην συνεβει ποτε. Δηλαδη μολις φυγεις, θα σκεφτει “τι καλο παιδι, αλλα απλα δεν ηταν γραφτό να γινει…”
Τι και αν την ακουμπαγες incidentally η οχι στην πλατη/χερι για λιγο, απο την στιγμη που δεν εκανες transition σε hold και caress, νομιζεις πως θα το θυμαται? Ισως καταφερες να χτισεις λιγο rapport, αλλα λογικα αν δεν την δεις μεσα στο επομενο αμεσο χρονικο διαστημα για να το συνεχισεις, παει και αυτο (δεδομενου βεβαια οτι δεν ξερω τι σχεση εχεις μαζι της πριν απο ολο αυτο, λες οτι ειστε γνωστοι - οτι λεω εχει να κανει με το info που παρεχεις).
Επισης αναφερεις πως:
Στη συνομιλία μας δεν υπάρχει κάτι από άποψη game
Οποτε και αψογα να ειχες κανει Κινο και με βαση το setting, αμφιβαλλω οτι θα συνεβαινε ποτε κατι μεταξυ σας. (Εκτος αν εννοεις πως εκανες τελειο game και δεν εχεις κατι να σχολιασεις? Δεν το καταλαβα καλα αυτο.)
Περα απο το Κινο, για να δημιουργησεις sexual tension θες και αλλα. Οσο αφορα τα αλλα που ανεφερα λοιπον, πολυ πολυ περιληπτικα, δημιουργεις sexual tension με laser eye contact /b, δεν αντιδρας σαν πληγωμενο κουταβι σε οποιοδηποτε resistance σηκωσει (δεν αντιδρας καθολου εκτος αν εχεις κατι τελειο να πεις σχετικα, απλα σκας και την κοιτας στα ματια), και φυσικα εισαι persistent, αλλα οχι στο σημειο του να καταντησεις needy. Την θες, σε καυλωνει, και την κυνηγας, αλλα μεχρι ενα σημειο. Αν καταντας annoying με το persistence το εχασες. Για παραδειγμα: της πιανεις το χερι σε προσπαθεια κινο και αυτη το τραβαει. Μενεις unreactive και συνεχιζεις το game σου (δεν δειχνεις δηλαδη με facial expressions η verbally οτι ενοχληθηκες, ουτε λες κατι αστειο). Persistence ==> μετα απο λιγο πας να της το ξαναπιασεις. Οι πιθανοτητες να σε αφησει αυξανονται δυνατα (φυσικα παντα εχει να κανει και με το τι βγαινει απο το στομα σου ολη αυτη την ωρα - πως ειναι το game σου). Επισης δειχνει τρελο confidence - πας για αυτο που θελεις γιατι εισαι αντρας.
Εν ολιγοις, (βασιζομενος στα λιγα που εχεις γραψει σχετικα με το interaction), δεν εχτισες καθολου sexual tension, και προφανως δεν πηγε σε lay. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να πηγε στραβα, μονο εσυ ξερεις, βεβαια αφου λες οτι ησουν κοινωνικος και δεν εκανες game στη συνομιλια δεν πιστευω οτι θα κατεληγε καπου ολο αυτο. Οτι θες και για διευκρινησεις με ρωτας ελευθερα.
Moody