Καλησπερα παιδια,λεγομαι Βασίλης ειμαι 17 χρονών και ειμαι από την Αθήνα.Το πράγμα εχει ως εξης…Οταν πρωτομπηκα στο σαιτ αυτο ημουν στα 15,το ξεψαχνισα λιγο και ετσι οπως ημουν ενθουσιασμένος πηρα τον κολλητο μου και αρχισαμε τα ανοιγματα στο μολ.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα καθε φορα να σπαω το AΑ και να αποκταω “πλασματικη αυτοπεποίθηση” που εκεινη τη χρονική περίοδο με εκανε να νιώθω έμπειρος…Μεσ σε ολα αυτα τα ανοίγματα βγηκε μια σχέση οπου κρατησε 1 χρόνο.Οταν τελειωσε ειπα "εδω ειμαστε,τωρα θα αρχισω τα παλια’.Οι πρωτοι 2 μηνες ηταν σαν να συνέχισα απο εκει που ειχα μεινει.Μεσα σε αυτους τους 2 μηνες ομως εσπασε ολη αυτη η αυτοπεποίθηση και εγινε σμπαραλια με αποτελεσμα να μετατραπω παλι σε ενα ντροπαλο και ακοινωνητο πιτσιρικα…Πλεον οχι απλα δεν μπορω να ανοίξω αλλα και στη σκέψη ακομα να παω τα ποδια μμ τρεμουν…..Ο λογος που ποστάρω ειναι για να θυμιζω στον εαυτο μμ τον λογο που ξεκίνησα οταν θελω να τα παρατησω…Οποιοςδηποτε θελει να με βοηθησει σχετικα με το θεμα αυτο η το εχει ζησει να σχολιασει!Καλα να περνάτε μαγκες και υγεια πανω απ ολα, τ αλλα ερχονται!