Καλησπερα παιδια, με λενε Χαρη ειμαι 25 χρονων και μενω Θεσσαλονικη. Θα αναφερω ορισμενα χαρακτηριστικα που θεωρω οτι με αντιπροσωπευουν. Ειμαι αισιοδοξος, υπομονετικος και τολμηρος ανθρωπος. Απο την αλλη μερια ειμαι λιγο περιεργος και καμια φορα δεν μπορω να συμβαδισω με τις παγειωμενες κοινωνικες επιταγες. Ως εκ τουτου αυτο με προκαλει μια μικρη αντικοινωνικη και εσωστρεφικη συμπεριφορα. Αλλα τι να κανεις, κανεις δεν ειναι τελειος! :razz: Με τις γυναικες ειχα πολυ στενες σχεσεις μεχρι και τα 19 μου. Εκ τοτε εκτος απο μια σχεση που κρατησε για ενα ευλογο χρονικο διαστημα, εχω περιστασιακες φασεις, κυριως τα καλοκαιρια. Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο κολλημα γενικα ντροπης ή παιδικου τραυματος απο καποια απορριψη. Σιγουρα δεν μπορω να χειριστω με ψυχραιμια και αυθεντικοτητα μια υπερβολικα ομορφη γυναικα, αλλα απο την αλλη για αυτο δεν ειμαστε εδω? (Και για αυτο δηλαδη.) B)
Οσο αναφορα το παιχνιδι τωρα, ειχα διαβασει το ενα και μοναδικο βιβλιο του Mystery, το Mystery Method για τις αφροδισιακες τεχνες. Γνωριζω το structure του παιχνιδιου, την γενικοτερη φιλοσοφια του και το αντικτυπο που εχει στην πρωσοπικοτητα αυτουνου που το εφαρμοζει. Εχω τρεξει καποια σετ στο παρελθον, ελαχιστα μεν, αποτελεσματικα δε. Ηταν και οι συνθηκες τετοιες που με εσπρωξαν να το δοκιμασω. Τωρα πλεον ειμαι σε μια φαση αναλγησιας για μεγαλο διαστημα και θελω να βγω απο το τον λυθαργο αυτον, γνωριζοντας αλλους ανθρωπους να βγουμε για παιχνιδι, να γινουμε καλυτεροι, να κανουμε γυναικες χαρουμενες και φυσικα να βγαλουμε γουστα. Βρηκα το forum πανω σε αυτην την βαση, να βρω wings και να μπω ξανα στο παιχνιδι.