Δες οκ αρχιζεις να ξεδιπλωνεσαι σιγά σιγά και τώρα αρχίζουμε να γνωρίζουμε τον πραγματικό Φιλιππο.
Θα σου δώσω δυο παραδείγματα απ την προσωπική μου ζωη…
Όταν πέρναγα πολύ βαριά κατάθλιψη η αντίληψη μου για τον κόσμο:
Τέρμα άδικος , όλοι ψευτικοι, υποκριτές, δειλοί. Ο κόσμος γεμάτος εγκληματιες, βιαστές, κακοποιηση των ζωων. Μαυριλα σου λεω!
Τωρα: Ο κοσμος είναι μια χαρά, ολα αυτά που ανέφερα πιο πάνω είναι ούτε 2% του πληθυσμού και απλά οι ειδήσεις και τα ΜΜΕ για να πουλήσουν μας τρίβουν στη μούρη αυτό το ελαχιστο ποσοστό κάνοντας την κοινωνία να μοιάζει με πειρατικο προάστιο της Καραϊβικής τον 16ο αιωνα…
- Μέχρι πριν λίγους μηνες είχα εντελώς παρόμοια με την τωρινή σου αποψη… Ότι οι άνθρωποι είναι βαρετοί, κάνουν τα ίδια και τα ιδια.. Συμφωνώ απολυτα! Ακόμα το βλέπω σε έναν βαθμο.
Απλά έχω καταλάβει τον λογο.
Ο καθένας κάνει λίγο πολύ παρέα και συναναστρέφεται / αναγνωρίζει ανθρώπους του επιπέδου του. Και οι υπόλοιποι συνήθως του περνούν αδιαφοροι.
Το μέγα λάθος που έκανα είναι αντί να κοιτάξω να φτιάξω το επίπεδο μου για να γνωρίσω ανθρώπους άλλης κατηγοριας,
Εκρινα αυτούς στους οποίους ανηκα κ ο ιδιος!
Μια φορά είδα τρία πολύ εντυπωσιακά παιδιά σε κλαμπ της παραλιακης… Μια κοπέλα και δύο παλικαρια…
Ήταν ντυμενοι άψογα χωρίς όμως υπερβολές, είχαν άνεση, στυλ, φαινόταν πολύ προσγειωμένοι , απεπνεαν άλλον αέρα και εντυπωιαστηκα…. Σκέφτηκα, τέτοια παιδιά να είχα για παρεα….
Με ενέπνευσε που τους είδα και με πρόσεξαν και αυτοί από μακρια, ειχαμε μια περίεργη αυρα, έλξη να το πω? Ήθελα πολύ να τους γνωρίσω αλλά λέω στο ακυρο? Γμα το. Ήμουν με την δικιά μου και κάτι φίλες της.
Τώρα γυρνώντας πίσω συνειδητοποιώ ότι δεν είχα τίποτα που να τραβήξει τέτοια άτομα να θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μου…. Με πιάνεις? Ο λόγος που τραβηξα το ενδιαφέρον τους είναι γιατί τους κοίταζα εμπνευσμενος, οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα τους πέρναγα αδιαφορος.
Και μιας και μιλάμε ειλικρινά θα σου πω κάτι πολύ προσωπικο.
Οι γκόμενες που προσελκυω αυτή τη στιγμή όσο όμορφες κ αν μπορεί να είναι κάποιες φορές, είναι ρηχες η ανασφαλείς κατά βαση. Εντυπωσιάζονται απ’ το προσωπείο του player που φοράω και τις γκαυλαντιζω self amused με αυτοπεποιθηση λόγω state.
Και πίσω από το προσωπείο κρύβω έναν τεράστιο εγωισμό και κάποια ντροπή για πραγματα σε μένα που με κάνουν να αισθάνομαι αβολα.
Όμως μια γυναίκα με προσωπικότητα και γνήσια αυτοπεποίθηση το διαισθάνεται αμέσως και σου λέει : συμπαθητικό παιδί οκ, μέχρι εκει. αλλά δεν νοιώθει κάποια έλξη γιατί δεν εντυπωσιάζεται απο κάτι που ειναι ρηχό - και οποιαδήποτε προσωπείο είναι ρηχο, γιατί δεν είσαι εσυ αλλά κάτι που προσποιεισαι.
Και επειδή η ίδια δεν ειναι (ρηχή), βρίσκεται σε θέση να το καταλάβει ότι είναι κάτι που δεν της ταιριαζει…. Μου έχει τύχει 2-3 φορές τέτοια κοπελα.
Τις υπόλοιπες? Δως μου ανασφαλή γκόμενα που να Μ αρέσει φυσικά και να της αρέσω??? Είναι 80% snl!!!
Όμως για να κλεισω, αν κοιτάξεις να επενδύσεις στον εαυτό σου, σταματήσεις να κρίνεις τους άλλους ότι κ αν είναι, όσο κ αν πέφτεις μέσα και ασχοληθείς αποκλειστικά με το να εξελιχτεις εσύ προσωπικά και ν ανεβεις κατηγορια σαν Φιλιππος…..
Τότε θα δεις εντελώς διαφορετικους ανθρώπους γιατί η προσοχή σου θα έχει εστιάσει σε άλλα πράγματα από αυτά που βλέπεις τωρα.
Ομοίως ομοιω αεί λέει ένα αρχαίο ρητο, ειναι ακριβώς αυτό που προσπάθησα να σου εξηγησω.
Δυστυχώς ενώ έχω πολύ καλούς φίλους γιατί στη φιλία έχω βάθος σαν ανθρωπος, στις γκόμενες παιζει αυτό που σου περιεγραψα.
Και το συνειδητοποίησα αυτές τις μερες, είμαι 29 υπ όψιν σου. Δεν ξέρω πόσο θα μου πάρει να το δουλεψω και να το ξεπεράσω , αλλά φαντάσου ποσο καλύτερη θα ήταν η ζωή μου θα αν το συνειδητοποιουσα νωριτερα…
Και να ξέρεις ο εγωισμός πάντα συνοδεύεται από ψευδαισθήσεις, κάνεις ένα και νομίζεις ότι έκανες 100 και συμπεριφερεσαι σαν να αξιζεις το 1000. Και έχει μορφή επιδημίας στους ανθρώπους από ανεκαθεν, όχι μόνο σημερα. Άπειρα τα παραδείγματα στην ιστορια.
Ελπίζω να σε βοηθησα έστω και λιγο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk