Ειμαι 18 χρονων αλλα μοιαζω για μεγαλυτερος ( μου το λενε συχνα και θυληκες).Σπουδαζω πατρα και μενω στο κεντρο της , μαρεσει να ζω καινουργιες εμπιριες
και γενικα ειμαι μεσα σε ολα ( σε ολους τους “κλαδους” , χαλαρο κυριλε χαβαλε μπυριτσα σκαλακια εως πουκαμισακι σε κυριλε κλαμπακι) και λατρευω τις γυναικες ως οντα.Ειμαι γενικα πολυ χαλαρος κοντα σε γυναικα και μπορω να πω πως εχω αρκετα ( εως πολυ αρκετη) αυτοπεποιθηση και να μιλησω σε γυναικα αλλα και σε αγνωστη , εξισου.Το Game μου ειναι στην αρχη του και θελω να βελτιωθω οποτε θα πω πως ειναι μετριο αλλα υστερω πολυ στα μηνυματα , απο chatting γενικα ειμαι πολυ χαλια μιας και προσεγγιζω κοπελες απο μικρος μονο απο κοντα.Πιστευω το pua community και γενικα αυτο το site ειναι πραγματικα ενα εργαλειο που το χρειαζεται καθε αντρας (αλλα δεν χρειαζεται να το μαθουν ολοι ειμαστε και εγωιστικα οντα.) και οτι ειναι απαραιτητο ως τροπος επικοινωνιας και περα απο το να κατακτησεις ενα θηλυκο.Το σιτε αυτο το ανακαλυψα απο ενα blog στο intrnet Που ο τυπος αναφεροταν σε μια ιστορια του και απλα ηταν ως μια παραπλευρη (πληροφορηση).