Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Είμαι 24 χρόνων και μένω Αγία Παρασκευή- Αθήνα.
Ασχολούμαι με τον αθλητισμό εδώ και 7 χρόνια, ενώ παράλληλα σπουδάζω Και στον ελεύθερο χρόνο μου μ’ αρέσει να διαβάζω - έχω ήδη διαβάσει αρκετα πάνω στο pick up και στο NLP
Γνώρισα το Pick Up στα 19, μετά τις παν/νιες που θα πηγαίναμε παρέα διακοπές Πάρο και θα ήταν μαζί μας αυτή που γούσταρα, έψαξα στο ίντερνετ και χρησιμοποίησα αυτά που διάβασα- δούλεψε και ήμασταν μαζί για 7 μήνες.
Από τότε, κάθε φορά που στους χώρους που συχναζα υπήρχε κάποια γυναίκα που άρεσε, διάβαζα ξανά pick up και δοκίμαζα μαζί τους. Έτσι γνώρισα και τις 5 σχέσεις που είχα.
Το site το βρήκα ψάχνοντας, κυριολεκτικά, greekpua, αφού ξαναδιάβασα το game και ήθελα να βρω το site της Ελληνικής Κοινότητας.
Ο λόγος για τον οποίο μπήκα στην κοινότητα είναι για να βρω άτομα, το οποία θέλουν να εξελιχθούν σε διάφορους τομείς και όχι να καίγονται όλη μέρα lol/dota/κτλπ όπως κάποιοι από την παρέα μου - δεν έχω κανένα θέμα με τα βίντεο games, αλλά Σάββατο 15ωρες ranked games… εντάξει, είπαμε, να βγούμε και λίγο έξω.
Επισης θα ηθελα να γνωρισω ατομα, με τα οποία θα μπορούμε να βγαίνουμε έξω για game, αλλά κυρίως να περνάμε και ωραία σαν παρέα.
Αυτά από εμένα, καλώς σας βρήκα