Παιδιά ενώ εδώ και 5+ χρόνια που ασχολούμαι με το πικ απ βίωσα μεγάλες στιγμές και πέτυχα πράγματα που θεωρούσα αδιανόητα για τον οποιοδήποτε, όχι μόνο για μενα…. Διαβάζοντας την καταπληκτική δουλειά που κάνατε με τον Φράνκο συνειδητοποίησα ότι παραμένω άσχετος σε ότι αφορά την γυναικεία ψυχολογία και το γκειμ…. Μου ανοίγει τα μάτια σε πολλά πράγματα και σας υπερευχαριστω…. Κάνατε καταπληκτική δουλειά!
Διαβάζοντας το κεφάλαιο για την γυναικεία υπό επικοινωνία μου δημιουργήθηκαν αρκετές αποριες…
Θα μπορούσε να γράψει κανείς ένα πιο αναλυτικό άρθρο για αυτό με παραδείγματα? Μηχανικά έχω μια εμπειρία σ αυτό αλλιώς δεν θα έκανα τόσα lays, αλλά θέλω να το κατανοήσω σε βάθος για να εξελιχτω ουσιαστικά.
ΥΓ: Θα μπορούσα αν θέλετε να κανονίσω ραντεβού με όποιον έμπειρο παιχτη θέλει να προσφέρει τις γνώσεις του, να συγκεντρώσω στοιχεία και να φτιάξω ενα ωραίο κατατοπιστικο άρθρο να το ανεβάσω στο φορουμ…
Εξυπακούεται τα έξοδα ότι φάμε/πιούμε κατά τη διάρκεια της μινι “συνέντευξης” θα είναι δικά μου. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε με τη γνώση σας στείλτε μου ένα προσωπικό μηνυμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk