Καλησπέρα σε όλα τα μέλη ,σε όλους τους pua ! Νέος στο φόρουμ και όπως βλέπω υπάρχει από την αρχή πολύ διάβασμα αλλά ευτυχώς υπάρχει και όρεξη για μάθηση και ενδιαφέρον οπότε όλα οκ..Είμαι 28 , μενω στη βόρεια Ελλάδα, συγκεκριμένα Αλεξανδρουπολη κ εχω αρκετά ενδιαφέροντα, πολεμικές τέχνες, μηχανοκίνητο αθλητισμό (αν και λόγω budget δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ενεργά)..Θα έλεγα ότι είμαι γενικά παρορμητικός σαν άνθρωπος, μου αρέσει η καλή παρέα,το φαγητό και εννοείται το σεξ..Όσον αφορά το αντίθετο φύλο ήμουν πάντα της σχέσης αλλά περνώντας ο καιρός ανακαλύπτω ότι πλέον δεν με εκφράζει μια σχέση μακροχρόνια όσο το παιχνίδι παρόλο που δεν είμαι καλός ελέω σχέσεων έως πριν λίγους μήνες.. Δύσκολα θα μιλήσω σε άγνωστη γυναίκα εκτός κάποιων εξαιρέσεων που θα ταιριάζει ιδανικά η περίσταση.. το επίπεδο στο παιχνίδι μου είναι θεωρώ αρκετά χαμηλο και γι’αυτό ειμαστε εδώ ,για να μάθουμε!! Στόχος για εμένα δεν είναι μόνο να μπορώ εύκολα απλά να ρίξω οποια γυναίκα μου άρεσε στο κρεβάτι,αλλά να την κάνω να θέλει από μόνη της να έρθει,αλλά ταυτόχρονα να το χαίρομαι όλο αυτό και να περνάω καλά άσχετα αν πάρω απλά έναν αριθμό ή τη γυναίκα στο σπίτι μου!!το site μου το σύστησε μέλος ο οποίος αφού εγώ τον ρώτησα διότι ήξερα ότι ασχολείται ενεργά με το θέμα φλερτ-γυναικα πολύ σοβαρά, με παρέπεμψε στο βιβλίο “Η αλήθεια για το παιχνίδι” και έπειτα στο site..