Ξαναγύρισα φίλοι μου.
Σόρρυ για τη μεγάλη απουσία μου. Δεν σας ξέχασα. Είχα αρκετά πράγματα να τακτοποιήσω τους τελευταίους μήνες. Κάποια καλά και κάποια θλιβερά.
Μόλις επέστρεψα από υπέροχες διακοπές στο Παρίσι. Εκεί πέρασα λίγο χρόνο με μια νέα πολύ όμορφη γυναίκα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι την γουστάρω πολύ.
Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ήταν : “Είμαι μια δραματική γυναίκα.” … Μία από τις πρώτες μου σκέψεις ήταν: “Ουάου εδώ θα έχουμε υπέροχο σεξ!”
Την τρίτη μέρα μου είπε : “ποτέ δεν θυμώνεις! ” … Το λοιπόν, κάναμε υπέροχο σεξ ….
…
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μερικά λόγια για το γυναικείο δράμα. Πολλοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν το νόημα του.
Το γυναικείο δράμα και η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία συνδέονται μεταξύ τους.
Πίσω από το γυναικείο δράμα κρύβονται ορμονικές αλλαγές
Ο σκοπός αυτών των αλλαγών είναι: να κάνουν τη γυναίκα να χάσει τον έλεγχο της σεξουαλικότητας/σεξουαλικής επιθυμίας της.
Πολλοί άνδρες αποτυγχάνουν να το καταλάβουν αυτό.
Για το λόγο αυτό, αποτυγχάνουν να απολαύσουν την ευχαρίστηση που τους αξίζει.
Οι άνδρες συνήθως προσπαθούν να καταστείλουν το δράμα μιας γυναίκας.
Με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρουν στη γυναίκα τον '‘κύριο δίαυλο’' προς το γαμάτο σεξ.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φοβούνται.
Με αυτόν τον τρόπο αποτυγχάνουν στο εξής τέστ : αν φοβάσαι το δράμα αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου!
Η βαθύτερη επιθυμία κάθε γυναίκας όταν γίνεται δραματική είναι η εξής :
Εσύ, ο άνδρας, δεν πρέπει να χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.
Εσύ, ο άνδρας πρέπει να αντικατοπτρίσεις (mirroring) τα χαοτικά της συναισθήματα, ενώ ταυτόχρονα παραμένεις ήρεμος.
Ενώ αντικατοπτρίζεις τα συναισθήματά της, θα πρέπει να κατευθύνεις την ενέργειά της στο σεξ!
Μπορείς να μετατρέψεις το δράμα μιας γυναίκας σε σεξ, με το να την βοηθήσεις να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.
Μπορείς να κατευθύνεις τη συναισθηματική της ενέργεια στο σεξ!
Οι άνδρες αποτυγχάνουν να έχουν ικανοποιητικές σχέσεις με τις γυναίκες εξαιτίας αυτού.
Προσπαθούν να καταπνίξουν ακριβώς αυτό που θα μπορούσε να τους προσφέρει απόλαυση.
Εξασκήσου στην δεξιότητα να αντικατοπτρίζεις τα συναισθήματα μιας γυναίκας και στην δεξιότητα να κατευθύνεις τα συναισθήματά της στο σεξ.
Φράνκο