Πώς να παίξεις τις περιπετειώδεις γυναίκες– Από τον JohnnyC69
Ο JohnnyC69 είναι ένας καλός φίλος μου και ένας πολύ έμπειρος playboy. Μας λέει πώς να αναγνωρίζουμε τις τυχοδιώκτριες και να τις αποπλανούμε.
Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι προσωπικότητας που θα συναντήσεις όταν αποπλανείς γυναίκες.
Για χάρη όμως αυτής της συζήτησης, θα τους χωρίσουμε σε τρεις κύριους τύπους :
- την Ho, γνωστή και ως Materialista (υλίστρια),
- το Good Girl (καλό κορίτσι) και
- την Freak, γνωστή και ως Adventuress (περιπετειώδη τυχοδιώκτρια).
Ο τρόπος να αναγνωρίζεις με ποιον τύπο ασχολείσαι είναι να κατανοήσεις τα κίνητρά της γυναίκας.
Η Materialista υποκινείται από χρήματα και υλικά αγαθά.
Το καλό κορίτσι έχει ως κύριο κίνητρο την ασφάλεια και την προστασία.
Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι το καλό κορίτσι είναι παρόμοιο με την υλίστρια, διότι και οι δυο αναζητούν από έναν άνδρα να παρέχει τους πόρους του στη σχέση, το καλό κορίτσι για μακροπρόθεσμη σχέση (κοινωνικά αποδεκτή), ενώ η Υλίστρια επιδιώκει να κερδίσει τους πόρους ενός άνδρα (ή ανδρών) βραχυπρόθεσμα (κοινωνικά κατακριτέα, εξ’ ού και το αρνητικά φορτισμένο νόημα της λέξης Ho).
Η Freak ή Adventuress όμως είναι ένα ιδιαίτερο είδος πλάσματος.
Τα κίνητρά της οδηγούνται από δύο βασικά στοιχεία: επιβεβαίωση και διέγερση.
Αυτό για το οποίο θέλω να μιλήσω σήμερα είναι το πώς να πλαισιώνεις τον εαυτό σου σε ότι αφορά την διέγερση, αντίθετα με την συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών που κυνηγούν (δίνουν επιβεβαίωση) αυτό το σέξι θηρίο και τελικά καταλήγουν απογοητευμένοι και μερικές φορές βαθιά καταπιεσμένοι.
Βλέπεις, η επιβεβαίωση είναι μια μορφή τόνωσης σχεδόν για όλους, αλλά αυτές οι γυναίκες υπερέχουν από το 99,9% όλων των ανθρώπων με τους οποίους αλληλεπιδρούν.
Θα ήταν δίκαιη η εκτίμηση ότι είναι εθισμένες σε αυτήν, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν τους προσφέρει τίποτα.
Ο εθισμός της Freak / Adventuress στην επιβεβαίωση είναι πολύ παρόμοιος με τον εθισμό ενός καπνιστή στη νικοτίνη. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, ένας καπνιστής είναι μόνο ελαφρά ικανοποιημένος από ένα τσιγάρο πριν αφηρημένα ανάψει άλλο ένα και άλλο και άλλο ….
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών είναι ότι δεν βλέπουν σε αυτές τις γυναίκες τί αρπακτικά μπορούν να γίνουν.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λέξη αρπακτικό δεν προορίζεται να είναι υποτιμητική, αλλά απλά είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι προγραμματισμένες αυτές οι γυναίκες.
Ο μέσος άνδρας πιστεύει ότι όλες οι γυναίκες είναι αδύναμα και ευαίσθητα όντα που πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα αναθρέφουμε όπως τα μικρά παιδιά.
Ενώ υπάρχει μια δόση βιολογικής λογικής πίσω από αυτή τη νοοτροπία (εν τέλει, όταν η φάση στράβωνε και οι άντρες αναλαμβάναμε να σκοτώσουμε τα θηρία στην άγρια φύση, αυτή η βιολογική ορμή να τις προστατεύσουμε θα έκανε σε όλους καλό), στην σύγχρονη εποχή της σεξουαλικής ισότητας και της αστικής εξάπλωσης, επιβάλλεται στον ευφυή άνδρα να προσαρμόσει τη στάση του, έστω και ελαφρώς.
Οι περισσότεροι άνδρες θα κυνηγήσουν αυτές τις γυναίκες. Θυμήσου τον φίλο σου που κάποιο βράδυ έφαγε κόλλημα με εκείνη την χορεύτρια στο στριπτιζάδικο. Ή ίσως ήσουν εσύ που έφαγες το κόλλημα. Τι έγινε? Εντάξει, δεν ήσουν εσύ, ήταν ο φίλος σου. Μην ανησυχείς, δεν είμαι εδώ για να κατακρίνω. Για την ακρίβεια, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και εγώ ο ίδιος. Επίσης έχω ακούσει όλες τις σχετικές ιστορίες :
Η στρίπερ σε φλερτάρει τρελλά στο στριπτιζαδικο. Κάθεται μαζί σου, γελάει με τα αστεία σου, σε αγγίζει, κλπ. Μπορεί ίσως να κάτσει και στα μπούτια σου και να σου χορέψει.
Αρχίζεις να σκέφτεσαι, '‘ ω φίλε αυτή η γκόμενα πραγματικά με γουστάρει’' Έτσι λοιπόν, της ζητάς να βρεθείτε στο κοντινό everest μετά την λήξη της βάρδιας της. Γράφει τον αριθμό σου και σου λέει ότι θα σε βρεί εκεί.
Δεν θα σε βάλω να μαντέψεις τη συνέχεια, οπότε θα το αναφέρω και αυτό το σημείο : Θα καταλήξεις να κάθεσαι στο everest στις 4 το πρωί, περιμένοντας το καυτό καυλόμουνο που δεν θα εμφανιστεί ποτέ.
Το ξέρω, είναι μια πολύ γαμημένη φάση.
Αλλά για περίμενε! Αν χρησιμοποιούσε τα θηλυκά καλούδια της για να σου φάει το χρήμα, αυτό δεν την κάνει μια υλίστρια ; Νόμιζα ότι αυτή η συζήτηση αφορούσε τις περιπετειώδεις τυχοδιώκτριες! Αν σε βάζει σε σκέψεις αυτή τη στιγμή, σου απαντώ ότι ισχύουν και τα δύο.
Μια στρίπερ είναι ένα λαμπερό παράδειγμα για το πώς μια γυναίκα μπορεί να παρουσιάσει περισσότερες από μία εκφάνσεις ΠΤ/Υ/ΚΚ. Είναι αυτό που αποκαλούμε μεταβαλλόμενη κλίμακα. Μπερδεύτηκες; Ας το διευκρινίσω.
Ενώ μια στρίπερ εμφανίζει πράγματι τις ιδιότητες της υλίστριας σε επαγγελματικό επίπεδο, μην σκεφτείς ούτε για μια στιγμή ότι δεν απολαμβάνει τη συνεχή διέγερση από την επιβεβαίωση που παίρνει από τους άνδρες που την πληρώνουν. Τα χρήματα σε αυτό το σημείο είναι απλά ένα καλό πλεονέκτημα .
Για την ακρίβεια, χωρίς να τα παραλέω, μια στρίπερ είναι περισσότερο περιπετειώδης τυχοδιώκτρια παρά υλίστρια.
Στην τελική, υπάρχουν πολλοί άνδρες στον κόσμο που θα πρόσφεραν με ευχαρίστηση τους πόρους τους σε μια γυναίκα απλώς και μόνο επειδή είναι ένα καυτό καυλόμουνο που θα τους άρεσε να το έχουν αγκαζέ.
Μετά τα παραπάνω, γιατί αυτές οι γυναίκες για να βγάλουν το ψωμί τους θα επέλεγαν να τρέχουν γύρω γύρω εντελώς γυμνές σε ένα χώρο γεμάτο από άνδρες ;
Είναι επειδή λατρεύουν την επιβεβαίωση. Κατά κάποιο τρόπο. Περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα.
Σκέψου την τελευταία φορά που βγήκες σε ένα νυχτερινό κέντρο ή ακόμα και σε ένα δημοφιλές μπαρ. Το είδος του τόπου που έχει γυναικοπαρέες, όπου όλες φορούν λαμπερά ρούχα που είναι ανοικτά στο πίσω μέρος και χαμηλά έχουν σκισήματα.
Σφιχτά μαύρα παντελόνια, μίνι φούστες, ψηλά τακούνια.
Μικροσκοπικά πουκάμισα που αναδεικνύουν το σκουλαρίκι στον αφαλό που λαμπυρίζει από τα φώτα τύπου black light και tribal τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση ….. στην κοιλότητα ακριβώς πάνω από αυτή την καυτή κωλάρα τους που μοιάζει σαν τέλεια μικρή θήκη για τους αντίχειρές σου.
Ίσως κάποιο συγκεκριμένο βράδυ να ένιωσες τυχερός, και να ανέβηκες στην πίστα. Κράτησες δυνατή βλεμματική επαφή με έναν από αυτούς τους αγγελοδιαόλους. Την τράβηξες και άρχισες να χορεύεις μαζί της. Της άρεσε.
Τελικά άρχισε να τρίβει τη λεκάνη της στο πόδι σου.
Ίσως πήγε και πολύ χαμηλά, έβαλε το πρόσωπό της μπροστά στο φερμουάρ σου, αναπαριστάνοντας ότι σου παίρνει πίπα. Είχες απλώσει τα χέρια σου παντού πάνω της. Τη έβαζες σε διαφορετικές θέσεις. Την κυριάρχησες στην πίστα. Ήταν σαν να την είχες ήδη στο κρεβάτι. Αλλά τότε συνέβη κάτι περίεργο …
Ξαφνικά σε παράτησε, ίσως να την τράβηξε η παρέα της.
Για λίγη ώρα την έχασες. Ξαφνικά, είναι πάλι στην πίστα με ένα ποτό. Χορεύει με έναν άλλο τύπο και ούτε που σε κοιτάζει. Χορεύεις μόνος για λίγα λεπτά. Προσπαθείς να την επαναπροσεγγίσεις, αλλά δεν το πάει. Έχει τελειώσει μαζί σου. Λοιπόν, τι στα κομμάτια έγινε?
Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα που συνέβη με τον τύπο στο παράδειγμα με την στρίπερ, αν και σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Δεν τη έβαλες ποτέ να '‘δουλέψει’' για αυτό που της πρόσφερες.
Το ξέρω επειδή όχι μόνο τα ίδια πράγματα μου συνέβησαν και εμένα πολλές φορές στα 14 χρόνια που γυρίζω σε τέτοια μέρη, αλλά στην πραγματικότητα εξακολουθούν να συμβαίνουν καμιά φορά.
Και αυτό είναι καλό καθώς αυτές οι περιπτώσεις μου υπενθυμίζουν να είμαι σε επαγρύπνηση και να βασίζομαι στο σύνολο δεξιοτήτων που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Λοιπόν, τι ακριβώς μπορεί να κάνει κάποιος για να '‘γυρίσει’‘ το παιχνίδι με μια γυναίκα ώστε να την κάνει να πιστεύει ότι αυτή είναι αυτή που κυνηγάει; Πώς την κάνεις να αισθανθεί ότι δουλεύει γι’ αυτό;
Γαμάτη ερώτηση και χαίρομαι που την έκανες.
Λοιπόν, υπάρχουν πάντα περισσότερα από ένα εργαλεία που θα στρίψουν το ίδιο παξιμάδι, αλλά αυτό που γουστάρω να χρησιμοποιώ για αυτή τη συγκεκριμένη '‘δουλειά’' είναι το push-pull (κρύο-ζέστη), γνωστό και ως κώδικας παιχνιδιού 101.
Ξέρω ότι ακούγεται σαν κάποια γαμάτη τεχνική ή σαν κάποιο νοητικό kung fu, αλλά με απλά λόγια, έχει να κάνει απλά με το να την '‘ανεβάζεις’‘ και μετά να την ’‘γειώνεις’'.
Έχει να κάνει απλά με το πού έχεις εστιάσει την προσοχή σου σε κάθε δεδομένη στιγμή.
Ας πάρουμε το παράδειγμα της στρίπερ για ξεκίνημα. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, ο τύπος κάθισε εκεί μαζί της, την ενέπλεξε σε συνομιλία και αναπτύχθηκε αυτό που φαινόταν να είναι μια βαθιά συσχέτιση/ταύτιση (rapport) μεταξύ τους.
Αν και ίσως να αισθάνθηκε αυτή τη συσχέτιση σε κάποιο επίπεδο, σε ένα άλλο επίπεδο, ήξερε επίσης ότι αυτή ήταν που ασκούσε εξουσία πάνω του.
Δεν χρειαζόταν να '‘δουλέψει’‘ για να τον κρατήσει εκεί, γι’ αυτό πήρε με χαρά τα χρήματά του και τον έστειλε στο καλό, όπως ούτως ή άλλως κάνει κάθε βράδυ της εβδομάδας.
Τώρα, χωρίς να λέω ότι αυτό θα λειτουργήσει κάθε φορά, αλλά αν υπήρχε μια ελάχιστη πιθανότητα να την συναντήσει, πιθανότατα θα λειτουργούσε κάπως έτσι:
Θα ασχολιόταν μαζί της για λίγα λεπτά, θα την έκανε να γελάσει με μερικά αστεία, και ξαφνικά θα του τραβούσε την προσοχή κάτι άλλο, όπως π.χ. να γυρίσει να μιλήσει με τον φίλο του τη στιγμή της '‘βράσης που κολλάει το σίδερο’'.
Αυτό με τη σειρά του θα την άφηνε με την επιθυμία να της επιστρέψει την προσοχή του (να θυμάσαι ότι οι στρίπερ θέλουν την επιβεβαίωση περισσότερο από όσο θέλουν τα χρήματα) και πολύ γρήγορα θα άρχίζε να προσπαθεί να τον επανεμπλέξει σε επαφή μεταξύ τους .
Θα την άφηνε να “δουλέψει” για να κερδίσει την προσοχή του για λίγα λεπτά, στη συνέχεια με το να της '‘επιτρέψει’‘ να τον ’‘επανεμπλέξει’‘ μαζί της, θα την ’‘αντέμειβε’' για την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ.
Αυτό εννοούν οι γυναίκες όταν λένε ότι θέλουν έναν άνδρα που να αποτελεί πρόκληση για αυτές.
Βλέπεις λοιπόν τι συνέβη; Την διέγειρε (1 ή τράβηγμα-pull), έπειτα την γείωσε (0 ή απώθηση - Push), τότε την διέγειρε ξανά (1 ή pull), μόνο που την δεύτερη φορά, άρχιζε να αισθάνεται ότι ήταν αυτή που τον κυνηγούσε.
Την περίοδο που ήμουν στο Ναυτικό, ήμουν αρκετά τυχερός και επισκέφθηκα την Αφρική. Ήμουν σε ένα τμήμα με καλή παρέα.
Όταν τελικά επιτρεπόταν να βγούμε από το πλοίο και να πάμε στο πάρτι την Παρασκευή το βράδυ, καταλήγαμε όλοι σε ένα μαγαζί που ήταν αρκετά χάλια, από τα '‘καλά’' της Ανατολικής Αφρικής.
Οι οκτώ από εμάς ξυχύθηκαν σε κάτι βελούδινους καναπέδες. Από νωρίς νωρίς, άρχισαν να μαζεύονται τα κορίτσια του τύπου “κεράσει ποτάκι”, όπως τις αποκαλούσαν οι παλιοί ναύτες.
Ωραίες Αφρικανές γυναίκες που θα καθόντουσαν δίπλα σου και θα σε κοιτούσαν με '‘έρωτα’' στα μάτια τους.
Θα σε άγγιζαν στον ώμο, στο μπούτι, θα περνούσαν τα δάχτυλά τους μέσα από τα μαλλιά σου.
Καμιά τους δεν μιλούσε ποτέ αγγλικά. Δεν χρειαζόταν. Μετά από μερικά λεπτά αγγίγματος όλων των αντρών, όπως συνήθιζαν να κάνουν, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να πούν: “Θέλει κεράσει ποτάκι τώρα;”
Και φυσικά, αυτά τα ποτά κοστίζουν πάνω από δεκαπέντε δολάρια.
Πολλά από τα παλικάρια όχι μόνο αγόραζαν αυτά τα υπερτιμημένα ποτά, αλλά άφηναν και τίπς από πάνω. Όσους επέλεγαν να μην πληρώσουν συνήθως τους άφηναν μόνους και πήγαιναν να βρούν έναν άντρα που ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ για την συντροφιά τους και το άγγιγμά τους. Ήμουν ένας από αυτούς που δεν πλήρωσαν … αλλά για κάποιο λόγο, το κορίτσι δεν έφυγε.
Πώς το έκανα; Εύκολο. Της επέστρεψα το παιχνίδι της πάνω της και το γούσταρε.
Όταν με κοίταξε με αυτά τα όμορφα καστανά μάτια και είπε σε σαγηνευτικό τόνο της φωνής της, “Θέλει κεράσει ποτάκι τώρα;” Την κοίταξα αμέσως και της είπα:
“Δεν κερνάω ποτά τις γυναίκες. Αλλά μπορείς να με κεράσεις εσύ ένα αν θέλεις”.
Όπως είπα προηγουμένως, τα αγγλικά της δεν ήταν τόσο καλά και στην αρχή δεν κατάλαβε τι είπα.
Καταλήξαμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα μεταξύ μας μερικές φορές, μέχρι που τελικά κατάλαβε αυτό που έλεγα. Όταν το κατάλαβε, πήρε μια πολύ αγανακτισμένη έκφραση στο πρόσωπό της. Τράβηξε αμέσως τα χέρια της και μετακίνησε το σώμα της μακριά από το δικό μου και είπε,
“Όχιιιιι! Δεν σε κερνάω ποτό! ”
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και χαμογέλασα λίγο. Κοίταξα στους συναδέλφους μου στον άλλο καναπέ. Καθένας από αυτούς είχε μια αφρικάνα στα χέρια του, αγγίζοντας την σταθερά και δίνοντάς της προσοχή.
Ο καθένας από τους συναδέλφους μου έριχνε σταθερά χρήματα στο τραπέζι μπροστά τους. Ποτό στο ποτό, μπουρμπουάρ στο μπουρμπουάρ.
Δεν είχαν καν σκεφτεί να '‘σπάσουν τη σύστημα’'.
Ξανακοίταξα τη γυναίκα δίπλα μου. Έβαλα το χέρι μου στον ώμο της και έσκυψα για να της μιλήσω απευθείας στο αυτί της. Έκανα νόημα προς τους φίλους μου στον άλλο καναπέ.
“Βλέπεις εκείνους τους τύπους εκεί; Είμαι βέβαιος ότι οποιοσδήποτε από αυτούς θα σε κέρναγε ποτά όλη τη νύχτα ”
Τους κοίταξε. Ξανακοίταξε εμένα. Είναι αστείο γιατί τώρα που το σκέφτομαι δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα να καταλάβει τι της έλεγα, σπαστά αγγλικά ή όχι.
Μετά από μια δυό στιγμές αντικρουόμενων σκέψεων μέσα της, χαλάρωσε και άρχισε να με αγγίζει και πάλι.
Ξαφνικά έκανε σαν ένα μικρό γατάκι που γουργουρίζει.
Όχι μόνο έκατσε μαζί μου όλη τη νύχτα, να με αγγίζει και να μου κρατάει συντροφιά χωρίς να χρειάζεται να ρίξω ούτε μια δεκάρα για ένα ποτό, αλλά την επόμενη νύχτα, όταν όλοι βγήκαμε ξανά, έτρεξε σε μένα μόλις με είδε.
Είχε όλο τον ενθουσιασμό ενός σχολιαρόπαιδου. Κάθισαμε μαζί όλη τη νύχτα, σαν να ήμασταν φίλος και φίλη.
Και φυσικά, γύρω μας, οι φίλοι μου συνέχισαν να πληρώνουν.
Τώρα, το να πας με γυναίκα στην Ανατολική Αφρική είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι ρίσκου για να το παίξεις. Ο ρυθμός του ιού HIV είναι τόσο υψηλός σε αυτό το μέρος του κόσμου, που πρέπει να εύχεσαι το θάνατό σου για να πας με μια από αυτές τις γυναίκες στο κρεβάτι. Έτσι λοιπόν δεν το έκανα.
Θα έλεγα όμως ότι ήταν στο παρατσάκ, λαμβάνοντας υπόψη το ποσό των χρημάτων που χάλασα για να έχω μια '‘φίλη’' για δύο νύχτες, συγκριτικά με αυτά που ξόδεψαν οι φίλοι μου.
Ας δούμε λοιπόν τι συνέβη:
Μου πιάνει κουβέντα/ πιάνουμε κουβέντα ο ένας στον άλλο (1 ή Τράβηγμα-Pull), της λέω ότι αν θέλει χρήματα να μιλήσει με έναν φίλο μου (0 ή Απώθηση-Push), μου ξαναπιάνει κουβέντα δωρεάν (1 ή Τράβηγμα-Pull).
Μόνο που την δεύτερη φορά, αισθάνεται σαν να με κυνηγάει. Και αυτό δεν είναι καν κάποια τακτική παιχνιδιού φίλοι μου … πραγματικά με κυνηγούσε σε εκείνο το σημείο.
Τώρα ας δούμε το παράδειγμα της κοπέλας στο κλάμπ. Υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν συμβεί όταν παράτησε τον τύπο στην πίστα.
- Ίσως να ήταν ότι οι φίλοι της που την απομάκρυναν από αυτόν. Οι γυναίκες μπορούν να είναι εξαιρετικά κατακριτικές και ζηλιάρες η μία με την άλλη και δεν είναι ασυνήθιστο να κρατάει η μία την άλλη '‘υπό έλεγχο’' όταν βγαίνουν όλες μαζί.
''Μωρή, φέρεσαι σαν τσούλα! Τι είναι αυτά που κάνεις?"
Και αυτό ενεργοποιεί όλον τον κοινωνικό προγραμματισμό της ή το ASD (άμυνα κατά της ταμπέλας της τσούλας). Αρχίζει να σκέφτεται πράγματα όπως :
“Ω Θεέ μου … τι κάνω; Δεν γίνεται να γαμηθώ με έναν τύπο που γνώρισα σε ένα κλαμπ! Αυτό θα με έκανε να είμαι τελείως τσούλα! ”
Δεν έχει σημασία που δύο λεπτά αργότερα, θα κάνει το ίδιο πράγμα με έναν άλλο τύπο.
Αυτό βέβαια είναι ασήμαντο καθώς τελικά θα τον παρατήσει και αυτόν μόλις καυλώσει. Εκτός και αν την βάλει να '‘δουλέψει’' …
Έτσι, αντί να την κυριαρχεί συνεχώς στην πίστα, τροφοδοτώντας συνεχώς την ανάγκη της για προσοχή, σε κάποιο σημείο, πρέπει να απομακρυνθεί από αυτήν. Πιθανόν για να χορέψει με μια άλλη κοπέλα (ζήλεια).
Ίσως να γύρισε να χορέψει με τους φίλους του, ακόμα κι αν είναι άντρες(απόσυρση - take away).
Ίσως απλά να πήγε να χορέψει μόνος του και απλώς να απολαύσει το vibe της μουσικής (προθυμία αποχώρησης - willingness to walk away).
Και πάλι, χωρίς να λέω ότι αυτό θα λειτουργήσει κάθε φορά, αλλά πιο συχνά, η γυναίκα θα χάσει την επιβεβαίωση με την οποία την τροφοδοτεί ο άνδρας.
Θα αρχίσει να '‘δουλεύει’' για να πάρει από αυτόν λίγο περισσότερη επιβεβαίωση, και σε αυτό το σημείο, την ανταμείβει για την προσπάθειά της με το να ξανασχοληθεί μαζί της.
Το βλέπεις το μοτίβο; Οι Freaks / Adventuresses μπορεί να είναι εθισμένες στα μικρά ποσά διέγερσης που παίρνουν από την επιβεβαίωση, αλλά λατρεύουν την διέγερση που λαμβάνουν όταν καταβάλλουν προσπάθεια για να την πάρουν.
Ήμουν σε ένα μπαρ μια νύχτα στο Τενεσί. Καθόμουν στο μπαρ με μερικούς φίλους και πίναμε μπύρες. Καθόμουν στο σκαμπό με πλάτη προς το μπαρ.
Μια καυτή ξανθιά χόρευε μπροστά μου. Απο την άλλη πλευρά της, υπήρχε μια παρέα ανδρών που κάθονταν σε ένα τραπέζι. Την παρακολουθούσαν να χορεύει. Η όλη φάση έμοιαζε σαν να τους έκανε επίδειξη.
Θα μπορούσε να ήταν απλά η άποψή μου, αλλά μου φάνηκε ότι όλοι τους γούσταραν να χορέψουν μαζί της, να την αγγίξουν … αλλά δεν έκαναν τίποτα.
Σε κάποια φάση, χορεύει κοντά μου. Με χτυπάει. Το έπαιζε σαν να συνέβη κατά λάθος, αλλά άσε με να ξέρω καλύτερα.
Δεν της δίνω σημασία και συνεχίζω να μιλάω με τους φίλους μου. Τότε το κάνει ξανά. Ξανασυνεχίζω να μιλάω με τους φίλους μου.
Την τρίτη φορά που συνέβη, την αρπάζω από τη μέση. Την πιάνω από τη βάση του κρανίου απαλά (αλλά κυρίαρχα) και φέρνω το αυτί της προς το στόμα μου.
“Αν σκοπεύεις να συνεχίσεις να πέφτεις πάνω μου, γιατί δεν κόβεις τις μαλακίες και να έρθεις να χορέψεις εδώ;”
Χαμογελά και ανταποκρίνεται με ευχαρίστηση. Κάθομαι στο σκαμπό του μπαρ ενώ χορεύει ανάμεσα στα πόδια μου. Ταξιδεύω τα χέρια μου σε όλο της το σώμα καθώς οι τύποι στο απέναντι τραπέζι παρακολουθούν με φθόνο.
Κάθε λίγο απομακρύνεται χορεύοντας για να κάνει πάλι επίδειξη στους τύπους.
Όποτε το κάνει, απλώς γυρίζω προς τους φίλους μου και συνεχίζω να μιλάω σαν να μην συνέβη τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι θα ξαναγυρίσει.
Η φάση συνεχίστηκε έτσι για όλο το υπόλοιπο της βραδιάς. Εμπλοκή, απώθηση, επανεμπλοκή όλη την ώρα, ενώ κάθομαι και απολαμβάνω καλές στιγμές πίνοντας μπύρα και μιλώντας με τους φίλους μου.
Το γεγονός ότι ποτέ δεν την κυνηγάω όταν χορεύει πάντα την κάνει να θέλει να έρθει να χορέψει ανάμεσα στα πόδια μου λίγο περισσότερο. Όταν η νύχτα φτάνει στο τέλος και ανάβουν όλα τα φώτα, την κοιτάζω βαθιά στα μάτια και της λέω τελείως ορθά κοφτά : “Θέλεις να έρθεις σπίτι μου;”
Αναστατώνεται εμφανέστατα. Κοκκινίζει. Χαχανίζει (giggle) και λέει : “Τι; Δεν μπορώ να έρθω σπίτι σου! Είσαι τρελός!!”
Αλλά θα μπορούσα να πω ότι το θέλει. Δεν λέω ούτε μια λέξη. Απλά διατηρώ επαφή με τα μάτια και της ρίχνω ένα μικρό πονηρό μειδίαμα σαν να της λέω: “Μπορώ να δω πίσω απο αυτό το σκληρό σου στύλ και είσαι αξιολάτρευτη”.
Βγάζει το τηλέφωνό της και λέει : “Έχεις κινητό ;”
“Έχω.”
Βγάζω το τηλέφωνό μου και της λέω : “Δώσε μου το δικό σου. Θα σε πάρω επί τόπου για έχεις τον αριθμό μου”.
Μου τον δίνει. Τελικά βγήκαμε για ποτό μετά από λίγες μέρες. Μάντεψε ποιά ήταν η κατάληξη της βραδιάς.
Αυτές οι ιστορίες είναι μόνο μερικά παραδείγματα σχετικά με το πώς να κάνεις μια γυναίκα να αισθάνεται σαν να σε κυνηγάει.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι τακτικές λειτουργούν εξίσου καλά σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το πού κατατάσσονται στην κλίμακα ΠΤ/Υ/ΚΚ. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μεταβαλλόμενη κλίμακα.
Οι περιπετειώδεις τυχοδιώκτριες μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικές, είναι συνήθως θεαματικές στο κρεβάτι, και με λίγη πρακτική μπορείς να έχεις αρκετές και σχετικά συχνά, χωρίς την απογοήτευση και τον κόπο που βιώνουν οι περισσότεροι άντρες που ασχολούνται μαζί τους.
Πάντα να τις βάζεις να δουλέψουν για να σε έχουν. Απέβαλλε κάθε ίχνος προσδοκίας με αυτές τις γυναίκες.
Αυτός ο τύπος γυναίκας ζεί για την διέγερση της στιγμής και θα τρέξει πίσω από την επόμενη διέγερση που θα εμφανιστεί μπροστά της.
Και όταν το κάνει, απλά συνέχισε το δρόμο σου, σαν να μην την γνώρισες ποτέ.
Εάν μπορείς να ακολουθήσεις αυτές τις απλές συμβουλές, θα έχεις στα χέρια σου ένα εισιτήριο για το τρένο της καυτής περιπέτειας.
Τους χαιρετισμούς μου,
JohnnyC69