Υπάρχει ένας μύθος σε αυτόν τον υπόγειο κόσμο της κοινότητας ότι αν κάνεις Lay με μια γυναίκα μέσα σε λίγα λεπτά από την προσέγγιση, αυτό δεν είναι συμπαγές παιχνίδι (Solid Game).
Από μία άποψη, συμφωνώ.
Εάν κάποια στιγμή σταθείς απλά τυχερός και πετύχεις κάποια ξεκάρφωτη που απλά ψάχνει να κρεβατωθεί, τότε δεν έχει να κάνει με εσένα και το παιχνίδι σου , αυτό είναι απλή τύχη.
Ορισμένοι θα μας τα πρήξουν για το πόσο γαμάτοι είναι στο καμάκι επειδή απλά τους τυχαίνει μια φορά στο τόσο.
Μιλώ εκ πείρας. ‘Ήμουν και εγώ κάποτε ένας παπάρας με ψευδαισθήσεις.
ΩΣΤΟΣΟ.
Τι συμβαίνει αν δεν τυχαίνει μια φορά στο τόσο;
Τι συμβαίνει αν μπορείς να φορτώνεις γυναίκες με συνέπεια μέσα σε λίγα λεπτά;.Και όχι δεν αναφέρομαι σε μπάζα. Τι συμβαίνει αν μπορείς να φορτώνεις γυναικάρες πολύ γρήγορα με συνέπεια;
Είναι αυτό συμπαγές παιχνίδι;
Σε αυτό το άρθρο θα σχεδιάσω μια λεπτομερή δομή για το πώς να παίζεις ολοκληρωμένα “Fool’s Mate pickups” με συνέπεια και άνεση.
Κάθεσαι άνετα;
Ωραία ξεκινάω.
Ο καλύτερος natural που γνώρισα ποτέ
Όταν αποφάσισα να γίνω καλός με τις γυναίκες, ήμουν ταπί. Δεν είχα λεφτά και δεν είχα φίλους.
Είχα απολυθεί από τη δουλειά μου Λονδίνο και ήμουν καταχρεωμένος. Μετακόμισα στο Εδιμβούργο επειδή δεν μπορούσα να αντέξω το ενοίκιο του Λονδίνου και κοιμόμουν στον καναπέ της αδελφής μου μέχρι να βρω δουλειά.
Η δουλειά που βρήκα ήταν μπάρμαν. Ήταν καλή, εύκολη δουλειά. Μετά το εφιαλτικό άγχος των οικονομικών μου, ένιωθα σαν να είμαι στον παράδεισο.
Εκτός αυτού, σήμαινε επίσης ότι θα μιλούσα με πολλά κορίτσια.
Αυτό ήταν καλό, αλλά το πραγματικό όφελος που αποκόμισα από αυτή τη δουλειάς ήταν ένας άνδρας που τον έλεγαν Andy.
Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας Andy.
Ο Andy ήταν γαμάτος.
Ήταν απλά φανταστικός. Δεν ήταν άσχημος, αλλά ούτε και ιδιαίτερα εμφανίσημος. Ήταν φοιτητής μηχανικός που δούλευε σε μπαρ.
Δεν έχω δει ποτέ έναν άνθρωπο να φορτώνει τόσο πολύ.
Γίναμε φίλοι, και καθώς δούλευα προσέγγιση σττην προσέγγιση, άρχισα να βελτιώνομαι.
Τελικά όμως, ήταν ο Andy που με έκανε πολύ καλό.
Λοιπόν, είχα παίξει λίγο με «έμμεσο» παιχνίδι, αλλά το έβρισκα αδύναμο, άσκοπο, αφύσικο. Το άμεσο παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Ισχυρό, συναρπαστικό και αληθινό. Έβλεπα τα αποτελέσματα μου να γίνονται καλύτερα και καλύτερα.
Αλλά δεν ήμουν τίποτα σε σύγκριση με τον Andy.
Βλέπεις, ο Andy δεν έβγαινε ραντεβού. Ποτέ. Δεν έβγαινε ραντεβού, δεν κέρναγε τις γυναίκες, δεν τους τηλεφωνουσε, δεν έπαιρνε ΠΟΤΕ αριθμούς τηλεφώνου.
Στην ηλικία των 21 ετών είχε ήδη κοιμηθεί με περισσότερες από 150 γυναίκες.
Φοιτητής μηχανικός.
Μπάρμαν.
Τεχνική ανάλυση του μυστικού του Andy
Μια μέρα του έκανα μια ερώτηση. Μόλις είχα φάει τεστ από μια γυναικάρα Σουηδέζα, και κόλλησα ολοκληρωτικά.
Έτρεξα το τεστ στον Andy. Ήταν αυτό:
“Θέλεις απλά να με καρφώσεις ετσι ;”
Είχα διάφορες απαντήσεις – Το έπαιξα δύσκολος. Το έπαιξα cocky. Το έπαιξα γλύκας.
Ο Andy απλά γέλαγε. Τότε μου είπε το εξής: «Ξέρεις τι θα της έλεγα; Θα της έλεγα : ω ναι … Θα σε ξεσκίσω αλύπητα από κάθε τρύπα που έχεις. "
Το είπε με ένα λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπο του. Υπόψη ότι δεν αστειεύόταν έτσι όπως το είπε. Αυτό είναι σημαντικό. Γελώντας, αλλά όχι αστειευόμενος.
Το σκεφτόμουν όλο αυτό για κάποιο διάστημα, και μετά άρχισα να το χρησιμοποιώ. Όχι την ατάκα του, αλλά η στάση του.
Κατά παράξενο τρόπο, είχε αποτέλεσμα. Ακόμη και όταν απλά το δοκίμαζα, σπάνια θα έτρωγα άκυρο. Και τα αποτελέσματά μου εκτοξεύθηκαν.
Προς το τέλος της εργένικης περιόδου μου, πριν γνωρίσω την πανέμορφη κοπέλα μου, θα έβγαινα μόνος από το σπίτι, θα έμπαινα στο πρώτο πολυπληθές μπαρ που θα έβρισκα μπροστά μου, θα πλησίαζα την όμορφη γυναίκα , θα την φόρτωνα, θα την πήγαινα στο σπίτι μου και θα την ξέσκιζα.
Θα το έκανα αυτό με συνέπεια, χωρίς να τρώω άκυρα. Μια προσέγγιση κάθε βράδυ. 100% επιτυχία.
Δεν μου καίγεται καρφί αν με πιστεύεις ή όχι. Είναι αλήθεια. Συνήθιζα να το κάνω για να πουλάω μούρη στους φίλους μου.
Στο τέλος ούτε καν ο Andy δεν μπόρεσε να με φτάσει.
Αυτό που πρόκειται να σου πω είναι πραγματικό. Για κάθε πρόθεση και σκοπό.
Σημείωση: Το S + A δεν είναι υψηλού κινδύνου. Ακούγεται σαν να είναι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, και θα εξηγήσω γιατί σε λίγο.
Δεν είναι καν προχωρημένο. Θα το αποκαλούσα ενδιάμεσο. Εάν μπορείς να ανοίξεις και να συνεχίσεις σε έλξη, αν μπορείς να αράξεις και να κουβεντιάσεις με μια γκόμενα και να μην γίνεσαι περίεργος, τότε μπορείς να το κάνεις.
Δεν είναι μια γρήγορη λύση για απελπισμένους αρχάριους.
Λυπάμαι.
Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το να αρθρώσεις μιας φράσηί, εάν η γλώσσα του σώματός σου είναι χάλια, αν έχεις κακή ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΩΝΗΣ (όπως τονίζει ο Jeffy, αυτό είναι κρίσιμο για όλα τα είδη και όλες τις φάσεις του παιχνιδιού), τότε δεν θα δουλέψει.
Ωστόσο, εάν είσαι κάπου στα ενδιάμεσα στάδια, (ή αν απλώς δεν γουστάρεις όπως και εγώ να παίρνεις τηλέφωνα) τότε αυτό μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.
Το S + A είναι πολύ απλά κάτι που εξέλιξα από το γεγονός ότι έδειχνα πολύ ενδιαφέρον όταν έκλεινα μια γυναίκα ώστε να την φιλήσω / να την αρπάξω και να φύγω / οτιδήποτε άλλο.
Έχω αναπτύξει ένα πολύ συγκεκριμένο είδος SOI – Statement Of Intent (δήλωση προθέσεων) που σε καλύπτει κοινωνικά, επιτρέποντάς σου να πείς εξωφρενικά πράγματα. Πράγματα που την καυλώνουν πολύ και πολύ γρήγορα.
Θα χρησιμοποιούσα βασικές αρχές όλου αυτού για να ανάψω σεξουαλικά το vibe με μια γυναίκα, αν το vibe έπεφτε. Το θέμα όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό.
Συνειδητοποίησα ότι μπορείς να ανοίξεις με αυτό. Μπορείς να ανοίξεις και στη συνέχεια, να το ρίξεις σε συνεχόμενα SOI και να κλείσεις μια γυναίκα πολύ γρήγορα. Είναι ένα είδος vibe, το οποίο μπορείς καταλάβεις ότι το άναψες επειδή είναι ηλεκτρισμένο. Μπορείς να πάς δυνατά από την αρχή και να την τρελλάνεις και στη συνέχεια να την πάρεις σπίτι σου.
Βασικά, το να είσαι άνετος με την επιθυμία σου και να ρίχνεις το φταίξιμο στη γυναίκα επειδή είναι γυναικάρα είναι τεχνική δυναμίτης.
Προς το τέλος της τρελλής πορείας μου στο pickup είχα αναπτύξει ένα εντελώς νέο είδος παιχνιδιού που περιστρέφονταν γύρω από αυτό και μόνο το πράγμα.
Τον ονόμασα S + A , γιατί είναι συγκλονιστικό, φοβερό και αν το κλειδώσεις μέσα σου, μπορείς να φορτώνεις μια γυναίκα πολύ γρήγορα. Είναι νοητικό. Το λατρεύω. Σταμάτησα για λίγο διάστημα να το κάνω, επειδή κατάντησε βαρετό.
Αλήθεια σου το λέω
Λοιπόν το τελευταίο πράγμα που πρέπει να καταλάβεις προτού πάμε στο ζουμί αυτού που πρέπει να κάνεις είναι το εξής :
Εκπέμπεις την ΕΠΙΘΥΜΙΑ σου.
Αυτό είναι ένα παντελώς νέο επίπεδο σημασίας. Δεν έχει να κάνει “Η πρόθεσή μου είναι να κοιμηθώ μαζί σου” ή “Ενδιαφέρομαι για σένα”. Έχει να κάνει με το να μιλάς για την ΕΠΙΘΥΜΙΑ σου μόνος σου. Αυτό είναι όλο. Να μιλάς με τον εαυτό σου για το πόσο καυτή είναι. Πόσο σέξι είναι. Πόσο φοβερό είναι το σώμα της.
Απλό ωμό σεξ, από την αρχή. Αν σχεδιάζαμε μια βασική δομή του S + A θα ήταν η εξής:
1) Προσέγγισε με μια δήλωση προθέσεων και στη συνέχεια στάκαρε με SOI, κατηγορώντας την γοητεία της για τη συμπεριφορά σου.
Βεβαιώσου ότι είναι δημιουργικές και παιχνιδιάρικες δηλώσεις. Σκέψου το σαν την τζαζ. SOI τζαζ. Σε ελεύθερη μορφή, απλά προχώρα το. Πες οτιδήποτε. Δεν είναι σημαντικό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ρίχνεις την ευθύνη στην γοητεία της. Πές κάτι σαν “Με συγχωρείτε, αλλά τι; Τι περιμένεις? Απλά να το αγνοήσω; Θέλω να πω, είσαι απίστευτα εντυπωσιακή. Θέλεις απλά να υποκριθώ ότι δεν με επηρεάζει; Θέλω να πω, πώς; Είμαι απλά ένας άνδρας. Δεν μπορώ έτσι απλά να με σβήσω. Τι προσπαθείς να μου κάνεις κοπελιά;” και τα λοιπα….
2) Πάντα κλιμάκωσε σωματικά, πάντα πάντα πάντα.
Κατηγόρησέ της για το γεγονός ότι δεν μπορείς να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά της. Φέρσου σαν να προσπαθείς να κρατήσεις τα χέρια σου μακριά της και απλά δεν μπορείς. Κατηγόρησέ την περισσότερο. Ρώτησέ την γιατί σου το κάνει αυτό. Πάλεψε σωματικά με την επιθυμία σου να την αγγίξεις και να κάνε αυτή την εσωτερική σου διαμάχη ΕΜΦΑΝΗ. Είσαι ένα άγριο ζώο ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ να λυθεί από ένα σφιχτό λουρί. Έίσαι υπό έλεγχο … αλλά ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Μη δείξεις ότι προσποιείσαι. Μπές πραγματικά σε αυτό το σκεπτικό. Το πόστ του Ozzie για την μέθοδο του Αδάμαστου είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνεις εδώ.
3) Εξέφρασε επιθυμία, κάνε το αμείλικτα και κατηγόρησέ την για αυτό.
Πες της ότι σου αξίζει χρυσό μετάλλιο για προσπάθεια σου να κρατηθείς και να μην της χυμήξεις. Κράτα το σε αστείο πλαίσιο, αλλά βεβαιώσου ότι το vibe είναι εξαιρετικά ερωτικό.
Να θυμάσαι : ΓΕΛΩΝΤΑΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΙΕΥΟΝΤΑΣ. Πες της ότι αν δεν σταματήσει να είναι τόσο σέξι, δεν πρόκειται να θεωρηθείς υπεύθυνος. Πες της να φάει πολλά πιτόγυρα και να πάρει 5 κιλά ώστε να μπορέσεις να συνδεθείς με την προσωπικότητά της χωρίς να αναγκαστείς να της σκίσεις όλα της τα ρούχα.
4) Εάν το πιέσεις πάρα πολύ, ζήτα συγνώμη για την ασέβεια και όχι για την πράξη.
Πραγματική συγγνώμη. Πραγματική. Για την ακρίβεια κάνε το και ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ. Αλλά να θυμάσαι : ζήτα συγνώμη ΜΟΝΟ για την ΑΣΕΒΕΙΑ. ΠΟΤΕ μην ζητάς συγνώμη για την ΠΡΑΞΗ. Και αμέσως πές της ότι το έκανες επειδή είναι πολύ σέξι. Κατηγόρησέ την για το ότι είναι σέξι. Πες της ότι πρέπει να φορέσει την τσάντα της στο κεφάλι της, για να καταφέρεις να κάνεις μια κανονική συζήτηση μαζί της.
5) Πήγαινε στο βήμα 2.
Μπορείς βασικά να το επαναλαμβάνεις μέχρι να σπάσει και να υποκύψει. Είναι υπέροχο.
Απλά να θυμάσαι μάγκα μου, να φορέσεις προφυλακτικό.
Μάρτυς μου ο Θεός, έχω φορτώσει με συνέπεια γυναίκες με αυτή τη μέθοδο. Δεν είναι αλάνθαστη, αλλά έχει απίστευτη φάση και ξεμπερδεύει με όλες τις μπούρδες.
Αυτός είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που σχετίζονται με το ότι είσαι τόσο ακραίος.
Απλώς λές κάτι σαν “όχι - όχι, αυτό είναι γελοίο. Θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα. Δεν μπορείς να μου το κάνεις εμένα αυτό. Έχω βάθος σαν άνθρωπος. Μίλα μου για σένα”.
Και τότε το κάνει (είτε αυτό ή το να ζητά να μάθει ποιά είσαι, αλλά όλα γίνονται σε διασκεδαστικό πλαίσιο) και ΜΠΑΜ, είστε ήδη σε κουβέντα. Λειτουργεί σαν ένα εκρηκτικό, αστείο, γοητευτικό ανοιχτήρι.
Όλα έχουν να κάνουν με το vibe, με την μεγέθυνση του vibe.
Και η ατμόσφαιρα δημιουργείται από το γεγονός ότι είναι τόσο σέξι που σε σπάει, αλλά αντιστέκεσαι. Από εκεί προέρχεται η ένταση.
Πόσο σημαντικό είναι να την κατηγορήσεις για την ακραία σου συμπεριφορά;
Αυτή είναι η καρδιά της μεθόδου. Μιλάς κατευθείαν, αλλά την κατηγορείς την σέξι εμφάνιση της για την αμεσότητα σου.
Ως εκ τούτου, είναι σαν δύο διαφορετικά επίπεδα φιλοφρόνησης, τα οποία είναι εξαιρετικά ασυνήθιστα και εξαιρετικά δύσκολο να τους αντισταθεί.
Βασικά της λές ότι δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα σου να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο και το πολεμάς, αλλά πραγματικά πραγματικά ζορίζεσαι.
Αυτό δεν είναι ακαδημαϊκό ζήτημα. Αυτό το πλαίσιο αφορά στο πώς να αποφεύγεις την «άμυνα κατά της τσούλας» όταν πηγαίνεις για “Fool’s Mate pickup”. Το πλαίσιο είναι ότι καταρρίπτει την αποφασιστικότητά σου με την σέξι εμφάνισή της. Αυτό είναι τεράστιο. Γιατί;
Γιατί αποβάλλει τόσα πολλά αρνητικά πράγματα.
Πρώτα απ’ όλα, η ASD της δεν μπορεί πραγματικά να ξυπνήσει. Γιατί όχι? Επειδή δεν κάνει κάτι και ούτε και εσύ κάνεις κάτι. Απλά της κάνεις κομπλιμέντο. Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να παρατήσει κάποιον απλώς και μόνο επειδή της λέει ότι είναι σέξι, εκτός αν είναι βλαμμένη.
Δεύτερον, είναι μια γυναικεία φαντασία. Είναι η μοιραία γυναίκα, που υπερνικά την αντίσταση σου. Όσο περισσότερο μάχεσαι εσωτερικά, τόσο περισσότερη αντίσταση της εκφράζεις, και όσο περισσότερο χάνεις αυτή τη μάχη, τόσο περισσότερο αισθάνεται σέξι.
Δεν χρειάζεται να έχεις calibration επιπέδου Zen;
Όχι. Απλά πρέπει να “μην είσαι εντελώς τρόμπας”.
Κοίτα, κακά τα ψέμματα, το calibration είναι σημαντικό, αλλά calibration δεν σημαίνει να διστάζεις. Θα πρέπει να καθοδηγείς την αλληλεπίδραση. Καθοδήγησέ της. Πηγαίνει εκεί που το πάς. Είσαι ο άνδρας.
Δεν θα πάει κόντρα σε πάρα πολλούς κοινωνικούς κανόνες ;
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λειτουργεί.
Ναι - σοβαρά.
Το γεγονός ότι την κατηγορείς σημαίνει ότι πρέπει να το δικαιολογήσει ότι δεν είναι δικό της λάθος.
Αλλά πώς μπορεί να το κάνει αυτό; Θα πει “Δεν είμαι τόσο σέξι;”
Όχι. Είναι γυναίκα. Αντιθέτως θα το λατρέψει.
Είναι μια γυναικεία φαντασία, να σε εκμηδενίζει μόνο με την εμφάνισή της από μόνη της. Αντιστέκεσαι, αλλά σε σπάει.
Το λατρεύουν. Σοβαρά, είναι υπέροχο.
Πρέπει να πάω για να σπάσει κάθε φορά που χρησιμοποιώ αυτό;
Όχι. Μπορείτε να το εγκαταλείψετε οποιαδήποτε στιγμή με τη γραμμή που σας έδωσα νωρίτερα
Επίσης, αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως τέτοιο πράγμα υψηλού οκτανίου.
Δοκιμάστε να ρίξετε λίγο από αυτό εδώ και εκεί. Δείτε τι συμβαίνει.
Μάθετε να το βαθμονομήσετε. Το vibe που θέλετε είναι μισό σέξι κοροϊδευτικό, μισό καθαρό σεξ.
Είναι όλα σχετικά με αυτό το vibe.
Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά αυτή η στάση απενεργοποιεί όλα τα αρνητικά στοιχεία του να είσαι πραγματικά άμεσος με τις γυναίκες.
Και μόλις τα απενεργοποιήσεις, μπούμ – μπορείς ουσιαστικά να κόψεις όλες τις τακτικές και απλά να την πλυμμηρίσεις με την επιθυμία σου μέχρι να σπάσει.
Και αν ξεμείνω από θεματολογία συζήτησης τι κάνω;
Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ζητήματος είναι να γίνεις δημιουργικός με τα κομπλιμέντα σου. Δεν θέλω να σου δώσω πάρα πολλά πραγματικά παραδείγματα για το τι να πείς, κυρίως επειδή το τι θα πείς δεν χρειάζεται να είναι και κάτι ιδιαίτερο σαν τον κώδικα da vinci.
Αυτή δεν είναι μέθοδος με ρουτίνες.
Είναι μια άμεση μέθοδος, ένας τρόπος καλλιέργειας μιας στάσης μη-παράξενης, σεξουαλικής έκφρασης η οποία σε βάζει στην κουβέντα,. Μπορείς να την εφαρμόσεις σε επίπεδο υψηλών οκτανίων και να πάς για Fool’s Mate, ή μπορείς να την εφαρμόσεις σε επίπεδο χαμηλών οκτανίων και απλά να πετάς SOI τύπου S + A στο πλαίσιο της κουβέντας μια όμορφη νεαρή γυναίκα.
Δηλαδή, αν το εφαρμόσω, η γυναίκα θα μου χυμήξει;
Αν το κάνεις σωστά, συχνά θα το κάνει. Πάντως - είναι αδύνατο να προβλέψουμε ποια θα το κάνει και ποια όχι.
Εξαρτάται από ένα εκατομμύριο παράμετρους. Μπορεί να είναι πολύ άμεσα ή μπορεί να αργήσει λίγο.
Η ομορφιά αυτού του τρόπου είναι ότι αν δείχνει ότι δεν έχει διάθεση να σου ορμήξει, μπορείς να πετάξεις το S + A και απλά να συνομιλήσεις. Και πάλι, η ατάκα για να ταιριάζει σε μια πιο φυσιολογική (αν και πολύ φορτισμένη συνομιλία είναι …
“όχι, δεν πρόκειται να με σπάσεις. Έχω βάθος σαν άνθρωπος. Θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις γι ’αυτό. Μίλα μου για σένα.”
ΟΥΑΟΥ! Αυτό ακούγεται εκπληκτικό! Επιτέλους! Το μαγικό χάπι!
Οχι. Δεν είναι ένα μαγικό χάπι. Όπως είπα, αυτό θα λειτουργήσει μόνο για άνδρες που είναι ήδη εύλογα άνετοι με την προσέγγιση.
Εάν το βλέπεις με το σκεπτικό “Φοβερό …πλέον δεν χρειάζονται όλες αυτές οι δύσκολες προσεγγίσεις”, τότε κατευύυνεσαι ολοταχώς στο γκρεμό.
Αυτό θέλει κογιόνια.
Εντάξει?
Θα πρέπει να αναπτύξεις κογιόνια, και μπορείτε να το κάνεις αυτό μόνο πλησιάζοντας πολλές, πάρα πολλές γυναίκες και να αποκτήσεις άνεση με το να προσεγγίζεις.
Καταλαβαίνεις?
Δεν είναι τόσο μια τεχνική, όσο είναι ένας τρόπος σεξουαλικής έκφρασης. Έγραψα τα στάδια μόνο για να σου δώσω μια αίσθηση τι να κάνεις, αλλά ελπίζω ότι μπορείς να δείς ότι αυτό δεν είναι μέθοδος με τακτική. Είναι μέθοδος “γιουρούσι” όπου απλά ορμάς.
Αρχικά το πρωτοέκανα σε μια γυναίκα που απλά έλαμπε, εκπληκτικά μάτια, φόρεμα, πόδια, πρόσωπο, δόντια, αυτιά, μύτη – έργο τέχνης. Ήμουν σε μια απολύτως εύθυμη διάθεση, λαμπερός λες και φορούσα φωτοστέφανο, σε τέλεια φόρμα.
Άνοιξα, λέγοντάς της, ότι ήταν απλά γελοίο το να περιμένει από μένα απλά να την προσπεράσω με τέτοια εμφάνισ. Χαμογέλασε, έτσι συνέχισα να της μιλάω με το ίδιο στύλ. Το επόμενο που θυμάμαι είναι να με φιλάει.
Αυτό που λέω είναι ότι όλο αυτό πρέπει να είναι γνήσιο. Το άμεσο παιχνίδι, αν δεν είναι γνήσιο, είναι άθλιο και περίεργο.
Το S + A είναι ένα vibe. Είναι μια οδός έκφρασης.
Το εσωτερικό παιχνίδι, η πρακτική - όλη αυτή η τζαζ, είναι το παγόβουνο. Αυτό είναι η κορυφή.
Δεν πρόκειται για μια συντόμευση.
Δεν είναι απλά μια μαζική παράκαμψη, όπως είναι πολλά συστήματα υψηλής τακτικής. Είμαι βέβαιος ότι αν δεν έχετε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο πριν, σου είναι τρομακτικό, για αυτό λοιπό κατάλαβε ότι υπάρχουν ένα σωρό στοιχεία που συμβαίνουν υπογείως.
Ένα είναι οι γενικές σου ικανότητες αυτο-έκφρασης και δημιουργικής ομιλίας. Αυτό είναι κάτι που ο Jeffy εξηγεί εξαιρετικά. Διάβασε το υλικό του, αντέγραψέ το, αγόρασε το Jeffy Show και παρακολούθησέ το συνεχώς. Το άλλο μεγάλο στοιχείο της είναι η σεξουαλική έκφραση, για την οποία θα ήθελα επίσης να προτείνω το The Jeffy Show, το Foundations, ή το Transformations (ο Ozzie είναι πραγματικά γαμάτος εδώ, όπως είναι και ο Tim).
Επίλογος
Το S+Α είναι το αποκορύφωμα του άμεσου παιχνιδιού καθώς το ασκώ.
Χωρίς μαλακίες, χωρίς τακτικές, απλά είσαι εκεί, κάνεις μια γυναίκα να αισθάνεται πραγματικά σέξι, διασκεδάζεις μαζί της, είσαι χαλαρός, γυρνάτε σπίτι σου/της και παίζετε το κούτσα-κούτσα. Το πρόβλημα λύθηκε.
Δεν έχει να κάνει με το να ξεγελάς τη γυναίκα ή να την παίζεις. Αν δοκιμάσεις κάτι τέτοιο, θα αποτύχεις, και θα σε ρημάξω εγώ προσωπικά στις κλωτσιές.
Έχει να κάνει με το να αρνείσαι να είσαι ένα φτερό στον τυφώνα.
Έχει να κάνει με το να είσαι ο ίδιος ο τυφώνας, φίλε.
Να είσαι ο τυφώνας.
Ciaran - RSD