“Αν φοβάσαι να απορριφθείς, αυτός ο φόβος θα επηρεάσει σχεδόν κάθε περιοχή της ζωής σου. Φίλους, στενές σχέσεις, επαγγελματικές συνεντεύξεις και ούτω καθεξής. Η απόρριψη είναι απόρριψη, από όπου και αν προέρχεται. Έτσι αρχίζεις να προστατεύεις τον εαυτό σου και, ως εκ τούτου, περιορίζεις σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό σου. Ξεκινάς να σβήνεις και να αφήνεις απέξω τον κόσμο γύρω σου”.
Δρ Susan Jeffers, συγγραφέας του “Κάνε το και ας φοβάσαι” ( Feel the Fear και το Do It Anyway )
Συμπεριφορά Mode One. Γιατί είναι απαραίτητο να εκδηλώνω συμπεριφορά Mode One ; Τι κάνει τη συμπεριφορά Mode One τόσο αποτελεσματικότερη από τη συμπεριφορά Mode Two και τη συμπεριφορά Mode Three ; Πώς θα βελτιωθούν αμέσως οι αλληλεπιδράσεις μου και οι σχέσεις μου με τις γυναίκες ως άμεσο αποτέλεσμα της έκφρασής μου με τρόπο Mode One ; Ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις. Μιλώντας για ερωτήσεις, έχω και εγώ μια για σένα :
Πώς θα προσέγγιζες τις γυναίκες, και πως θα τους συμπεριφερόσουν,
αν ήξερες εκ των προτέρων πως είναι 100% δεδομένο
ότι κάθε και οποιαδήποτε γυναίκα με την οποία αλληλεπιδρούσες,
πέθαινε να βγεί μαζί σου ραντεβού,
να σε φιλήσει,
και τελικά να κάνει σεξ μαζί σου,
ακόμα και αν αρχικά δεν σου το αποκάλυπτε ;
Μην απαντήσεις πολύ γρήγορα. Σκέψου αυτή την ερώτηση για μια στιγμή. Αναφέρομαι στο να ξέρεις ότι είναι δεδομένο ότι, ανεξάρτητα από το πώς θα ου σανταποκρινόταν μια γυναίκα, θα ήσουν τελικά σε θέση να την κάνεις να σου ανταποδώσει με ενθουσιασμό όλες τις ρομαντικές και σεξουαλικές σου επιθυμίες και ενδιαφέροντά. Χμμμ. Σε έβαλα σε σκέψεις έ ; Ενώ αναλύεις αυτό το ερώτημα, ας συζητήσουμε ορισμένα σημαντικά θέματα που αφορούν τις τρέχουσες νοοτροπίες και πεποιθήσεις σου σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις με το αμτίθετο φύλο.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ
Ο μόνος λόγος για τον οποίο διαβάζεις αυτό το βιβλίο είναι επειδή, κάποια στιγμή στο παρελθόν, μία ή περισσότερες γυναίκες σε έκαναν να αισθανθείς θυμωμένος, εγωιστικά απογοητευμένος, πικραμένος ή / και μισογύνης. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να παραδεχτείς ότι έχεις αισθανθεί κάποιο από αυτά τα συναισθήματα σε κάποια αλληλεπίδραση με γυναίκες, τότε σπαταλάς το χρόνο σου διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Δεν θα σας βοηθήσει, γιατί δεν του επιτρέπεις να σε βοηθήσει. Αυτό το βιβλίο είναι ένα βιβλίο αυτοβοήθειας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το πάρεις πάνω σου, να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Όπως ανέφερα στην εισαγωγή μου, τα περισσότερα βιβλία που επικεντρώνονται στη βελτίωση της επιτυχίας με τις γυναίκες τείνουν να ψεύδονται, ή να σε παραπλανούν να πιστέψεις ότι μπορείς να έλξεις κάθε γυναίκα που γνωρίζεις και μιλάς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ωμή πραγματικότητα σε αυτό το θέμα είναι ότι υπάρχουν κάποιες γυναίκες σε αυτόν τον πλανήτη, οι οποίες δεν νιώθουν έλξη για σένα, ποτέ δεν ένιωσαν, και ποτέ δεν θα νιώσουν. Ανεξάρτητα από το τι θα αλλάξεις ή θα βελτιώσεις στην εμφάνιση σου, στην προσωπικότητά σου ή στο επίπεδο επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας, θα υπάρχει μια ομάδα γυναικών που ποτέ δεν θα ενδιαφέρονται να βγούν ραντεβού μαζί σου ή να κάνουν σεξ μαζί σου. Αυτή είναι μια σκληρή αλήθεια, η οποία είναι δύσκολο αλλά απαραίτητο να αποδεχτείς.
Η απόρριψη δεν είναι μόνο αναπόφευκτη στη συνεχή επιδίωξη της ιδανικής συντρόφου, είναι απαραίτητη. Με άκουσες ; Είσαι σίγουρος ; Ας το επαναλάβω. Η απόρριψη δεν είναι μόνο αναπόφευκτη, αλλά είναι απαραίτητη. Υπάρχει μια φράση που λέει : “Η απόρριψη είναι η προστασία του Θεού”. Δεν θέλεις να “την βρείς” με κάθε γυναίκα που γνωρίζεις, ανεξάρτητα από το πόσο ελκυστική, γοητευτική ή σέξι μπορεί να την εκλαμβάνεις. Δεν είναι όλες οι γυναίκες κατάλληλες για σένα.
Σκέψου την περίπτωση εσύ να μην μπορούσες να απορρίψεις οποιαδήποτε γυναίκα εξέφραζε ενδιαφέρον για ραντεβού ή για σεξουαλική σχέση μαζί σου. Το ξέρεις, όπως και εγώ, ότι υπάρχουν μερικές γυναίκες που δεν θα ήθελες με τίποτα να βγείς ραντεβού ή να κάνεις σεξ, ανεξάρτητα από το αν έχουν χάσει βάρος ή πήραν βάρος, αν βρήκαν καλύτερη δουλειά, αν έφτιαξαν περισσότερα χρήματα ή αν άλλαξαν τη θρησκεία τους. Όταν παντελώς, 100%, πραγματικά δεν ενδιαφέρεσαι να βγείς ραντεβού ή να κάνεις σεξ με μια γυναίκα, υπάρχουν ελάχιστα, αν υπάρχουν και αυτά, που αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει για να αλλάξεις γνώμη. Όταν “τουμπάρεις το παιχνίδι”, συνειδητοποιείς ότι το να έχεις τη δύναμη “να απορρίπτεις” μια γυναίκα (δηλαδή να μην ανταποδίδεις στις επιθυμίες και στα ενδιαφέροντα της) είναι απαραίτητο για να μπορείς να βρίσκεις γυναίκες που είναι κατάλληλες για εσένα και να τους επιτρέπεις να βρίσκουν άνδρες που είναι κατάλληλοι για αυτές .
Ο ταχύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος μείωσης, αν όχι εξαλείψεως , του φόβου σου για την απόρριψη είναι να συνειδητοποιήσεις ότι, μακροπρόθεσμα, η απόρριψη είναι απαραίτητη και ωφέλιμη. Όταν μια γυναίκα που σε ελκύει πολύ, απορρίπτει την πρόσκλησή σου να βγείτε ραντεβού, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να το αποδεχθεί το εγώ σου. Αλλά αυτή η εγωιστική απογοήτευση σύντομα θα εξαφανιστεί. Πάντα εξαφανίζεται.
Ο άλλος μεγάλος φόβος που επηρεάζει το εγώ των ανδρών είναι ο φόβος της σκληρής, υποκειμενικής κριτικής. Πολλοί άντρες θέλουν να είναι “αρεστοί” και να λένε συνεχώς καλά λόγια για αυτούς. Η πεποίθησή μου είναι ότι, κάθε φορά που η κάθε γυναίκα που γνωρίζεις δεν έχει τίποτα άλλο παρά καλά, θετικά πράγματα να λέει για σένα, αυτό σημαίνει ότι εννέα φορές στις δέκα, δεν είσαι ο πραγματικά αληθινός εαυτός σου μαζί της. Όταν είσαι ο πραγματικά αληθινός εαυτός σου, θα υπάρχει πάντα τουλάχιστον ένα χαρακτηριστικό σχετικά με εσένα που οι γυναίκες θα βρουν ανεπιθύμητο και / ή απογοητευτικό για το εγώ τους.
Το μεγαλύτερο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσεις για να κάνεις τη μεγαλύτερη αλλαγή και βελτίωση που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σου με τις γυναίκες είναι να συνειδητοποιήσεις ότι το εγώ σου είναι η # 1 αιτία για τα περισσότερα από τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις σου με τις γυναίκες.
“Τι ;; Με αποκαλείς εγωιστή ; ”Όχι. Δεν σε αποκαλώ απαραίτητα “εγωιστή”, αλλά σου λέω ότι το εγώ σου είναι αυτό που σε κάνει να νιώσεις θυμό , απογοήτευση και πικρία οποτεδήποτε δεν λαμβάνεις τις αποκρίσεις και τις αντιδράσεις που επιθυμείς από τις γυναίκες που ενδιαφέρεσαι ρομαντικά ή / και σεξουαλικά.
Θα σας πω ένα μεγάλο “μυστικό” για να βελτιώσεις αμέσως τις λεκτικές σου επικοινωνιακές δεξιότητες με τις γυναίκες:
Δεν Πρέπει Να Επιτρέψεις Στο ΕΓΩ Σου
Να Γίνει Αρκετά Εξαρτημένο Στο Να Λαμβάνει
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ Αποκρίσεις Και Αντιδράσεις Από Τις Γυναίκες.
Μπορώ άνετα να σου εγγυηθώ … μόλις αφαιρέσεις το εγώ σου από την εξίσωση στις αλληλεπιδράσεις σου με τις γυναίκες, το στυλ της συνομιλίας σου θα γίνει πιο αληθινό και πιο αντικειμενικό. Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι το εγώ τους είναι η πηγή της αυτοπεποίθησης και της φιλοδοξίας τους. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ. Θα μπορούσες και θα το κτάφερνες, να εκπληρώσεις περισσότερα στη ζωή εάν ελαχιστοποιήσεις την επιρροή του εγώ σου. Το επίπεδο αυτοπεποίθησης σου, και το εγώ σου, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με την επιθυμία και την ικανότητά σου να αναλάβεις δράση για την επίτευξη ενός επιθυμητού στόχου ή σκοπού. Το εγώ σου επικεντρώνεται στο πώς εκλαμβάνεις τον εαυτό σου και στο πώς πιστεύεις ότι εκλαμβάνεσαι από τους άλλους .
Αν βρίσκεσαι σε κάποιο κοινωνικό γεγονός και βλέπεις μια ελκυστική γυναίκα και δεν διστάζεις να αναλάβεις δράση για να την πλησιάσεις, αυτό είναι αντιπροσωπευτικό της αυτοπεποίθησης και της σιγουριάς για τον εαυτό σου. Όταν πλησιάζεις μια γυναίκα και συνομιλείς με μια γυναίκα, χωρίς να σκεφτείς το “φόβο” να κατακριθείς και / ή να απορριφθείς, αυτό είναι αντιπροσωπευτικό της αυτοπεποίθησης και της σιγουριάς για τον εαυτό σου.
Όταν έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, το μόνο πράγμα στο μυαλό σου είναι να προσδιορίσεις έναν επιθυμητό στόχο ή έναν αντικειμενικό σκοπό και να αναλάβεις οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται για να επιτύχεις αυτόν τον στόχο ή σκοπό.
Είναι το εγώ σου που σε κάνει να ασχολείσαι με τις αντιλήψεις άλλων ανθρώπων για αυτό που λές, για το πώς το λές και για το πότε το λές. Το εγώ σου σε αναγκάζει να γίνεις εμμονικός με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ανταποκρίνονται σε εσένα και την συμπεριφορά σου. Όταν είσαι ένοχος για υπερβολικό “εγωισμό”, αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η συμπεριφορά σου επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα συγχαρητήρια και τις επικρίσεις των άλλων ανθρώπων. Δεν θέλεις ποτέ να βρεθείς σε θέση όπου η συμπεριφορά σου μπορεί εύκολα να χειραγωγηθεί από κολακεία ή / και προσβολές που εκφράζονται από τους άλλους.
Η ειρωνεία είναι ότι πολλές φορές, όταν εκδηλώνεις μη-εγωιστική συμπεριφορά, πολλές γυναίκες θα σε χαρακτηρίσουν ως “αναιδή/αναίσχυντο” (cocky). Το να είσαι αναιδής/αναίσχυντος υποδηλώνει ότι είσαι “εγωιστής”. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, έχουν την τάση να σκέφτονται ότι αν δεν καθοδηγείσαι από τις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων ανθρώπων, αυτό σημαίνει ότι είσαι “αλαζονικός” ή / και “αναιδή/αναίσχυντος”.
ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ
Δύο από τα πιο αποτελεσματικά ψυχολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να χειραγωγήσουν τους άλλους είναι τα κομπλιμέντα και οι επικρίσεις. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν ανειλικρινή κολακεία και υποκειμενικές επικρίσεις. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να εκφράζεις ειλικρινή κομπλιμέντα και αντικειμενικές επικρίσεις, αρκεί να μην σου έχει γίνει υπερβολική συνήθεια, αλλά πρέπει να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να αγνοεί και να παραμένει ανεπηρέαστο από στην ανειλικρινή κολακεία, τις υποκειμενικές επικρίσεις και / ή τις αδιάκριτες προσβολές.
Όταν ανταποκρίνεσαι στην κολακεία με υπερβολικό ενθουσιασμό, και στην κριτική με πολύ θυμό ή θλίψη, αυτό δεν είναι καλό. Εάν οι χειριστικοί άνθρωποι εντοπίσουν αυτό το χαρακτηριστικό σε εσένα, θα προσπαθούν πάντα να επωφελούνται από αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πασχίσεις να φτάσεις στο επίπεδο εγωιστικής αδιαφορίας. Αυτή είναι η # 1 βάση για την αποτελεσματικότητα της συμπεριφοράς Mode One.
Μερικοί άντρες περνούν όλη την ενήλικη ζωή τους προσπαθώντας να αποτρέψουν ή / και να αποφύγουν μια σειρά υποκειμενικών επικρίσεων, αδιάκριτων προσβολών και προσωπικών “ετικετών”, όπως “ανώριμος κόπανος”, “ρηχός γύπας” ή “αγενής μαλάκας”. Αυτές οι “ετικέτες” δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτές τις επικρίσεις και τις προσβολές σε μια προσπάθεια να σε χειραγωγήσουν στο να εκδηλώσεις συμπεριφορές που είναι πιο ευχάριστες, πιο κολακευτικές και πιο εξυπηρετικές για αυτούς. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να πέσει σε αυτή την βαρετή, κουραστική, παραπλανητική παγίδα του να προσπαθείς να αποφύγεις “επικριτικές ετικέτες”.
Για Να Είσαι Σε Θέση Να Εκδηλώνεις
Συμπεριφορά Mode One Με Συνέπεια ,
Θα Πρέπει Να Είσαι Σε Θέση Να Διατηρείσαι
Σε Κατάσταση Εγωιστικής Αδιαφορίας.
ΜΗΝ ΕΠΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Οι συμπεριφορές Mode Two και Mode Three Π Α Ν Τ Α καταλήγουν σε συμπεριφορά Mode Four. Η συμπεριφορά Mode Two είναι αποτελεσματική, αλλά αδύναμη. Η συμπεριφορά Mode Three είναι αδύναμη ΚΑΙ αναποτελεσματική.
Όπως έχω παρουσιάσει στο παρελθόν, το πρόβλημα δεν είναι με τη συμπεριφορά της γυναίκας. Μπορεί να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι είναι, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι. Κατά βάθος, βαθιά μέσα σου, είσαι πραγματικά θυμωμένος, απογοητευμένος και πικραμένος με τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Για άλλη μια φορά, “αδύναμη” συμπεριφορά είναι κάθε συμπεριφορά που εκδηλώνεις η οποία ανοίγει την πόρτα στις γυναίκες να σε χειραγωγήσουν, να σε εκμεταλλευτούν, να σου δείξουν ασέβεια, ή / και γενικά να σου συμπεριφερθούν με ανεπιθύμητο τρόπο. Αδύναμη συμπεριφορά είναι οποιαδήποτε συμπεριφορά η οποία είναι πάρα πολύ επιεικής, πολύ σεβαστική, πολύ ευχάριστη, πολύ εξυπηρετική και/ ή πολύ κολακευτική.
Αυτό που οι περισσότεροι άνδρες δεν συνειδητοποιούν, είναι ότι όταν επικρίνεις συνεχώς τις γυναίκες (π.χ., “όλες οι γυναίκες είναι σκύλες !!”), ουσιαστικά λές στο υποσυνείδητο σου ότι : “οι γυναίκες έχουν εξουσία πάνω μου και πάνω στα συναισθήματά μου”. Σε ότι αφορά αλλαγές και βελτιώσεις στη συμπεριφορά σου, επικεντρώσου μόνο στη δική σου συμπεριφορά. Μην ασχολείσαι με τα ελαττώματα και τις αδυναμίες που αντιλαμβάνεσαι στις γυναίκες. Γιατί; Για ένα λόγο, το ότι δεν έχεις κανένα απολύτως έλεγχο στη συμπεριφορά των γυναικών. Μόνο οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν τις ατέλειες και τις αδυναμίες στη συμπεριφορά τους. Εσύ έχεις έλεγχο μόνο στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι προς τις γυναίκες και πώς τους επιτρέπετε να σου συμπεριφέρονται.
Μην Σε Απασχολεί
Το Τι Σου Αρέσει ή Τι Απεχθάνεσαι
Στην Συμπεριφορά Των Γυναικών.
Επικεντρώσου Μόνο Στην Δική Σου Συμπεριφορά.
ΑΔΥΝΑΜΗ VS. ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Σε γενικές γραμμές, η αδύναμη και αναποτελεσματική συμπεριφορά θα βλάψει τις πιθανότητές σου για διατήρηση του ρομαντικού και σεξουαλικού ενδιαφέροντος μιας γυναίκας . Αλλά ειλικρινά, αν έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ των δύο, η αδύναμη συμπεριφορά είναι πολύ πιο επιζήμια για τα συναισθήματά σου, και την αίσθηση της αυτοπεποίθησης σου, από ότι η αναποτελεσματική συμπεριφορά. Η αναποτελεσματική συμπεριφορά (δηλαδή, η συμπεριφορά που είναι αντιπαραγωγική για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων και των σκοπών σου σε μια σχέση) είναι κυρίως αποτέλεσμα της πολύ μεγάλη αναμονής να εκφράσεις αυτό που πραγματικά έχεις στο μυαλό σου σε μια γυναίκα. Διστάζεις επίσης πολύ να αποκαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες, επιθυμίες, συμφέροντα και προθέσεις. Ως επί το πλείστον, αυτό διορθώνεται εύκολα.
Η αδύναμη συμπεριφορά είναι πιο δύσκολο να διορθωθεί. Η αδύναμη συμπεριφορά, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, στηρίζεται σε κάποιους βαθιούς, ουσιαστικούς φόβους που έχεις, και σε κάποιο βαθμό, σε εγωιστικές ανασφάλειες και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Με λίγα και απλά λόγια, δεν εκτιμάς τη δική σου προσοχή και την συντροφιά σου όσο εκτιμάς την προσοχή και την συντροφιά των γυναικών που κυνηγάς. Αυτό αξίζει να επαναληφθεί:
Κάθε φορά που ΔΙΝΕΙΣ μεγαλύτερη αξία και σημασία ΣτηΝ προσοχή και ΣΤΗΝ συντροφιά μιας γυναίκας, ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΘΑ είναι αδύναμη.
Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες αδυναμίες που οδηγεί τους άνδρες να εκδηλώσουν συμπεριφορές Mode Two και Mode Three. Κάθε φορά που αντιλαμβάνεσαι την προσοχή και τη συντροφικότητα μιας γυναίκας προς εσένα, ως πιο αξιόλογη από ότι η δική σου προς αυτήν, θα εκδηλώνεις στο τέλος συμπεριφορά που είναι αδύναμη. Αυτό δεν είναι μια άποψη, αλλά είναι η σκληρή ωμή πραγματικότητα. Αυτό μας οδηγεί σε άλλη μια σημαντική αρχή της συμπεριφοράς Mode One:
Ο ΧΡΟΝΟΣ, Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ.
Αν χρειαστεί να το επαναλάβεις χίλιες φορές στον εαυτό σου για να το απορροφήσει και να το πιστέψει, κάνε το. Καμία άλλη αρχή σχετικά με τη συμπεριφορά Mode One δεν είναι πιο σημαντική από αυτή. Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσεις το χρόνο, την προσοχή και / ή τη συντροφικότητα μιας γυναίκας σαν να είναι πιο πολύτιμα και σημαντικά για σένα, από όσο τα δικά σου για αυτήν. Αν το κάνεις, μπορώ να σου εγγυηθώ ότι κάποια στιγμή στο μέλλον, αυτή η γυναίκα θα βαρεθεί μαζί σου και θα χάσει το ενδιαφέρον της, θα επιδοθεί σε χειριστικά “νοητικά παιχνίδια” μαζί σου, ή θα σε αντιμετωπίζει σαν κάποιο τελειωμένο τον οποίο μπορεί να “παίζει” εγωιστικά όταν αυτή θέλει.
Μαζί με το εγώ σου, αυτή είναι η πιο σημαντική αιτία αδύναμης και αναποτελεσματικής συμπεριφοράς προς τις γυναίκες. Αν υπάρχει ένα σκληρό μάθημα που πήρα με οδυνηρό τρόπο, ξανά και ξανά και ξανά, αυτό είναι ότι δεν μπορείς ποτέ να κολακεύεις υπερβολικά τις γυναίκες, να κανακεύεις, να χαϊδεύεις τις γυναίκες, ή / και να ταΐζεις με συνέπεια το εγώ τους, και στη συνέχεια να περιμένεις να έχουν μακροπρόθεσμη επιτυχία μαζί τους. Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου κάποιον άντρα που να ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής με τις γυναίκες, ο οποίος να απολάμβανε με συνέπεια επιτυχημένες και ικανοποιητικές σχέσεις με τις γυναίκες τις οποίες σταθερά κανάκευε, χάιδευε και έθρεφε εγωιστικά. Μην ξεγελάς τον εαυτό σου.
Παρόμοια με το να θρέφεις το εγώ μιας γυναίκας, μια άλλη μορφή αδύναμης συμπεριφοράς που μπορεί να εκδηλώσεις είναι να κατακρίνεις επανειλημμένα μια γυναίκα, ειδικά με σκληρό, υποκειμενικό τρόπο, αλλά να το γυρίζεις και να συνεχίζεις να επιδιώκεις την προσοχή, το ενδιαφέρον και τη συντροφικότητα της εν λόγω γυναίκας. Μπορώ να σου εγγυηθώ ότι οι γυναίκες θα αρχίσουν να σε βλέπουν σαν έναν άδύναμο και άβουλο λαπά. Είναι εντάξει να ασκείς κριτική στις γυναίκες περιστασιακά με αντικειμενικό τρόπο, αρκεί να βάζεις τα δυνατά σου να αποφεύγεις να εκφράζεσαι με σκληρές, υποκειμενικές, αδιάκριτες επικρίσεις. Για πολλές γυναίκες, το να τις επικρίνεις είναι μια έμμεση μορφή κολακείας. Επειδή για πολλές γυναίκες, και συγκεκριμένα για τις χειριστικές γυναίκες, όταν τις επικρίνεις, αναγνωρίζεις ότι είναι σε θέση να σε επηρεάζουν και να μπαίνουν στην προσοχή σου.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μια γυναίκα να ξέρει ότι αποδοκιμάζεις τη συμπεριφορά της; Παράτα την μόνη της. Αγνοήστε την επ’αόριστον μέχρι να απολογηθεί για την ανεπιθύμητη συμπεριφορά της απέναντί σου, και / ή να αλλάξει τα χαρακτηριστικά εκείνα που δεν σου αρέσουν. Οι πράξεις πάντα μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Ο καλύτερος τρόπος να κατακρίνεις μια γυναίκα είναι με τις πράξεις σου. Δείξε της ότι η ανεπιθύμητη συμπεριφορά της έχει συνέπειες. Εγώ προσωπικά, προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τι μου “αρέσει” ή “δεν μου αρέσει” στη συμπεριφορά μιας γυναίκας. Ασχολούμαι μόνο με το τι μπορώ και τι δεν μπορώ να ανεχθώ κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Μόλις μια γυναίκα εκδηλώσει συμπεριφορά που δεν νιώθω σαν να μπορώ να την ανεχθώ επ’ αόριστον, γίνομαι παρελθόν. Ciao. Αργότερα. Είμαι καθ’ οδόν για την επόμενη γυναίκα που με ενδιαφέρει.
Ο καλύτερος κανόνας να θυμάσαι σχετικά με τις υποκειμενικές και τις αντικειμενικές επικρίσεις είναι ο εξής: Ποτέ μην επικρίνεις μια γυναίκα επειδή εκδηλώνει μια συμπεριφορά που ποτέ δεν συμφώνησε να μην εκδηλώσει. Αν το κάνεις, είσαι ένοχος για έκφραση μιας υποκειμενικής κριτικής με βάση αυτό που δεν σου αρέσει προσωπικά. Ε καί ; Από την άλλη πλευρά, αν μια γυναίκα εκδηλώσει συμπεριφορά που προηγουμένως είχε συμφωνήσει και είχε υποσχεθεί να μην εκδηλώσει, τότε είναι εντάξει να την επικρίνεις αντικειμενικά. Αλλά ακόμη και με τις αντικειμενικές επικρίσεις, δεν πρέπει να εκφράζονται επανειλημμένα και επίμονα. Μετά από κάποιο βαθμό, είναι ώρα να προχωρήσεις απλά στην επόμενη γυναίκα.
Να θυμάσαι: Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να επιθυμείς την προσοχή και την συντροφιά μιας γυναίκας, και στο να την έχεις ανάγκη. Το τελευταίο είναι η ρίζα πολλών πτυχών της αδύναμης και αναποτελεσματικής συμπεριφορά των ανδρών απέναντι στις γυναίκες. Το να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως “εξαρτημένο (needy)” της προσοχής και της συντροφιάς της, σε κάνει να φαίνεσαι πολύ αδύναμος στα μάτια των περισσότερων, αν όχι όλων των γυναικών.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΘΡΑ
Μιλώνας για το να προχωρήσεις απλά στην επόμενη γυναίκα, μας φέρνει στην τέταρτη βασική αρχή που οδηγεί στην αδυναμία ή / και αναποτελεσματική συμπεριφορά: το να εκφράσεις ενδιαφέρον για μια αποκλειστική, μονογαμική σχέση με μια γυναίκα πολύ γρήγορα. Μην είσαι τόσο γρήγορος στο να κόψεις όλες τις άλλες πιθανές συντρόφους σου, αν βέβαια έχεις και άλλες επιλογές. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει με τις γυναίκες επανειλημμένα, ιδίως με εκείνες που ενδιαφερόμουν ρομαντικά, ήταν το να είμαι “πολύ ανήσυχος” να κάνω τη σχέση μου μαζί τους αποκλειστική. ΣΦΑΛΜΑ.
Μέσα στις πρώτες ημέρες ή εβδομάδες μετά τη γνωριμία με μια γυναίκα, πάντα να αντιμετωπίζεις μια γυναίκα σαν να είναι μόνο μία από τις πολλές. Δεν με νοιάζει πόσο όμορφη είναι μια γυναίκα, πόσο σέξι γυναίκα είναι, πόσο έξυπνη γυναίκα είναι, ή πόσο ηθική, ενάρετη και παρθενική είναι. Αποκλειστικότητα είναι κάτι που νιώθω ότι θα πρέπει μια γυναίκα να κερδίσει. Κάποιες γυναίκες γνωστές μου το θεωρούν “ρηχό” εκ μέρους μου να διατηρώ αυτή τη στάση. Αυτό δεν είναι καθόλου “ρηχό”. Αυτό είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο κυριότερες φορές που είχα γυναίκες να εκφράζουν υψηλό ενδιαφέρον για μένα, το οποίο μειώνονταν σε λιγότερο από ένα μήνα, ήταν φορές που συμπεριφέρθηκα σαν να ήμουν πάρα πολύ πρόθυμος να είμαι “αποκλειστικά” με αυτή τη γυναίκα. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, έχω διαπιστώσει ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να αντιλαμβάνονται μια υπερβολικά ανυπόμονη στάση απέναντι στην αποκλειστικότητα ως ένδειξη μοναξιάς και απελπισίας. Και τα δύο είναι μεγάλα ξενερώματα για τις περισσότερες γυναίκες.
Όταν είσαι σε νοητική κατάσταση Mode One, πάντα μίλα και φέρσου στις γυναίκες που μόλις γνώρισες σαν να είναι απλά κάποιες από τις πολλές γυναίκες που σκέφτεστε να βγείς ραντεβού ή να κάνεις σεξ. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που αναζήτησαν την προσοχή μου και την συντροφιά μου με τρόπο πιο επιθετικό, ήταν συνήθως εκείνες που αισθάνθηκαν σαν να ήταν σε “ανταγωνισμό” με άλλες γυναίκες για το ενδιαφέρον μου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλές γυναίκες τρελαίνονται για άνδρες με φήμη/διάσημους . Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που ενισχύει το ενδιαφέρον πολλών γυναικών για έναν άνδρα με φήμη είναι ότι γνωρίζουν ότι αυτοί οι άνδρες έχουν και άλλες γυναίκες που τους επιδιώκουν. Ακόμη και η ίδια η μητέρα μου είπε κάποτε ότι “καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άνδρα που νομίζουν ότι καμία άλλη γυναίκα δεν θέλει”. Ένα από τα κολητάρια μου από το γυμνάσιο το έθεσε πολύ σωστά πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν είπε “όσο πιο δημοφιλής είσαι ήδη με τις γυναίκες, τόσο πιο δημοφιλής θα γίνεις με τις γυναίκες”. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, έχω διαπιστώσει ότι αυτό είναι πολύ αληθινό.
Έχεις ποτέ αναρωτηθεί γιατί κάποιους άντρες συχνά οι γυναίκες τους κάνουν επικρίσεις, αλλά ταυτόχρονα τους κυνηγούν, ενώ κάποιους άλλους άνδρες συχνά οι γυναίκες τους κάνουν κοπλιμέντα, αλλά πολύ σπάνια τους κυνηγούν; Είναι κυρίως λόγω του πράγοντα “μια από τις πολλές”. Στις περισσότερες γυναίκες με υγιές “εγώ”, δεν αρέσει να αντιμετωπίζονται σαν να είναι “μία από τις πολλές” γυναίκες που σε ενδιαφέρουν. Έτσι αυτό τις απογοητεύει εγωιστικά. Από την άλλη πλευρά όμως, αυτές οι ίδιες οι γυναίκες βρίσκουν αυτούς τους άνδρες πιο ενδιαφέροντες και ελκυστικούς λόγω του γεγονότος ότι γνωρίζουν ότι αυτοί οι άνδρες διεκδικούνται από άλλες γυναίκες.
Όταν αντιμετωπίζεις πάρα πολύ γρήγορα μια γυναίκα σαν να είναι “η μία”, μπορεί να καταλήξεις να λαμβάνεις πολλά κολακευτικά κοπλιμέντα από αυτή τη γυναίκα, αλλά θα είναι περισσότερο από πιθανό, να χάσει το ενδιαφέρον της για σένα ρομαντικά και σεξουαλικά. Σχεδόν κάθε φορά που έχω αντιμετωπίσει μια γυναίκα σαν να ήμουν πολύ ανήσυχος ή πρόθυμος για ραντεβού, ή σαν να ήταν η μόνη γυναίκα πάνω στη γη που βρήκα σωματικά και σεξουαλικά ελκυστική, οι γυναίκες έχαναν τελικά το ενδιαφέρον τους για μένα. Θυμάμαι μια φορά, το 1990, γνώρισα κάποια γυναίκα, και κουβεντιάζαμε στο τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, είπε “Σίγουρα είσαι τόσο δημοφιλής με τις γυναίκες …” Εγώ, προσπαθώντας να το παίξω “χαμηλών τόνων” Mode Two, απάντησα : “Μπα όχι. Στην πραγματικότητα δεν παίζει καμία γυναίκα που να με διεκδικεί αυτή τη στιγμή. Είσαι η μόνη που ενδιαφέρεται για μένα αυτή την περίοδο”. Ποτέ δεν ξαναμίλησα με αυτή τη γυναίκα.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΒΑΘΡΟ
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΣ
ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”
ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που συνήθως οδηγεί σε αδύναμη και αναποτελεσματική συμπεριφορά είναι κάτι που τόνισα στο τρίτο κεφάλαιο, όταν συζήτησα για την Συμπεριφορά Mode Two: Το να μιλάς πάρα πολύ. Όταν εμπλέκεσαι σε πάρα πολύ ανούσια, άσχετη, ψιλοχαζοκουβεντούλα, κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, οι γυναίκες θα αρχίσουν να σε βλέπουν περισσότερο ως ένα πλατωνικό φίλους παρά σαν ένα πιθανό ρομαντικό σύντροφο ή εραστή. Πίστεψε με … Το έχω βιώσει αυτό πολλές φορές. Σχεδόν κάθε γυναίκα που σε κάποια στιγμή μου είπε “Alan, ας μείνουμε φίλοι …”, ήταν συνήθως οι γυναίκες με τις οποίες έκανα περιττή “ψιλοχαζοκουβεντούλα”. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότερες από τις γυναίκες που διατήρησαν το υψηλότερο ρομαντικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον για μένα ήταν συνήθως εκείνες που σχεδόν με παρακαλούσαν να μιλήσω μαζί τους για περισσότερο από δέκα με δεκαπέντε λεπτά κάθε φορά.
Ειλικρινά, πιστεύω ότι αυτό προέρχεται από το να μην έχεις αρκετή δραστηριότητα στη ζωή σου. Περισσότερο από πιθανό, είσαι ένας αργόσχολος. Έχεις πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια σου. Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει στους άνδρες που ζουν πολύ δραστήριο, πολυάσχολο τρόπο ζωής, είναι ότι δεν έχουν χρόνο για ασήμαντη συζήτηση. Για αυτόν τον τύπο άνδρα, η αποφυγή της ασήμαντης συζήτησης δεν είναι τόσο μια επιλογή όσο μια αναγκαιότητα. Οι περισσότεροι άνδρες που είναι σίγουροι και απασχολημένοι είναι από φυσικού τους Mode One. Είναι ο μόνος τρόπος για να είναι παραγωγικοί. Έτσι λοιπόν, ανά πάσα στιγμή που πιάνεις τον εαυτό σου να εμπλέκεται σε μεγάλο ποσό ψιλοψιλοχαζοκουβεντούλας με τις γυναίκες, θα πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου, “Χρησιμοποιώ το χρόνο μου με σοφό και παραγωγικό τρόπο;” Περισσότερο από πιθανό, η απάντηση θα είναι “όχι”.
ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ “ΨΙΛΟΧΑΖΟΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ”.
Η ΨΙΛΟΧΑΖΟΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΔΗΓΕΙ
ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΛΑΤΩΝΙΚΩΝ ΦΙΛΙΩΝ
ΠΑΡΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ή ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Ο τελικός παράγοντας που οδηγεί σε αδύναμη και αναποτελεσματική συμπεριφορά είναι το να επιτρέπεις η αίσθηση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης σου να βασίζεται σε εξωτερικούς, εξωγενείς παράγοντες, όπως ο πλούτος, τα υλικά αγαθά, ή σταδιοδρομία και τα εκπαιδευτικά επιτεύγματα. Όταν επιτρέπεις σε “εξωτερικούς” παράγοντες να σου καθορίζουν το πόσο καλά θα αισθάνεσαι για τον εαυτό σου, θέτεις τον εαυτό σου σε διαδικασία ακανόνιστων, ιδιαίτερα ασυνεπών επιπέδων αυτοπεποίθησης. Η αυτοπεποίθησή σου και η αυτοεκτίμησή σου πρέπει να βασίζονται σε εσωτερικούς, ενδογενείς παράγοντες. Παράγοντες όπως η ηθική του χαρακτήρα σου, οι αρχές και οι αξίες σου και η ικανότητά σου μέρα με την μέρα να αναλαμβάνεις δράση για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων και σκοπών σου. Παράγοντες που έχεις τον πλήρη έλεγχο, και δεν μπορούν να καταστραφούν, μειωθούν, ή να σου αφαιρεθούν από τους άλλους.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν πιστεύω πραγματικά στα ραντεβού με μια γυναίκα για “δείπνο και ποτό” από την αρχή. Όταν το κάνεις αυτό πολύ νωρίς και / ή πολύ συχνά, οι γυναίκες θα αρχίσουν να θεωρούν την προσοχή και την συντροφιά σου ως δεδομένη. Δεν θα αναπτύξει ένα γνήσιο ενδιαφέρον για την συντροφιά σου, αλλά μάλλον θα αρχίσει να σε κοιτάζει σαν ένα απλό μέσο για την απόκτηση δωρεάν γεύματος, δωρεάν δείπνου, ή δωρεάν ταινίας ή συναυλίας. Κατά την προσωπική μου εμπειρία, οι γυναίκες που ξόδεψα τα περισσότερα χρήματα για τις πρώτες τρεις έως τέσσερις εβδομάδες μετά τη γνωριμία μαζί τους ήταν οι γυναίκες με τις οποίες πολύ σπάνια κατέληξα, αν ποτέ κατέληξα, να βγώ ραντεβού ή να έχω σεξουαλική επαφή. Οι περισσότερες από τις γυναίκες με τις οποίες βγήκα ραντεβού ή είχα σεξουαλική επαφή, ξόδεψα πολύ λίγα χρήματα για αυτές μέσα στον ένα ή δύο πρώτους μήνες μετά τη γνωριμία. Πέρασε κάποιο διάστημα μετά την γνωριμία μέχρι να αρχίσω να τις “φροντίζω”.
ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ MODE ONE ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ MODE TWO
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πρόβλημα με τη συμπεριφορά Mode Two είναι ότι είναι πάρα πολύ προσεκτική, πάρα πολύ έμμεση και πάρα πολύ αργή. Επιπλέον, είναι πολύ επιεικής και πολύ εξυπηρετική. Όταν εκδηλώνεις συμπεριφορά Mode Two, παίζεις ένα είδος “στοιχήματος”. Είσαι σαν να λές σε μια γυναίκα υποσυνείδητα, “Αν σου συμπεριφερθώ κατά τρόπο που θα σου είναι ευχάριστος, κολακευτικός, και εξυπηρετικός για το εγώ σου, βάζω στοίχημα ότι θα επιδείξεις την ευγνωμοσύνη σου με το να ανταποδώσεις τα ρομαντικά και σεξουαλικά ενδιαφέροντα μου”. Όταν εκδηλώνεις συμπεριφορά Mode Two, έχεις την τάση να δίνεις υπερβολική έμφαση στο να εκλαμβάνεσαι ως “τζέντλμαν”, και να γίνεις “αρεστός” στη γυναίκα, και να πεί καλά πράγματα για σένα στις άλλες φίλες της. Είναι αυτοί οι στόχοι σου που αποδυναμώνουν τελικά την αποτελεσματικότητα του ύφους της λεκτικής σου επικοινωνίας. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες δεν βγαίνουν ραντεβού μαζί σου, ούτε επιλέγουν να κάνουν σεξ μαζί σου, επειδή είσαι “καλός” μαζί τους, επειδή λές όλα τα “σωστά πράγματα” και / ή τους αφήνεις μια “ευνοϊκή εντύπωση” για σένα. Το ότι “αρέσεις” σε μια γυναίκα, και έχει καλή άποψη για την προσωπικότητα και τη συμπεριφορά σου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να βγεί ραντεβού μαζί σου, ή να κλιμακώσει σεξουαλικά μαζί σου.
Οι γυναίκες αναπτύσσουν την επιθυμία να περάσουν χρόνο μαζί σου με ρομαντικό και / ή σεξουαλικό τρόπο, επειδή κάτι σε εσένα τις “ανάβει”. Κάτι στον τρόπο που κοιτάζεις, και στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι, τις “ανάβει”. Μεταξύ άλλων, ο υψηλός βαθμός αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου είναι ένα γνωστό ψυχολογικό αφροδισιακό.
Έχω διαβάσει πολλά άρθρα στα οποία οι γυναίκες έχουν συχνά δηλώσει ότι το # 1 μη-εμφανισιακό “αφροδισιακό” σε έναν άνδρα είναι το επίπεδο της αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό του. Αυτός είναι ο λόγος που η συμπεριφορά Mode One είναι γενικά πιο θελκτική για τις γυναίκες από ό,τι η συμπεριφορά Mode Two. Η συμπεριφορά Mode One σε κάνει να φαίνεσαι με φυσικό τρόπο με περισσότερη αυτοπεποίθηση, πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, και πιο προκλητικός. Για ένα πράγμα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι, απλά να εκδηλώσεις συμπεριφορά Mode One. Η συμπεριφορά Mode One δεν είναι για τους λεκτικά αδύναμους τύπους.
Ειλικρινά, σύμφωνα με την εμπειρία μου, το να παίζεις το ρόλο “Καλό παιδί / Τέλειος τζέντλμαν” μπορεί να λειτουργήσει για σένα βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα, οι περισσότερες γυναίκες γενικά δεν πρόκειται να θέλουν τίποτα περισσότερο από εσένα από μια καλή, διασκεδαστική πλατωνική σχέση. Πίστεψε με … Το έχω βιώσει αυτό πάρα πολλές φορές, και ίσως όχι λιγότερο από το 90% των ανδρών που ξέρω μου έχουν πει ότι έχουν βιώσει το ίδιο πράγμα. Πολύ σπάνια έχω αναπτύξει μια μακροχρόνια ρομαντική ή σεξουαλική σχέση με μια γυναίκα ως άμεσο αποτέλεσμα της εκδήλωσης συμπεριφοράς Mode Two. Ένας λόγος, είναι επειδή κατά βάθος, οι γυναίκες ξέρουν ότι προσπαθείς να θρέψεις το εγώ τους. Ξέρουν ότι εκδηλώνεις “ευγενική” συμπεριφορά μόνο για να τις ευχαρστήσεις. Ως εκ τούτου, ξέρουν κατά βάθος ότι αν πραγματικά το θελήσουν, θα μπορέσουν να σε χειραγωγήσουν, και να έχουν τον τρόπο τους μαζί σου. Και για τις περισσότερες γυναίκες, αυτό δεν είναι πρόκληση για το εγώ τους.Γενικά μιλώντας, οι γυναίκες δεν διεγείρονται σεξουαλικά από τους άνδρες που γνωρίζουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν εύκολα ή / και να κυριαρχήσουν εγωιστικά .
Η συμπεριφορά Mode One είναι μια πιο απαιτητική και μη χειριστική έκδοση της συμπεριφοράς Mode Two. Η συμπεριφορά Mode Two είναι πολύ καλύτερη από τη συμπεριφορά Mode Three, αλλά δεν είναι εξίσου αποτελεσματική με τη συμπεριφορά Mode One. Η συμπεριφορά Mode One δεν έχει την πρόθεση να χειραγωγήσει τις γυναίκες, ούτε να επιτρέψει ή να προσκαλέσει χειριστικές συμπεριφορές. Απλά και μόνο ξεκάθαρη, έντιμη μή απολογητική αλήθεια. Εάν μια γυναίκα δεν μπορεί να διαχειριστεί το να ακούει ποιες είναι οι πραγματικές, ειλικρινείς επιθυμίες, ενδιαφέροντα και προθέσεις σου, αυτό είναι ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
Αν το μόνο ενδιαφέρον σου στην προσέγγιση μιας γυναίκας είναι να έχεις ένα Σαββατοκύριακο βιτσιόζικου, περιστασιακού σεξ … γιατί να το “γυροφέρνεις απ’ έξω απ’ έξω;” Τι μπορεί να σου κάνει … ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ; Ε ΚΑΙ ; Και πάλι, η απόρριψη από τις γυναίκες είναι αναπόφευκτη και αναγκαία. Τι και αν σε κατακρίνει ότι έχεις ρηχούς, ανήθικους σκοπούς ;; Ε ΚΑΙ ; Ποια είναι αυτή να σε κατακρίνει; Τι και αν νομίσει ότι ο τρόπος έκφρασής σου είναι πολύ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ;; Ε ΚΑΙ ; Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Και εκτός αυτού … αυτή είναι η δική της γνώμη. Πάντα να αγνοείς τις υποκειμενικές επικρίσεις και τις προσβλητικές γνώμες. Αυτές οι επικρίσεις και οι προσβολές δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, εκτός και αν είσαι ένας άνδρας που καθοδηγείται αποκλειστικά από το εγώ του.
MODE ONE ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ … ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ MODE ONE ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ MODE THREE
Η συμπεριφορά Mode One είναι η άμεσα αντίθετη της συμπεριφοράς Mode Three. Δεν έχουν καμία απολύτως ομοιότητα. Η συμπεριφορά Mode Three είναι μορφή συμπεριφοράς βασισμένη παντελώς στο φόβο. H συμπεριφορά Mode One είναι μορφή συμπεριφοράς βασισμένη σε αρχές/αξίες και στην αυτοπεποίθηση. Η συμπεριφορά Mode Three είναι ψεύτικη και προσποιητική. H συμπεριφορά Mode One είναι εξ ολοκλήρου αληθινή. Η συμπεριφορά Mode Three είναι αποπροσανατολιστικη, παραπλανητική και άτολμη. H συμπεριφορά Mode One είναι ανοιχτή, ειλικρινής και θαρραλέα ξεκάθαρη. Υπάρχει πράγματι μόνο ένας λόγος για τον οποίο οι άνδρες αισθάνονται υποχρεωμένοι να ψεύδονται στις γυναίκες, να τις παραπλανούν και να τις χειραγωγούν για να τους δώσουν την προσοχή και το ενδιαφέρον που θέλουν : Είναι δειλοί. Πρόκειται για λεκτικούς φλώρους. Θέλουν κάτι από τις γυναίκες (προσοχή, ενδιαφέρον, συντροφικότητα, κλπ), αλλά φοβούνται να το ζητήσουν με αυτοπεποίθηση και αμεσότητα. Ένας άνδρας που εκδηλώνει συμπεριφορά Mode Three είναι εντελώς παραλυμένος από φόβο, είτε να απορριφθεί είτε να αγνοηθεί από τις γυναίκες.
Εάν είσαι ένας Mode Three “Δειλός”, τότε θα πρέπει να αναπτύξεις απλά κάποιο θάρρος. Στην ταινία “Τρεις βασιλιάδες”, ο Archie Gates (George Clooney) λέει στον στρατιώτη Vig (Spike Jonze): “Φοβάσαι, έτσι;” Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί, είναι να κάνεις αυτό που φοβάσαι του θανατά και να πάρεις το θάρρος ΜΕΤΑ την πράξη, όχι πριν το κάνεις". Αυτό σχεδόν συνοψίζει την συμπεριφορά Mode One : Η εμπιστοσύνη και το θάρρος δεν είναι αντιπροσωπευτικό του ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΟΥΣ, αλλά του να ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΟΒΟΥΣ. Όσο περισσότερο αναλαμβάνεις με συνέπεια δράση (π.χ., προσεγγίζεις γυναίκες με αυτοπεποίθηση, εκφράζεις τις επιθυμίες σου ευθέως και εκ των προτέρων, κλπ), τόσο περισσότερο θα βλέπεις τους “φόβους” σου να αρχίσουν να μειώνονται. Ο φόβος της απόρριψης δεν είναι τίποτα περισσότερο από το αποτέλεσμα του να επιτρέπεις στο εγώ σου να “εξαρτηθεί” από την λήψη μιας συγκεκριμένης απόκρισης ή αντίδρασης από τις γυναίκες. Το εγώ σου μπορεί να είναι φίλος σου και ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ.
Εάν είσαι ένας Mode Three “Στόχος”, προσποιείσαι στις γυναίκες ότι έχεις εμπιστοσύνη , αλλά η αίσθηση της εμπιστοσύνης σου είναι ψεύτικη. Βασίζεις την εμπιστοσύνη σου στα υλικά αγαθά και στα εξωγενή επιτεύγματα. Η εσφαλμένη εμπιστοσύνη σου προέρχεται από πράγματα όπως πόσα χρήματα κερδίζεις, τι τύπο αυτοκινήτου οδηγείς, σε ποιο είδος γειτονιάς ζείς ή ποιο είναι το υψηλό στάτους της δουλειάς που έχεις. Το 90% ή περισσότερο των συνομιλιών σου με τις γυναίκες συνήθως περιστρέφεται γύρω από ένα ή περισσότερα από αυτά τα επιφανειακά χαρακτηριστικά.
Στη θετική πλευρά του, θα προσελκύεις μερικές γυναίκες. Μπορεί ακόμη και να προσελκύεις όμορφες, σέξι γυναίκες. Από την άλλη πλευρά, πολύ λίγες από αυτές τις γυναίκες θα ενδιαφέρονται πραγματικά για ΕΣΕΝΑ. Θα θέλουν να περνούν το χρόνο τους μαζί σου, και να μοιραστούν την συντροφιά σου, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από αυτά που κατέχεις, να επωφεληθούν από τα υλικά δώρα και τις οικονομικές χάρες που προσφέρεις, και να επωφεληθούν από τα πάρτυ στα υψηλά κοινωνικά σαλόνια στα οποία τις προσκαλείς, και τις κοινωνικές συνδέσεις που έχεις να τους προσφέρεις. Είσαι ένας μαγνήτης για τις γυναίκες που είναι Υποκρίτριες του Ερωτισμού (EH) και τις προικοθήρες. Εάν βγείς ραντεβού με μια από αυτές τις γυναίκες ή τις παντρευτείς, μπορώ σχεδόν να σου εγγυηθώ ότι κάποιος άνδρας που “ξέρει να τα λέει ωραία”, με λιγότερα χρήματα από εσένα αλλά μια πιο βάσιμη αίσθηση αυτοπεποίθησης, θα ανταλλάξει τελικά οργασμούς με τη φίλη σου ή τη σύζυγό σου. Έχω δει να συμβαίνει πάρα πολλές φορές.
Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στο να βγείς από το “λούκι” της συμπεριφοράς Mode Three, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αρχίσεις να εστιάζεις στην συμπεριφορά που είναι περισσότερο ΞΕΚΑΘΑΡΗ και με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Μην ανησυχείς για τη συμπεριφορά των γυναικών ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ. Ασχολείσου μόνο με την δική σου συμπεριφορά ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Μην σκεφτείς καν, ούτε να έχεις προσδοκίες αν θα λάβεις ή όχι “θετική” ή “αρνητική” απόκριση από τις γυναίκες. Επικεντρώσου μόνο στην έκφραση των πραγματικών αναγκών, επιθυμιών, συμφερόντων και προθέσεων σου. Άσε την απόκριση να νοιαστεί η ίδια για τον εαυτό της.
Μην αφήνεις τις γυναίκες να σε τρομάζουν (“Timids”) ή να σε χρησιμοποιήσουν σαν έναν “Sugar Daddy” στον οποίο μπορούν να βασιστούν (“Στόχοι”). Όποιο και αν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της κοινωνικής σου θέσης, να είσαι MODE ONE. Γιατί να αποκρύψεις τα πραγματικά σου ενδιαφέροντα από μια γυναίκα; Τι μπορεί να κάνει … ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ; Ε ΚΑΙ; Θυμήσου: Η απόρριψη σε εμποδίζει από το να σπαταλάς το χρόνο σου με γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για εσένα. Τι μπορεί να κάνει … ΝΑ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ; Ε ΚΑΙ; Αυτό σημαίνει απλά ότι δεν είναι ο τύπος σου.
Η απόρριψη είναι απαραίτητη για να έρθεις πιο κοντά στο να βρείς την ιδανική συντροφιά.
ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ MODE ONE ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ MODE THREE
Ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος άνδρας εκδηλώνει συμπεριφορά Mode Four, είναι γιατί προηγουμένως έχει εκδηλώσει συμπεριφορά Mode Two ή / και Mode Three, και κατέληξε να σπαταλά το χρόνο του και τα χρήματά του, και να βλέπει το εγώ του να αντιμετωπίζεται με ασέβεια και συνθλίβεται. Όταν εκδηλώνεις συμπεριφορά Mode Four, έχεις την τάση να κατηγορείς για το θυμό, την απογοήτευση και την πικρία σου, όλους τους άλλους περισσότερο από ό, τι το πρόσωπο που έχει πραγματικά την ευθύνη: ΕΣΕΝΑ. Κανείς δεν σου είπε να καθυστερήσεις για πάντα να γνωρίσεις στις γυναίκες γιατί θέλεις πραγματικά να μοιραστείς την συντροφιά τους! Κανείς δεν σου είπε να κολακεύεις τις γυναίκες κάθε φορά που κάνατε παρέα! Κανένας δεν σου είπε να επικρίνεις τις γυναίκες επανειλημμένα, αλλά στη συνέχεια να συνεχίσεις να κάνεις προσπάθειες να περάσεις χρόνο μαζί τους! Κανένας δεν σου είπε “να τις ταίζεις και να τις ποτίζεις” και να τις μεταχειρίζεσαι αμέσως σαν να ήταν “η μία”. Αυτό είναι δικό σου λάθος.
Όπως ανέφερα στο Κεφάλαιο 5, η συμπεριφορά Mode Four είναι κατ’ ουσία μια εκ-των-υστέρων συμπεριφορά Mode One. Μόλις κατακριθείς, αντιμετωπιστείς με ασέβεια, χειραγωγηθείς, απορριφθείς και / ή αγνοηθείς … τότε ξαφνικά αρχίζεις να εκφράζεις κάθε είδους σκληρή κριτική και προσβλητική γνώμη με τολμηρό και ξεκάθαρο τρόπο. “Ο μόνος λόγος για τον οποίο σου μιλούσα για μια ώρα είναι γιατί ήθελα να κάνω βιτσιόζικο σεξ μαζί σου !!!” Ωωωωω. Τώρα είσαι ΒΑΡΒΑΤΟΣ. Λές αυτό που έχεις στο μυαλό σου με έναν αναπολογητικό τρόπο. Ειδοποίηση : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ. Οι γυναίκες δεν θέλουν να ακούσουν τι έχεις να πείς, ούτε περιμένουν να ακούσουν τι εκφράζεις. Το πρόσωπο με το οποίο είσαι πραγματικά θυμωμένος, κατά βάθος, είσαι ΕΣΥ.
Είσαι πραγματικά εξαγριωμένος επειδή ξέρεις ότι δεν έχεις πραγματικά συμπεριφερθεί με τον τρόπο που πραγματικά ήθελες να συμπεριφερθείς από την αρχή της αλληλεπίδρασης σας. Κατά βάθος, θα ήθελες να εκφραστείς με ένα τολμηρό, αναπολογητικά απλό, MODE ONE τρόπο, αλλά κόλλωσες. Κανείς δεν σε ανάγκασε να παίξεις τον “Κύριο Τέλειο Τζέντλμαν” (καλά, εντάξει … ίσως να το έκανε η αυταρχική μητέρα σου). Εκδήλωσες συμπεριφορά Mode Two … και τι κατάφερες ; Ούτε ένα φιλί. Απλά άλλη μια πλατωνική φίλη.
Κανείς δεν σε ανάγκασε να πείς ψέματα στις γυναίκες, να τις αποφύγεις και / ή να προσπαθήσεις να τις εντυπωσιάσετε με υλικά αγαθά και επιφανειακά επιτεύγματα. Αυτό ήταν ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σου σε κυρίευσαν. Και σε ΕΠΑΙΞΑΝ. Σε χειραγώγησαν ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. Πόσο χρήμα χρεώσαν στην πιστωτική σου κάρτα αυτές οι χρυσοθήρες ;; Πόσα ενοίκια τους πλήρωσες ;; Πόσες ακριβά δείπνα τους πλήρωσες;; Ουάου. Πού είναι τώρα όλες αυτές οι γυναίκες που υποτίθεται ότι “ενδιαφέρονται πραγματικά αληθινά για εσένα;” Δεν πίστεψες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ότι θα μείνουν μαζί σου επ’ αόριστο ; Πάντα θα βρίσκεται ένας άλλος Mode Three “Στόχος” με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡA ΧΡΗΜΑΤΑ και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ από εσένα!! Οι ερωτικές υποκρίτριες και οι χρυσοθήρες πηγαίνουν πάντα προς τον πλειοδότη. Εκδήλωσες συμπεριφορά Mode Three… και τι κατάφερες; Περισσότερο χρέος και χωρίς μακροπρόθεσμη σύντροφο. Άουτς.
Κάποιος είπε κάποτε: “Ο μόνος τρόπος που μπορεί ένας πίθηκος να ανέβει στην πλάτη σου είναι να είναι λυγισμένη”. Μισώ που θα το πω, αλλά όταν εκδηλώνεις συχνά συμπεριφορά Mode Two ή / και Mode Three … η πλάτη σου είναι ΛΥΓΙΣΜΕΝΗ. Με λίγα λόγια και απλά, ο μόνος τρόπος που μια γυναίκα μπορεί να σου φερθεί με ανεπιθύμητο, ασεβή τρόπο, είναι εάν εκδηλώνεις συμπεριφορά Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να σου φέρονται με ανεπιθύμητο, ασεβή τρόπο. Αυτή είναι η αδυναμία τόσο της συμπεριφοράς Mode Two όσο και της συμπεριφοράς Mode Three: Αυτές οι μορφές συμπεριφοράς επιτρέπουν στις γυναίκες να σε χειραγωγήσουν και γενικά να σε αντιμετωπίζουν με ανεπιθύμητο τρόπο. Γιατί; Επειδή και οι δύο μορφές συμπεριφοράς είναι ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. Ο μόνος λόγος για τον οποίο εκδηλώνεις συμπεριφορά Mode Two (σε αντίθεση με τη συμπεριφορά Mode One) είναι ότι ΦΟΒΑΣΑΙ να κατακριθείς ή να μην γίνεις αρεστός. Θέλεις κάθε γυναίκα που γνωρίζεις να σχηματίσει καλή άποψη για σένα και να πεί “καλά, θετικά πράγματα” για σένα. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
Το να εκδηλώνεις συμπεριφορά Mode Three είναι ακόμα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος για τον οποίο εκδηλώνεις συμπεριφορά Mode Three είναι επειδή ΦΟΒΑΣΑΙ να απορριφθείς και / ή να αγνοηθείς από μια γυναίκα. Θέλεις κάποιο είδος προσοχής από τις γυναίκες … ακόμη και αν είναι ανεπιθύμητη ή ασεβής. Θα προτιμούσες να σου φέρεται χάλια ή θα επέτρεπες στον εαυτό σου να “χρησιμοποιηθεί” παρά να αγνοηθείς πλήρως και επ’ αόριστον. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ “ΡΙΞΕΙ ΑΚΥΡΟ” Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ.
Τώρα που βρίσκεσαι σε νοητική κατάσταση Mode Four, προσπαθείς να γοητεύσεις τις ανυποψίαστες γυναίκες, έτσι ώστε να μπορέσεις τελικά να μελανιάσεις το εγώ τους ή / και να τους προκαλέσεις συναισθηματικές διαταραχές. Εάν βγείς πραγματικά εκτός ελέγχου, θα γίνεις βιαστής ή κατά συρροή δολοφόνος γυναικών (σκέψου τον Ted Bundy). Έχεις ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ θυμό και απογοήτευση από τα άκυρα από τις γυναίκες, που ξεσπάς ξαφνικά για εγωιστική εκδίκηση.
Πώς μπορώ να μεταμορφώσω τον Mode Four θυμό μου σε Mode One ενθουσιασμό; ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Ανέλαβε την ευθύνη για τις περισσότερες, αν όχι όλες, αποτυχημένες αλληλεπιδράσεις σου με τις γυναίκες. Αυτές οι γυναίκες στο παρελθόν σε εκμεταλλεύτηκαν επειδή τους το έκανες ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ να το κάνουν! Εμπλέκεσαι σε πολύ “ψιλοχαζοκουβεντούλα;” ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Παρεκλίνεις από το δρόμο σου για να κολακεύσεις τα εγώ των γυναικών συνεχώς; ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Προσφέρεσαι συχνά να ξοδεύεις γελοία χρηματικά ποσά στις γυναίκες, και να “τις ταΐζεις και τις ποτίζεις”, προτού ακόμα μάθεις αν έχουν σαφές ενδιαφέρον για να βγούν μαζί σου ραντεβού ; ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ !!!
“Ξεκίνα ξανά από το μηδέν”, μόνο που αυτή τη φορά, να είσαι MODE ONE. Εξέφραζε τις πραγματικές σου επιθυμίες, ενδιαφέροντά και προθέσεις με τον πιο ΣΙΓΟΥΡΟ και ΞΕΚΑΘΑΡΟ τρόπο.“Και αν με κατακρίνουν ότι είμαι πολύ ξεκάθαρος;” Ε ΚΑΙ ; “Και αν δεν τους αρέσει η προσέγγισή μου;” Ε ΚΑΙ ; “Και αν δεν ανταποδώσουν τις επιθυμίες μου και τα συμφέροντά μου;” Ε ΚΑΙ ; “Και αν επιλέξουν να με αγνοήσουν εντελώς;” Ε ΚΑΙ ; Θα αφήσεις μια χούφτα από όχι-και-τόσο-επιθυμητές γυναικείς αντιδράσεις να σε αποτρέψουν από το να είσαι αυτό που πραγματικά θέλεις να είσαι;;; Για χάρη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ … μην αφήσεις να συμβεί αυτό! Να είσαι Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. Ακόμα πιο σημαντικό, να είσαι Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ είσαι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε εμποδίσει να συμπεριφέρεσαι με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Να το θυμάσαι αυτό.