Το να προτείνεις σε μια γυναίκα να βγείτε “ραντεβού” είναι παντελώς και απολύτως μαλακία. Ειδικά αν ο σκοπός σου είναι απλώς περιστασιακό σεξ. Μια απόλυτη σπατάλη χρόνου ή/και χρημάτων. Αν πρόσφατα πρότεινες σε γυναίκα να βγείτε ραντεβού, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. Σοβαρά.
Δεν είχα ποτέ μακροπρόθεσμη σεξουαλική επιτυχία με μια γυναίκα με την οποία βγήκα διάφορα ραντεβού πριν από το σεξ. Μετά από το σεξ μαζί τους; Σίγουρα. Προχώρα και πήγαινέ την για ταινία ή για δείπνο. Δεν έχω καμία κριτική πάνω σε αυτό. Αλλά ΠΡΙΝ να την γαμήσεις ;; Με τιποτα. ΠΟΤΕ.
Τι προσφέρει το να πηγαίνεις μια γυναίκα για δείπνο; Εννοώ, πραγματικά. Το ίδιο και με το ραντεβού για καφέ, το ραντεβού για ταινία, το ραντεβού για συναυλία, το ραντεβού για ποτό ή οποιοδήποτε άλλο “ραντεβού.” Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών με τις οποίες είχα περιστασιακό, μη μονογαμικό σεξ, απλά τις συναντούσα, και τελικά τις γαμούσα. Δεν υπήρχαν “ραντεβού”.
Όταν συναντάς για πρώτη φορά μια γυναίκα, δεν πρέπει ποτέ να προσφέρεσαι να ξοδέψεις χρήματα για να την “γνωρίσεις”, ή για να διαπιστώσεις εάν ενδιαφέρεται να κάνει σεξ μαζί σου. Πυροβολείς το πόδι σου αν κολλάς σε αυτό το ξεπερασμένο, άκυρο, παραδοσιακό τελετουργικό μαλακίας.
Η στάση μου στην προσέγγιση μιας γυναίκας είναι …. να την κοιτάζω απευθείας στο μάτια … και με πολύ αυτοπεποίθηση και ευχαρίστηση να την ενημερώνω ότι θέλω να ανταλλάξουμε οργασμούς κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Στη συνέχεια, για όλους τους πρακτικούς λόγους, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
“Έλα μου;”, με ρωτάς. Έτσι ακριβώς. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
Μόλις γνωστοποιήσεις σε μια γυναίκα με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ότι θέλεις να την γαμήσεις, πραγματικά δεν υπάρχει ανάγκη να της πείς τίποτα άλλο μέχρι να σου πεί: “Εντάξει, στο σπίτι σου ή στο δικό μου;” ή κάτι παρόμοιο προς αυτή την κατεύθυνση.
Μην “υπερπιέζεις” ή μην “υπερεπιμένεις” με μια γυναίκα για σεξ.
Α: Άντρας (πλησιάζοντας τη γυναίκα, κοιτάζοντας παράλληλα τα μάτια της)
Γ: Γυναίκα (περιμένοντας τον άντρα να πείτε κάτι ενώ ανταποδίδει την επαφή με τα μάτια του)
Α: (σίγουρος με ομαλή φωνή): “Ας βρεθούμε κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα ή στην επόμενη … ”
Γ: (με περιέργεια): “Δεν σε γνωρίζω καν.”
Α: (με smirk χαμογελο): “Λοιπόν”
Γ: (με αμηχανία): “Λοιπόν ….”
Α: (με ηρεμία): “Λέω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.”
Γ: (με περιέργεια): “Και τι ακριβώς θα κάνουμε την επόμενη εβδομάδα ….”
Α: (με αναίδεια): “Θα ανταλλάξουμε οργασμούς.”
Λοιπόν. Είσαι έτοιμος για τις πιθανές απαντήσεις και αντιδράσεις; Καλύτερα να είσαι. Αυτή η συζήτηση είτε θα γίνει ακόμα πιο προκλητική … ή πολύ πιο ανταγωνιστική και αμφιλεγόμενη.
Γ: “Συγνώμη ;!;!;” (Ορίστε ;, Δεν κατάλαβα; Τι πράγμα😉
Α: “Σε συγχωρώ.” (Με άκουσες, Κατάλαβες πολύ καλά, Αυτό που άκουσες)
Γ: “Ω Θεέ μου … Δεν πιστεύω ότι είπες κάτι τέτοιο !!!!!”
Α: “Πίστεψέ το, … το είπα”.
Γ: “Είμαι μια αξιοσέβαστη κυρία !!”
Α: “Δεν αμφιβάλλω για αυτό, προσεγγίζω μόνο γυναίκες που είναι άξιες σεβασμού. ”
Γ: “Δεν είμαι εύκολη πόρνη!”
Α: “Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο θέλω να βρεθούμε μαζί …”
Γ: “Δεν κοιμάμαι έτσι απλά με τον οποινδήποτε!”
Α: “Ούτε εγώ …”
Γ: “Πρέπει να γνωρίσω έναν άντρα πριν να κάνω σεξ μαζί του!”
Α(σαρκαστικός): “Το αγαπημένο μου χρώμα είναι μπλε. Λοιπόν, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ….”
Γ: “Μπορεί να είσαι stalker! Μπορεί να είσαι τρελός!”
Α: “Τότε γιατί ακόμα στέκεσαι μπροστά μου”.
Γ: “Δεν είμαι απλώς ένα κώλος μιας χρήσεως!”
Α: “Δεν είμαι απλώς ένα πούτσος μίας χρήσης.”
Γ: “Σίγουρα μιλάς έτσι σε όλες τις γυναίκες!”
Α: “Αυτή τη στιγμή, ας επικεντρωθούμε απλά σε εσένα και εμένα …”
Εδώ είναι μια άσκηση για σένα: Προσπάθησε να σκεφτείς κάθε πιθανή αντίδραση που μπορεί να σας δώσει μια γυναίκα που είναι κατακριτική, προσβλητική, δύσπιστη ή απλώς αρνητική, στην απάντηση της σε κάτι πραγματικά τολμηρό που της λές ή/και σε κάτι σεξουαλικά ξεκάθαρο που της λές.. Προσπάθησε να είσαι δημιουργικός, χαρούμενος και εγωιστικά αδιάφορος στην απάντησή σου προς τις απαντήσεις της. Πίστεψέ με … αν μια γυναίκα σε κατακρίνει … ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ … την έχεις ιντριγκάρει σε κάποιο βαθμό. Στο 95-99,9% των περιπτώσεων, αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, θα σταματήσει απότομα το συνομιλία. Τέλος παιχνιδιού.